Care copie pe care?
Pagina 1 din 1
Beyonce vs Christina Milian
Scris 21 November 2004 - 12:42 PM
aaa..sincer sa spun..nu cre ca se cuvine intrebarea asta! in nici un caz nu sa poate spune ca beyonce o copie pe christina milian! oricum..au amandoua stiluri total diferite, dupa parerea mea...iar beyonce este o mult mai buna cantareata si artista decat cealalta!
Scris 26 January 2006 - 07:34 PM
eu mai degraba as fi facut comparatie intre beyonce si jennifer lopez...amandoua frumoase,blonde,nice ass...
Scris 26 January 2006 - 07:37 PM
e o prostie sa o compari pe beyonce cu christina millian. e ca si cum ai compara 3SE cu corina.
Scris 26 January 2006 - 10:54 PM
OMG!!!nici una!!nici nu ma intereseaza!!sunt la fel de plastique amandoua(ca si alte "vedete talentate") :De
Scris 27 January 2006 - 03:16 PM
3SE si Corina...care-i faza???
Ambii sunt varza.
Cristina milian e mai buna dar Beyonce e mai consacrata si mai celebra ptr. ca si-o da la namol cu Jay-Z.
Peace out...
Ambii sunt varza.
Cristina milian e mai buna dar Beyonce e mai consacrata si mai celebra ptr. ca si-o da la namol cu Jay-Z.
Peace out...
Scris 27 March 2006 - 09:59 PM
Cam aiurea intebarea. nu mi se pare ca se copie una pe alta dar as putea zice totusi ca christina milian este mai... misto... acum nu poz sa va zic cu cuintele mele diferenele dintre ele... dar s-ar fi potrivit alta intrebare intre ele... si poate chiar alte actoritze...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Ritmuri dansante pe valsuri toporizate" |
timmyT2 | 1 | 555 |
|
Un turitorial | WeRRoniX | 2 | 2.807 |
|
CONCERT CU TRUPA LUI OTHELLO 23 MAI BECKER BRAU | myung | 0 | 1.011 |