sau Inregistrare

• 140 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Suflete pereche Exista suflete pereche? Evaluare topic: * * * * -

#1391 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 17 February 2012 - 12:26 AM

Vezi postareaDidaJames, la 17 February 2012 - 12:10 AM, a spus:

mie mi s-a parut absolut uluitoare si foarte reala metoda prin care s-a ajuns la acea iubire.

eu am mereu vise premonitorii, dar in anul de doliu, visam extrem de des episoade din copilaria lui gelu, pe care el nu mi le povestise. episoade care i-au marcat existenta si sanatatea.

i le povesteam maica-sii si tin minte precis ca odata era sa fac pe mine de groza cand mi-a spus ca exact asa fusese, cum ii povestisem eu.

altadata l-am visat pe Gelu reparand o instalatie electrica. fix a doua zi s-a stricat fix cea din vis. am derulat cu atentie visul si.....am reparat-o eu.

la unele faze din astea n-ai cum sa deschizi gura sa spui altora. efectiv n-ai cum.

dar nenea din film era prea consumat, total devorat de pasiune si n-a mai contat decat iubirea lui.

Da, insa ai vazut ca nu-l intelegea nimeni si...il trimiteau sa-si ia pastilele. asadar...cum sunt destule lucruri pe care foarte multa lume nu le prea intelege, putem spune ca nu era un domn "total devorat de pasiune si n-a mai contat decat iubirea lui.", ci era chiar ok.

Vezi postareanu vreau, la 17 February 2012 - 12:17 AM, a spus:

Sunt lucruri pe care greu le intelege cine nu le traieste...

:good: Da, clar.
1

#1392 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 17 February 2012 - 10:04 AM

Vezi postareanu vreau, la 16 February 2012 - 11:12 PM, a spus:

In teoria reincarnarii, in viata urmatoare continui de unde ai ramas (spiritual vorbind),

Azi in rand la posta una a intrat in vorba cu lumea la coada si ne invita la o adunare unde se crede in reincarnare si altele, era o Rrrromanca nascuta in Omaha, ea povestea si de originile ei desi eu am recunoscut-o imediat si talentul ei de a ne pune acolo cu spiritele unde vrem sa fim cu cineva. Era foarte mandra ca a scapat de viciul cu droguri si alcool.

Rar se intalnesc in viata reala aceste doua suflete sa faca o casa buna, din pacate, dar exista.
1

#1393 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 17 February 2012 - 10:12 AM

Egoul fiecaruia dintre noi ne impiedica sa vedem propriul cuplul ca pe o fiinta, si ne face sa urmarim doar interesele personale meschine. Doua egouri nu pot forma un cuplu. Egoul te impinge sa fii singur, individualist si... egoist (desigur). Abia cand cele doua fiinte care formeaza un cuplu, invata sa lase egoul laoparte, cuplul ajunge sa poata oferi tot ce are el in potentialitate.
2

#1394 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 17 February 2012 - 10:20 AM

Vezi postareanu vreau, la 17 February 2012 - 10:12 AM, a spus:

Abia cand cele doua fiinte care formeaza un cuplu, invata sa lase egoul laoparte, cuplul ajunge sa poata oferi tot ce are el in potentialitate.

Mda, insa egoul meu nu ma lasa sa ma "joc" spre jos, sa ma fac mai nesemnificat riscand sa nu-mi gasesc sufletul ratacitor. La acest nivel trebuie sa ne intilnim.
2

#1395 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 17 February 2012 - 11:40 AM

Vezi postareanu vreau, la 17 February 2012 - 10:12 AM, a spus:

Egoul fiecaruia dintre noi ne impiedica sa vedem propriul cuplul ca pe o fiinta, si ne face sa urmarim doar interesele personale meschine. Doua egouri nu pot forma un cuplu. Egoul te impinge sa fii singur, individualist si... egoist (desigur). Abia cand cele doua fiinte care formeaza un cuplu, invata sa lase egoul laoparte, cuplul ajunge sa poata oferi tot ce are el in potentialitate.

:good: Da, de-asta si apar, la un moment dat, perioadele de solititudine, tocmai pentru a constientiza ce mai este de rezolveisan in interiorul fiecaruia, practica interioara continua intensificandu-se foarte mult. Este posibil si probabil(in opinia mea) ca cei care sunt pe "Calea Sufletelor Pereche"(sa zicem asa), cea mai frumoasa Cale Spirituala(la fel, in opinia mea), sa fie calauziti in asa fel incat sa fie ceea ce-au fost meniti a fi. No, nu stiu daca s-a inteles ceva din ceea ce-am scris :lol:.
Deocamdata ma bucur ca sunt (chiar daca foarte putini)si suflete care-au constientizat aceasta Cale Spirituala, fiind ghidati subtil, lasati sa experimenteze, sa inteleaga si sa-si schimbe "anumite convingeri" in momentul in care sunt pregatiti s-o faca(oricum sunt asistati, calauziti, indrumati, sustinuti constant si continuu). Fiecare din cei care-s meniti a fi in acest tip de "Cuplu Miraculos", are deja intelegerea si implicit intelepciunea cand decide/hotaraste cand si cum sa faca schimbarile necesare, ca urmare a experientelor traite in cadrul unor asemenea transmisii subtile.

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 17 February 2012 - 11:48 AM

1

Impartaseste acest subiect:

• 140 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari