sunt eu oare nebuna sau comportamentul lor e anormal ?
Scris 16 August 2006 - 12:10 PM
Este vorba despre relatia prietenului meu cu verisoara lui primara.
Prietenul meu locuieste singur iar verisoara lui intr-un alt oras, la cca.200 km. distanta. Acum 2 ani EA a venit in vizita la el, impreuna cu o prietena si au stat citeva zile. Am uitat sa va spun ca ei sunt maghiari iar eu nu.
Am iesit si eu cu ei in oras o data dar desi l-am rugat pe prietenul meu sa vorbeasca doar in romaneste – asta pentru ca eu nu inteleg limba maghiara – acest lucru s-a realizat cam pe jumatate. La masa s-a vorbit mai mult ungureste, se amuzau, iar eu stateam ca muta si ma uitam la ei. Dar nu asta e problema.
Peste noapte am ramas si eu la el.
Dimineata insa cind ne-am trezit, la cafea ... Ea, imbracata doar cu o pereche de tanga si un tricou de-al lui, s-a asezat pe un scaun in bucatarie, in fata lui – eram si eu acolo si prietena ei, si-a ridicat picioarele pe scaun (genunchii la piept), le-a departat putin si a stat asa, nestingherita, pana ne-am baut cu totii cafeaua. Acea pereche de tanga nici macar nu ii acoperea o jumatate din ceea ce nu ar fi fost tocmai civilizat sa isi arate . Pasarica ei era mai mult pe afara decit in tanga. Statea exact in fata lui, cam la un metru distanta. Nu se jena de nimic. Am mai uitat sa va spun ca ea are 31 de ani iar el are 35 de ani.
Bineinteles ca el a negat ca s-ar fi uitat la ea desi .... in fine.
Citeva luni mai tarziu el a plecat la tara la parintii lui. La numai citiva km. distanta de satul unde locuiesc parintii lui se afla o importanta localitate turistica unde aceasta verisoara are o mica locuinta.
In momentul in care i-am spus ca este posibil sa merg si eu impreuna cu alti 2 prieteni, in acea localitate turistica ... i-a cazut fata ! Nu s-a bucurat deloc. Ma asteptam sa zica ceva de genul ... ,, ok. O zi doua vin si eu la voi... petrecem impreuna ...,, ... nu ! Din contra mi-a spus ca nu poate sa vina cu noi, ca trebuie sa stea acasa cu parintii lui ca si asa ii vede doar de sarbatori, ca poate o sa vina doar duminica putin .. etc etc. Motive peste motive. L-am sesizat oarecum nelinistit, se vedea de la posta ca nu ii cadea bine vizita mea in zona. L-am intrebat daca nu cumva exact in acea duminica urma sa se intoarca in oras iar el mi-a zis ca crede ca da. Atunci, l-am invitat sa se intoarca cu noi pt. ca noi eram cu masina iar el.. cind a auzit .. a intors-o motivand ca nu e hotarit sa vina duminica ci luni. In fine ... Clar nu i-a convenit.
El a plecat la tara la parintii lui iar eu si prietenii mei .. o saptamina mai tirziu, respectiv intr-o zi de vineri ne-am dus in statiunea respectiva pe cont propriu pentru 3-4 zile. Reamintesc ca acel loc turistic e doar la vreo 8 sau 10 km. de satul unde se afla la parintii lui si in care EA are o locuinta unde merge doar asa ... in week-end.
Dupa aprox. 2-3 ore dupa ce am ajuns noi acolo ... ma suna el si imi spune ca de fapt este impreuna cu EA – verisoara, la apartamentul ei si ca urmeaza sa petreaca tot week-endul acolo. Nu mi-a venit sa cred. Pentru mine nu a putut sa plece de langa parintii lui dar pentru ea ... da. Ne-am certat putin pentru ca atunci mi-am dat seama de ce nu i-a cazut bine vizita mea acolo. De ce ii cazuse fata. Dupa citeva minute de discutie, asa cu jumatate de gura imi spune ca o sa o intrebe pe verisoara lui daca e de acord sa merg sa dorm si eu acolo,cu ei, si pe prietenii mei sa ii las la gazda. Ea a fost de acord ... iar mai spre seara trebuie sa ne intilnim in oras. Ei erau la apartament iar noi la gazda. La locul de intilnire noi am ajuns primii si a trebuie sa ii asteptam putin si pe ei doi. La un moment dat au aparut, spre surprinderea noastra, tinandu-se de mina ca doi indragostiti. Se tineau de mina, asa cum se tin doi oameni care se iubesc. Erau foarte veseli, binedispusi iar eu .. socata. Nu si-au dat drumul la maini nici cand au ajuns la noi , asa ca ne-am continuat drumul la o terasa, toti 5. Parea sa nu le pese. Unul dintre prietenii mei, discret, vazandu-i tinandu-se de mina si cum se priveau ... mi-a sugerat sa ma interesez daca ea e intr-adevar verisoara lui sau doar o inventie. Fara indoiala, chiar este verisoara lui primara !
Socata de ceea ce vedeam .. ne-am continuat drumul fara sa merg alaturi de el. El a vazut lucrul acesta si probabil si-a dat seama ca nu mi-a convenit.
Ma rog, seara noi 3 ne-am dus la apartamentul ei iar prietenii la gazda unde erau cazati.
Noi 2 am dormit in unicul pat din casa, iar ea pe un pat pliant.
La un moment dat, dupa stingerea luminii noi 2 am inceput sa ne sarutam (nu urma sa facem si sex, ar fi fost si culmea cu ea acolo !). La un moment dat, ea a inceput sa ii spuna ceva, pe un ton ridicat si iritat, in limba maghiara, sa nu pricep eu. De fapt il certa. In momentul acela el a luat mina de pe mine si mi-a intors spatele. Nu intelegeam ce se intimpla. Cam o jumatate de ora mai tarziu, simtind ca nu doarme (respira agitat, nervos) l-am intrebat in soapta ce a zis ea. Mi-a tradus ca a deranjat-o faptul ca ne sarutam si ca nu poate dormi din cauza noastra. Nu m-a deranjat atit de mult faptul ca a vorbit sa nu inteleg eu, ci m-a deranjat ca mi-a intors spatele pentru ea. Din momentul in care l-a certat, el nici nu a mai indraznit sa ma atinga. Deranjata l-am intrebat in soapta daca el si verisoara lui sunt impreuna. A negat categoric.
Dimineata ea s-a trezit prima si a mers sa faca o cafea, apoi ne-am trezit si noi. Dar, desi a vazut ca sunt trezita, nu a vorbit cum mine nimic, ci foarte preocupat a fugit in bucatarie sa vada cum se prezinta ea. Au chicotit ceva, veseli, in limba maghiara apoi sa intors in camera si a mi-a urat buna diminerata si mie. Ii reaparuse zimbetul pe fata daca a vazut ca ea nu e suparata.
Pe balcon la cafea, s-a intimplat aceeasi faza ca la el acasa. Picioarele pe scaun, cracanate, in fata lui.
Mai spre dupa amiaza, tot la ea acasa am suprins o alta faza in care el se trezise din somnul de amiaza iar ea ... era putin cam sumar imbracata. In momentul in care a observat ca el a deschis ochii ea si-a dus mainile la sani parca vroind sa ii fereasca de privirea lui. Dar el ... a condus-o cu privirea prin toata camera. Amandoi zimbeau fericiti, ea se simtea bine admirata de propriul verisor iar el avea acea privire cu care admiri o femeie cu care ai ceva intim sau vrei sa ai.....
In fine, au trecut si acele zile, ne-am intors fiecare la casele noastre dar spre suprinderea mea .... 3 saptamini mai tarziu el isi declara dorinta de a merge din nou la parintii lui. Lucru neobisnuit de altfel. De fapt, el cred ca a mers la ea. Timp de 3 zile .. m-a sunat doar dimineata si seara apoi avea telefonul inchis. Mi-a motivat ca nu are semnal bun desi nu asta a fost motivul. Ca sa il verific am apelat-o pe mama lui care, surpriza, avea semnal ffff bun. La inceput a negat ca ar fi mers la ea , apoi nu a mai zis nimic.
De Craciun a plecat din nou la parintii lui dar ... a ajuns la EA. Iar ea, exact in ajun de Craciun cind urma sa apara el .. i-a dat papucii prietenului ei. Cica .. coincidenta. Asa ca Craciunul si l-au petrecut impreuna, doar ei 2, intr-o garsoniera, si plimbandu-se prin oras la brat.
In martie 2006 ea a venit din nou la el, si si-au petrecut impreuna un week-nd intreg, acum in luna august fata a venit iar ....
Acum in august, la citeva ore dupa sosirea ei, a sunat-o un prieten, un potential iubit de altfel, cu care ea e dispusa sa se mute impreuna si chiar sa intemeieze o familie daca totul e ok iar ea stiti cum a reactionat ? S-a uitat la verisorul ei si i-a spus : ,, Daca tu te superi, eu nu mai plec la el !,, Parea ca are nevoie de acceptul lui Atit de mult conta parerea lui. Bineinteles ca el a acceptat cu jumatate de gura, cred ca numai de ochii mei ! Se vedea clar ca el si dorea ca fata sa ramina !
Intre timp am incercat sa discut cu el despre relatia lor.
I-am spus ca nu imi place felul in care se privesc , in care ea umbla asa dezbracata in fata lui, faptul ca isi doresc sa petreaca din cind in cind zile intregi impreuna doar ei 2, ca nu mi se pare normal ca la 31 si respectiv 35 de ani doi verisori primari sa fie atit de intimi, sa doarma in acelasi pat probabil, se plimba intotdeauna prin oras la brat, iar uneori, de mina.
Am ajuns chiar sa cred ca au o relatie intima. De fapt asa se si comporta !
El a negat totul, intrebandu-ma cum e posibil sa imi imaginez asa ceva.
Mi-a spus ca de fapt comportamentul lor este normal, nimic nu e ciudat sau neobisnuit si ca singura greseala care o recunoaste e aceea ca nu trebuia sa o tina de mina prin oras.
Mi-a spus ca sunt paranoica, nebuna, ca am nevoie de psihiatru .. etc etc.
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Cert este ca ei nu se comporta ca si cum ar fi verisori, sau prieteni ..... e mai mult decit atit.
Uneori parca se sorb din priviri.
Sunt sau nu impreuna, este oare doar infantil comportamentul lor ... nu stiu.
Si pentru ca am suferit mult din cauza lor, pentru ca nu am ajuns la un consens, l-am invitat la un psiholog sa discutam situatia. A refuzat categoric spunandu-mi ca el nu are probleme.
Voi ce parere aveti ?
Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit acest mesaj.
Scris 16 August 2006 - 01:04 PM
salut...am citi ku foarte mult inters problema ta...si ns ce sa cred...cert este faptul k cei doi sunt mult prea apropiati....eu iti izk parerea mea....poate cei doi kiar sunt mult mai mult decat simpli verisori si ei isi construiesc o relatie ku alte persoane tokmai pt a nu afla familia lor..gandestete si la asta..dak el ar tine la tine gandestete ca craciunul revelionul siar dori sa il faka ku tine si nu ku ea dak sa zicem k au relatie de doar simpli prieteni ku ar fii stat in alte zile si nu ar fii fost atat de deranjat de faptul k u ai venit in lokul de nastere a lui...iar dak asa e el are o relatie ku ea eu zik sa renunti la el nu merita..u treby\uie sa fii ku cineva care isi doreste sa isi petreaka fiecare minut ku tine sa te iubeasca nu sa fie ku veriosara lui..
Aceasta postare a fost editata de de ce: 16 August 2006 - 01:05 PM
Scris 16 August 2006 - 01:28 PM
Chiar nu m-am gandit la chestia asta cu construitul relatiei .. Hmmmmm...... Mersi mult de tot.
Scris 16 August 2006 - 03:04 PM
jo tunder, la Aug 16 2006, 04:28 PM, a spus:
Chiar nu m-am gandit la chestia asta cu construitul relatiei .. Hmmmmm...... Mersi mult de tot.
u trebuie sa te gandesty la toate probalitatile...si dak e asa povestea ar fii mai bine sa renunty..iti pierzi tineretea ku cineva care nu te merita....
Scris 17 August 2006 - 04:06 AM
Am o curiozitate: il iubesti pe prietenul tau?
Scris 17 August 2006 - 06:43 AM
Scris 17 August 2006 - 07:27 AM
Scris 17 August 2006 - 09:55 AM
jo tunder, la Aug 16 2006, 01:10 PM, a spus:
1. daca s-ar fi gandit cu adevarat la relatia voastra, nu s-ar fi comportat asa
2. gandurile acestea despre relatia lor te vor urmari orice ti-ar spune el, orice ti-ar spune oricine altcineva
Ea asteapta de la o relatie stabila ca El sa se schimbe
El asteapta de la o relatie stabila ca Ea sa nu se schimbe
cu alte cuvinte: tu speri ca relatia voastra sa il schimbe pe el, el spera ca tu sa accepti in continuare purtarile lui...
daca poti, continua
dar sfatul meu este sa renunti
- daca va veni el dupa tine, puteti incepe o noua relatie, in alti termeni...
baietii se obisnuiesc cu purtarile frivole ale mamelor, surorilor, verisoarelor, amicelor... chiar fara sa intentioneze mai mult decat confortul respectiv...
asa ca, fie ca este, fie ca nu este ceva mai mult intre ei, tu gandeste-te la ce iti este mai greu sa suporti: atitudinea lui sau despartirea de el - si actioneaza in consecinta
Scris 17 August 2006 - 11:14 AM
de ce, la Aug 16 2006, 04:04 PM, a spus:
hai ca am ras cu lacrimi.....de....de unde stii? doar fiindca isi tine verisoara de mana?sau fiindca o vede partial[ok..99%] dezbracata???dar la mare cum e?la plaja......tie nu-ti pare telenovela????fratele verisoarei care a fost adoptat de matusa bunici mele are un canish...iar nepoata unchiului meu prin alianta dar nepot de-al fratelui mi-a spus ca are o catelusa brac german...cum canish-ul nu-i nazist si vrea....e relatie incestuasa intre ei?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Ca să îmi ia banii femeia face apel la sex apel..." |
SithLord | 71 | 21.736 |
|
Dragoste si Ura
Am gresit...o vreau inapoi |
PreOtul | 44 | 12.723 |
|