sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Culoarea verii ... BRONZUL Soare sau solar? This is the question ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andra_ada 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-July 06

Scris 15 August 2006 - 08:40 AM

Va invit sa discutam despre aceasta "moda a pielii " foarte bronzate.
De ce legem soarele/solarul si nu solarul/soarele ? :doh:
0

#2 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 15 August 2006 - 09:23 AM

Vezi postareaandra_ada, la Aug 15 2006, 09:40 AM, a spus:

De ce legem soarele/solarul si nu solarul/soarele ? :P

va invit sa studiati in amanunt procesul .... :cry: :huh: :huh: ..daca ati stii de fapt ce e bronzul v-ati da cu capul de pereti :doh: ..offffff copii din ziua de azi :rock:

apropo stiati ca daca va dati cu capul de pereti consumati 150 de calori :doh:
0

#3 Utilizator offline   andra_ada 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 09-July 06

Scris 15 August 2006 - 09:28 AM

Vezi postareamaster_mind, la Aug 15 2006, 10:23 AM, a spus:

va invit sa studiati in amanunt procesul .... :huh: :huh: :doh: ..daca ati stii de fapt ce e bronzul v-ati da cu capul de pereti :cry: ..offffff copii din ziua de azi :rock:

apropo stiati ca daca va dati cu capul de pereti consumati 150 de calori :P

BRONZ, bronzuri, s.n. Aliaj de cupru cu staniu, aluminiu, plumb etc., mai dur şi mai rezistent decât cuprul, având numeroase întrebuinţări tehnice. ◊ Epoca de bronz (sau a bronzului) = epocă din istoria societăţii umane care cuprinde, în general, mileniul al II-lea î.Cr. şi se caracterizează prin descoperirea metalelor şi a bronzului. ◊ Expr. Caracter de bronz = caracter ferm, neclintit. ♦ Obiect de artă făcut din aliajul definit mai sus. ♦ Pigment metalic de culoare galbenă, cu care se vopseşte un obiect. ♦ Culoare arămie a pielii în urma expunerii la soare sau la vânt. – Din fr. bronze.[u] WWW.DEX online.ro
:doh:
0

#4 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 15 August 2006 - 09:57 AM

Vezi postareaandra_ada, la Aug 15 2006, 10:28 AM, a spus:

BRONZ, bronzuri, s.n. Aliaj de cupru cu staniu, aluminiu, plumb etc., mai dur şi mai rezistent decât cuprul, având numeroase întrebuinţări tehnice. ◊ Epoca de bronz (sau a bronzului) = epocă din istoria societăţii umane care cuprinde, în general, mileniul al II-lea î.Cr. şi se caracterizează prin descoperirea metalelor şi a bronzului. ◊ Expr. Caracter de bronz = caracter ferm, neclintit. ♦ Obiect de artă făcut din aliajul definit mai sus. ♦ Pigment metalic de culoare galbenă, cu care se vopseşte un obiect. ♦ Culoare arămie a pielii în urma expunerii la soare sau la vânt. – Din fr. bronze.[u] WWW.DEX online.ro
:doh:

:huh: :huh: eu am inteles se pare ca tu nu ai inteles :o:
oricum broznul in RO e cu 2 taisuri ca daca esti prea bronz risti sa fuga lumea de tine ..ca zic ca esti tigan :rock: ...eu am patito de vreo 2-3ori ...doar in bucuresti ...in restul RO e ok sau aproape :doh:

asa sa trecem la fenomenul bronz : incepem cu inceputul ca la cls 1 ;)

Rolul pielii

Apara interiorul organismului de loviri, taieri, ploaie si vânt, radiatii, lumina solara puternica si bacterii.

Daca taiem sau julim epiderma, pielea se vindeca fara cicatrice
În epiderma, sub influenta razelor solare se formeaza vitamina D
Sub epiderma se gasesc celulele pigmentare, melanocitele. Acestea produc pigmentii numiti melanina, pentru a ne proteja de efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete. Melanina absoarbe energia luminii, devenind mai închisa la culoare; acesta este motivul pentru care pielea se bronzeaza, daca este expusa la soare. Mai târziu, melanina migreaza spre suprafata pielii si se desprinde împreuna cu celulele moarte – pielea bronzata devine palida cu timpul. La cei cu pielea mai închisa, melanina este produsa în cantitati mai mari.

concluzia : bronzul este o arsura a pielii ...asa ca doritorilor ...ardere placuta ...eu n-am vrut si tot am fost ars din cauza "voastra" (unde voastra = intreprind care polueaza atmosf , voi care aruncati gunoaie pe jos si in spatii verzi , etc ) :P

:cry:

a A nu am prezentat si aspectele pozitive ....aveam un referat frumusel in care era prezentat atractia psihologica fata de pers bronzate ...aici trecem in sexualitate ....pana la urma la asta se rezuma si bronzul ....in plus pe camera de filmat cei nebrozati nu prea dau bine ..arata ca niste imbalsamati :P
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 15 August 2006 - 11:08 AM

Vezi postareaandra_ada, la Aug 14 2006, 11:40 PM, a spus:

De ce legem soarele/solarul si nu solarul/soarele ? :doh:

Eu am vazut niste fete romance intr-un restaurant romanesc mai demult in Phoenix numit Transilvania, si aveau pielea aramie ca bronzul dar erau brunete defapt din Banat ca si proprietarii localului !!! Lumea se uita curioasa la ele ca asa o culoare n-am mai vazut pe om !!! aproape portocalie !!! La unii le place !!!

S-a inchis localul ca romanii au vandut alcool la minori adica persoane sub 21 de ani !!! Licenta revocata, Amin to business in america.
0

#6 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 15 August 2006 - 12:22 PM

Alege soarele si foloseste o crema cu FPS mare cu protectie UVA si UVB daca chiar nu poti fara bronz.
0

#7 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 17 August 2006 - 08:06 AM

In aceasta primavara am vazut o pustoaica cu o culoare tare ciudata a pielii...un galben bolnavicios...sincer am crezut ca are probleme cu ficatul....apoi am aflat ca asta e culoarea pe care o capeti la incepul unei sedinte de solar....ufffff....oribil :lol2:
0

#8 Utilizator offline   Koolcsy 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 14-January 06

Scris 23 August 2006 - 10:20 AM

de ce sa alegi solarul cand ai conditii de plaja?
iarna e alta poveste(iarna nu-i ca vara) :De
0

#9 Utilizator offline   Pryntzy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-August 06

Scris 29 August 2006 - 10:33 AM

Ador sa fiu bronzata...si pentru chestia asta nu-mi trebuie mai mult de o zi la soare :)
Sunt creola si asta e un avantaj...dar nu as folosi solarul chiar daca as avea o culoare mai deschisa a pielii.
Asa ca fetelor luativa lotiunile si dati fuga la plaja sau la strand..ca acum vine toamna :) :crazy: si spor la agatat cu bronzul si fuste scurte
0

#10 Utilizator offline   angeldeni 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-September 06

Scris 04 November 2006 - 06:43 PM

solarul e mai eficient din punct de vedere al timpului pt ca dureaza mai putin...dar tot pe o plaja e mai bine
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Remedii naturale amoramo44  6 16.493
Topic inchis pierceing milk  1 2.460
Replici noi Crema hidratanta amoramo44  10 22.245
Replici noi care este adresa engros`ului europa din buc selenush  5 7.939