va scriu in speranta ca cineva de aici ma poate ajuta, fie ca este medic, fie ca s-a confruntat cu situatii asemanatoare.
la cei 22 abia impliniti ani ai mei, nu am avut alte boli, decat din domeniul orl-ului. dar mi-a fost suficient.
de foarte multi ani, fac de 3-4 ori pe an puroi in gat, si tratamente cu tot felul de antibiotice, incat uneori am senzatia ca sunt printre oamenii cei mai bolnavi din romania. si aum vreau sa ma plang poate si de nestiinta anumitor medici
o a doua problema: de foarte mult timp am probleme cu articulatiile. anul trecut cand mi-am facut analizele mi-a iesit ASLO 700... e cam mult, nu? am facut 3 luni de moldamin...cate o injectie pe saptamana. si a scazut la 200. de curand ma dor iar articulatiile, am facut din nou niste analize, ASLO 500
a treia problema: cand eram mica, aveam o vesnica problema: imi curgea sange din nas la cel mai mic efort. sau uneori parca fara motiv. si mi s-a tot explicat, ca e din cauza ca vasele de sange au peretii foarte subtiri. m-am tratat (cred) cu niste medicamente care nu mai tin minte cum se numesc, dar nu am mai avut probleme. am mentionat asta pentru ca acum am altfel de probleme si vreau sa fiu sigura ca nu au legatura. acum mi se infunda nasul si respir mai greu, in special noaptea. am o USOARA deviatie de sept. asta mi-au spus toti medicii. in schimb, unii imi spuneau ca asta e motivul pentru care eu respir mai greu, altii spuneau ca s-a ingrosat mucoasa nazala din cauza racelilor repetate. am luat nasonex spray, cate un puf in fiecare nara zilnic, deja de aproape o luna, dar nu vad o ameliorare demna de luat in seama. polipi nu am, nasul nu imi curge, desi uneori am senzatia ca e plin, uneori mi se infunda instant in momentul in care ma intind in pat, alteori dureaza, si narile se infunda alternativ, se intampla sa se infunde o nara cand ma intorc pe cealalta parte in pat. acum, la nas, ce operatie imi recomandati? unii mi-au spus ca o operatie de deviatie de sept ar trebui sa rezolve problema (desi asta ma sperie foarte tare) altii ca ar trebui sa imi fac acea operatie prin care se taie mucoasa sa ajunga la dimensiuni normale si sa pot respira mai bine(despre care nu stiu absolut nimic si parca ma sperie si mai tare din cauza asta). puteti sa imi dati detalii legate de operatia aceasta din urma de care v-am vorbit?
in speranta ca nu v-am impuiat capul si ca nu am povestit prea multe incat sa devin enervanta, as indrazni totusi sa va rog sa ma ajutati, dandu-mi raspunsuri la intrebari pe care mi le pun de prea mult timp... va multumesc mult!
Contact
Facebook
Twitter
RSS