1.as interzice manelele (sunt dictator deci mi se rupe de drepturile lor )
2.nu as accepta sa vad hartii zburand pe strada
3.as da ordin sa le fie taiata o mana hotilor , sau ambele

, pur si simplu nu mi se pare corect ca un indivit sa-ti fure un lucru pentru care numai tu stii cum ai muncit ... in orasul meu spre exemplu nu poate sa mearga un copil cu o sticla de suc in mana ca vreo 10 tiganei (scuzati expresia dar nu cunosc diminutivul cuvantului "rrom") tabarasc pe el si printre cateva injuraturi i-o iau ... si Doamne-fereste sa le faci ceva ca te trezesti pe cap cu numeroasa lor familie, sau chiar cu nenea militian care te acuza ca esti rasist, ca ce ai tu cu ei... Dar desigur sunt si "specimene romanesti" de asa natura slava domnului
4.si ca sa nu mi se urce populatia in cap ca " de ce sa nu fure? de ce sa nu fure? daca nu au unde sa munceasca ? daca e salariile mici... traiesc si ei cum pot" ..ei..as mari salariile si as oferi locuri de munca

5.as da afara toate vanzatoarele care iti arunca scarbite sacosa de cumparaturi in fata...sau cele care in loc sa te serveasca au convorbiri interminabile la telefon... si daca cumva incerci sa le atragi atentia :"da asteapta dom'le numai un pic...("asa..ce ziceai iubi de poseta aia din piele de leopard?

")"
si lista ar putea continua...