sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cica vine vodafone la anu' Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   FrostFire 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-October 04

Scris 06 November 2004 - 05:17 PM

Am auzit niste zvonuri cum ca de pe la anul Vodafone va prelua complet connex!!!
Am niste prieteni care lucreaza la Orange si spuneau ca au inceput sa se agite pentru ca nu stiu cum va face Orange fata unui gigant ca Vodafone.
Oricum in momentul de fata MobiFon SA este detinut in proportie de 60% de Vodafone.
Ce se va intampla cu cosmo nu se stie exact dar este foarte posibil ca una din cele 2 mari companii sa-la inglobeze.
Ce parere aveti de aceasta miscare???
0

#2 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 06 November 2004 - 09:33 PM

Eu astept de mult vodafone-ul.
O sa avem parte de promotii avantajoase iar orange-ul sa-ar putea sa piarda teren.
0

#3 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 07 November 2004 - 02:30 AM

Zvonul asta cu Vodafone la-am auzit de mult timp, insa pana acum nu am vazut nimic concret in ofertele connex (adica nu a existat nici o oferta care sa ma convinga sa renunt la serviciile Orange). Probabil insa ca, daca acest lucru se va intampla, vor exista si oferte mai bune pentru clienti , exact asa cum sa-a intamplat si cu clientii Dialog deveniti Orange.
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 07 November 2004 - 06:11 PM

Cred ca nu avem decat de castigat daca Vodafone va prelua complet Connex si va dori sa investeasca. Noi am avea servicii mai bune la preturi mai mici (ma pisc ca sa a ma trezesc).

#5 Utilizator offline   FrostFire 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-October 04

Scris 08 November 2004 - 12:26 AM

... pai momentan Connex nu a fost nevoit sa aduca o oferta mai atractiva!! Chiar dupa schimbarea Dialog --> Orange Connex a ramas lider la noi ...Este adevarat ... poate ca in momentul de fata Orange are putin mai multi clienti insa castigurile Connex sunt mult mai mari!
In timp ce Orange a fost nevoit sa investeasca foarte mult in imaginea companiei si in atragerea de noi clienti, Connex a stat linistit si si-a pastrat clientii fideli avand o pozitie stabila pe piata... ca si in momentul de fata.
In schimb, odata cu Vodafone este clar ca va veni si o noua imagine, o noua promovare, promotii !!!! Acestia nu se vor multumi cu fostele castiguri ci vor dori sa acapareze piata. Si este posibil ca si aici sa fi fost o anumita strategie! Dupa cum spuneam Orange a investit enorm in campania de promovare a imaginii de la preluarea Dialog si pana in prezent. Oare va face fata ???!?!?!
Asta era si ingrijorarea prietenilor mei care lucreaza in acest moment la Orange... Ei spun chiar ca este o stare generala de anxietate printre angajatii Orange!!!!
mmm... si chiar .... ce credeti... ar putea fi posibil ca la noi sa se ajunga oarecum in stadiul in care una din companiile de telefonie mobila sa detina monopolul??? Sa nu uitam totusi si de Zapp care se misca incet ... dar sigur!!
0

#6 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 21 November 2004 - 11:34 PM

Citeaza

mmm... si chiar .... ce credeti... ar putea fi posibil ca la noi sa se ajunga oarecum in stadiul in care una din companiile de telefonie mobila sa detina monopolul???

Daca Vodafone preia Connex in totalitate, cred ca acestia au puterea de a monopoliza piata... cel putin, yo as alege Voda... :) :x :)
0

#7 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-July 04

Scris 22 November 2004 - 07:33 AM

Momentan in Romania brand-ul Vodafone apartine Zapp!!
Se poarta negocieri privind cumpararea lui de Connex...suma de cumparare cred ca este destul de mare.
0

#8 Utilizator offline   FlashMagnuM 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-November 04

Scris 25 November 2004 - 11:38 AM

De fapt Orange si Vodafone coexista pasnic in destule tari, insa eu nu am o impresie prea buna despre Vodafone.

In Gemania idiotii au introdus o oferta cu Samsung E710, un telefon cu adevarat bun. O singura problema avea, i-au schimbat tot softul, si of course ca ce au bagat a fost un mare sit, in sensul ca dupa prima saptamana majoritatea clientilor au venit cu reclamatii, unii mai suparati trimitind telefoanele inapoi prin pachet la sediul Vodafone.
A ajuns si la mine un telefon cu acest meniu, deci stiu de vorbesc. Din bijuteria aceea de telefon, au reusit sa faca cea mai mare tampenie de meniu pe care am vazut-o vreodata: culori groaznice, icoane si mai groaznice, functii scoase cu totul si cel mai stupid lucru e ca fata de meniul original, cu ajutorul tastelor deschideai cu totul alte aplicatii.
In fine mi-am cuparat un cablu si am reusit sa schimb firmware-ul, iar acum totul e Oca.

In consecinta, ar fi bine sa se limiteze la ce stiu ei sa faca, adica telecomunicatii si sa lase deoparte software-ul mobilelor ... exista altii mai inteligenti ca ei care la-au gandit si implementat cu succes.
0

#9 Utilizator offline   mariuschm 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-October 04

Scris 22 December 2004 - 03:45 PM

... deocamdata sunt abonat Orange ... dar dupa cite scrieti voi pro si contra va trebui sa mai gindesc ...
0

#10 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 22 December 2004 - 05:21 PM

Eu sunt abonat Connex si sunt foarte multumita! :dee
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Telefonia mobila are mai multi abonati decat cea fixa roportal  1 6.132
Replici noi COSMOTE
lista si mesajele apelurilor
Sergiu90  4 1.999
Replici noi Cautare nr telefon Republica Moldova brahms  0 3.129
Replici noi ''Razboiul''telefoniei mobile
Noi ce avem de castigat?
danutz 64  4 1.394
Replici noi Mesageria vocala.....
Va place? sau ati anulat-o?
Victor Apostu  7 9.291