sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Iata care din profetiile lui Isaiah s-au implinit si care au mai ramas Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 15 August 2006 - 06:55 AM

Daca cititi pe Isaiah, veti vedea incepand cu capitotul 60 unde se spune pe scurt:

1. Evreii se vor intoarce dintre toate neamurile dusi pe umerii / bratele porumbeilor (cu avioanele de calatori) Isaiah 60:4,8
2. Cetatile lor vor fi recladite de fiii strainilor (printre care si români) (Isaiah 60:10)
3. Bogatiile neamurilor se vor scurge spre Ierusalim si imparatii pamantului vor veni cu alaiul lor sa slujeasca Ierusalimului (Isaiah 60:11)
4. Tarile care nu vor sluji si nu vor sprijini pe Israel si pe pe cei care ajuta Israelul vor ajunge ruina (Isaiah 60:12).

Deja Afganistanul, Irakul si Libanul sunt ruina, cred ca mai urmeaza curand Siria, Iran si altele.

Iata textele cuvant cu cuvant sa nu ziceti ca "proorocesc" de la mine:

Isaiah 60:4: 4Ridică-ţi ochii împrejur, şi priveşte: toţi se strâng şi vin spre tine! Fiii tăi vin de departe, şi fiicele tale sunt purtate pe braţe.
Isaiah 60:8: 8Cine sunt aceia care zboară ca nişte nori, ca nişte porumbei spre porumbarul lor? (sunt evreii care dau buzna cu Boeing-uri de prin toata lumea spre tara sfanta)
Isaiah 60:10: 10 Fiii strainilor îţi vor zidi zidurile, şi împăraţii lor îţi vor sluji; căci te-am lovit în mânia Mea, dar, în îndurarea Mea, am milă de tine.
Isaiah 60:11: 11Porţile tale vor sta veşnic deschise, nu vor fi închise nici zi nici noapte, ca să lase să intre la tine bogăţia neamurilor, şi împăraţii lor cu alaiul lor (Condoliza cu Bush, si Rumsfeld vin des).
Isaiah 60:12: 12Căci neamul şi împărăţia care nu-ţi vor sluji, vor pieri, şi neamurile acelea vor fi în totul nimicite (ruinate).
Isaiah 61:5 Străinii vor sta şi vă vor paşte turmele, şi fiii străinului vor fi plugarii şi vierii voştri.

Iata mai incolo si o veste buna / rea pentru incornorati:

Isaiah 63:5: 5Mă uitam împrejur, şi nu era nimeni să M-ajute, şi Mă îngrozeam, dar nu era cine să Mă sprijinească; atunci braţul Meu Mi-a fost într-ajutor, şi urgia mea M-a sprijinit! (zice D-zeu, programatorul Matrixului)
Isaiah:63:6 6Am călcat astfel în picioare popoare în mânia Mea, le-am îmbătat în urgia Mea, şi le-am vărsat sângele pe pământ."
Isaiah 24:21 În ziua aceea, Domnul va pedepsi în cer oştirea de sus, iar pe pământ pe împăraţii pământului. (chiar si oamenii aflati in avioane sau nave cosmice care vor lupta impotriva Israelului vor fi nimiciti de Insusi D-zeu, fie ei si aflati in zbor prin vazduh).

Stiti cum se traduc astea peste cateva sute de ani?
1. Europa si USA nu vor mai sprijini ca acum Israelul
2. Evreii vor creste mult in numar si putere economica / militara pe actuala locatie geografica (lui Avraam i se promite ca se vor intinde de la Nil pana la Eufrat, arabii mereu vor ataca, mereu vor pierde teritoriu, nu evreii vor ataca primii in razboaiele care vor urma).
3. La final multe popoare vor inconjura Israelul si Ierusalimul din invidie pe bogatia lor (atunci se va implini Isaiah 63:15, insusi D-zeu se va arata si-i va nimici (nu pe evrei, ci pe ceilalti), atunci va fi a doua venire a lui Iisus, si rascumpararea celor care au crezut in Evanghelia sa. Cei care vor inconjura Israelul atunci vor fi vrednici de pieire, fiindca dreptatea nu va fi cu ei. Nu uitati, D-zeu nu e numai iubire, e si drept, si mai e si Domnul Ostirilor, pe El nu-l poate invinge nici o armtata, fiindca El da si El ia puterea oricarei armate.

Daca ati citit si n-ati inteles nimic din ce a spus Isaiah acum 2800 de ani, mai cititi si alti prooroci, Daniel, Jeremiah, toti s-au implinit.

Nu exista alti profeti in afara de cei din Biblie care sa prooroceasca ceva si sa li se fi implinit profetia. Doar in Biblie avem asemenea exemple. Cel care le puna in gura cuvintele, le si implineste la timpul lor.

Cei care neaga aceste lucruri, fac lucrarea altui d-zeu, slab si gelos pe puterea singurului D-zeu Viu. Acel d-zeu gelos se numeste Potrivnicul (Satanah) si el lucreaza prin prooroci mincinosi (vezi Mahomed si altii) si prin vase de ocara (popoare fara putere).

Cu adanc regret trebuie sa-i anunt pe arabi si musulmani ca sunt orfani de D-zeu, ba mai mult fac lucrarile diavolului, care-i si omoara anual cu sutele la Meca ca sa stie ca au stapan puternic, dar nu in propria lor bunastare si mantuire ci in distrugere, ruina si pustiire.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 15 August 2006 - 07:22 AM

0

#2 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 16 August 2006 - 01:27 PM

ghicit in Biblie precum ghicitul in palma sau in bobi..
nicidecum in spirit biblic
0

#3 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 August 2006 - 04:35 AM

Alte profetii din Isaiah:

Isaiah mai spune ca Nilul va seca si se va face 7 pârâuleţe din el, iar limbile de apa care inconjoara peninsula Sinai vor seca ca sa netezeasca drumul evreilor spre Egipt in razboiul care il vor face cu egiptenii (Isaiah 11:15, Domnul va seca limba mării Egiptului, Îşi va ridica mâna asupra Râului în mânia Lui, îl va împărţi în şapte pâraie, aşa că îl vor putea trece încălţaţi). Atunci Egiptul va fi pustiit. Aceasta inca nu s-a implinit dar va fi un semn pentru credinciosi ca pustiirea lui e aproape. Si Daniel a profetit ca Eufratul va seca cand va sosi vremea Armaghedonului, ca sa fie pregatita calea imparatilor (armatelor lor) de la Rasarit spre Israel.

Isaiah a spus acum 2800 de ani ca Pamantul e rotund: Isaiah 40:22 "El stă deasupra cercului pământului, şi locuitorii lui sunt ca nişte lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o mahramă subţire, şi le lăţeşte ca un cort, ca să locuiască în el." Galileo Galilei a fost ars pe rug cand a afirmat mii de ani acelasi lucru.
0

#4 Utilizator offline   oliver 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-November 04

Scris 17 October 2006 - 07:00 PM

Am si eu o intrebare daca nu-i cu suparare.
Zice Isaia 28.11 : " prin oameni cu buze bilbiitoare si de neam strain va vorbi Domnul "
A existat vreodata un prooroc adica un vorbitor de la Dumnezeu care sa nu fie evreu ? Iar daca a existat a fost el bilbiit ? Eu nu stiu sa fi existat .
Si daca asa un om n-a existat nicodata atunci conform profetiei el trebuie sa apara totusi cindva.
Si cum mai poate sa exista vreun prooroc daca la Sfirsitul Bibliei este scris : Cine va mai adauga vreun cuvint la aceasta carte va suferi toate blestemele scrise aici ? Adica in ultimele pagini ale Bibliei se interzice aparitia altor noi prooroci . Atunci daca nu mai pot fi prooroci , cum are sa se implineasca profetia lui Iasaia ?
0

#5 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 17 October 2006 - 11:25 PM

profetia lui darkbringe: "we are going down" semnele sunt din ce in ce mai vizibile :friends:
0

#6 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 October 2006 - 02:05 PM

Vezi postareaoliver, la Oct 17 2006, 08:00 PM, a spus:

Zice Isaia 28.11 : " prin oameni cu buze bilbiitoare si de neam strain va vorbi Domnul "
A existat vreodata un prooroc adica un vorbitor de la Dumnezeu care sa nu fie evreu ? Iar daca a existat a fost el bilbiit ? Eu nu stiu sa fi existat .
Si daca asa un om n-a existat nicodata atunci conform profetiei el trebuie sa apara totusi cindva.
Si cum mai poate sa exista vreun prooroc daca la Sfirsitul Bibliei este scris : Cine va mai adauga vreun cuvint la aceasta carte va suferi toate blestemele scrise aici ? Adica in ultimele pagini ale Bibliei se interzice aparitia altor noi prooroci . Atunci daca nu mai pot fi prooroci , cum are sa se implineasca profetia lui Iasaia ?

"De aceea intr-o limba straina si stalcita se va grai poporului acestuia" asa scrie in Biblie.
Mai apar doi prooroci la final, care vor fi omorati de anticrist in orasul capitala a fiarei a 8-a, adica Roma.

Vezi postareaoliver, la Oct 17 2006, 08:00 PM, a spus:

"De aceea intr-o limba straina si stalcita se va grai poporului acestuia" asa scrie in Biblie.
Mai apar doi prooroci la final, care vor fi omorati de anticrist in orasul capitala a fiarei a 8-a, adica Roma. Iar limba care o vor vorbi atunci Enoch si Ilie, singurii prooroci care n-au murit nu va mai fi cea de acum 2-3 mii de ani. De aceea se spune ca va fi o limba straina si stalcita, probabil actuala ebraica.

Uite, daca esti curios de profetii, iti spun altele mai evidente:

1. Secarea Nilului
2. Secarea limbilor de apa care inconjoara peninsula Sinai
3. Secarea Eufratului (inainte de Armaghedon), Apoc. 16:12
4. Extinderea Israelului intre Nil si Eufrat (de unde si motivul secarii lor).
5. Aparitia anticristului la conducerea imperiului roman reinviat care va schimba legile si sarbatorile
6. Venirea, moartea si invierea in fata camerelor de televizor a celor doi prooroci cu trupurile mutilate si expuse in fata miliardelor de locuitori ai pamantului (Enoch si Ilie)

Dupa lupta de la Armaghedon se va implini si profetia asta:

16Domnul zice: "Pentru că fiicele Sionului sunt mândre, şi umblă cu gâtul întins şi cu priviri pofticioase, pentru că păşesc mărunţel, şi zornăiesc cu verigile de la picior, -

17Domnul va pleşuvi creştetul capului fiicelor Sionului, Domnul le va descoperi ruşinea".

18În ziua aceea, Domnul va scoate verigile care le slujesc ca podoabă la picioare, şi sorişorii şi lunişoarele,

19cerceii, brăţările şi mahramele;

20legăturile de pe cap, lănţişoarele de la picioare şi brâurile, cutiile cu mirosuri şi băierile descântate;

21inelele şi verigele de la nas;

22hainele de sărbătoare şi cămăşile cele largi, mantiile şi pungile;

23oglinzile şi cămăşile subţiri, turbanele şi mahramele uşoare.

24Şi atunci în loc de miros plăcut va fi putoare; în loc de brâu, o funie; în loc de păr încreţit, un cap pleşuv, în loc de mantie largă, un sac strâmt; un semn de înfierare, în loc de frumuseţe.

25Bărbaţii tăi vor cădea ucişi de sabie şi vitejii tăi în luptă.

26Porţile fiicei Sionului vor geme şi se vor jeli; şi ea va şedea despuiată pe pământ.

4
1Şapte femei vor apuca în ziua aceea un singur bărbat, şi vor zice: "Vom mânca pâinea noastră înşine, şi ne vom îmbrăca în hainele noastre înşine; numai fă-ne să-ţi purtăm numele, şi ia ocara de peste noi!"

Marea prostituata din apocalipsa, calare pe Fiara rosie care o sprijina, e USA calare pe UE. Prabusirea turnurilor gemene intr-un ceas, simbolizeaza modul in care USA va fi nimicita intr-o singura zi, printr-un mare vulcan. Fumul gigantic care se va ridica atunci, va intuneca lumea, si toti marinarii vor sta departe, pe mari de frica, si nu vor mai avea cui vinde marfa. Iar roadele sufletului nostru (filme, jocuri, internet) vor disparea (sursa lor) si nu le vom mai gasi. Fiindca imediat dupa acest mare cataclism, Fiara condusa de Anticrist va da buzna peste USA si va fura tot ce va putea fi de furat. Fiindca louitorii Fiarei urasc pe curva si o vor lasa despuiata.

Marele necaz, cum n-a fost de cand e om pe pamant si nici nu va mai fi, se va petrece dupa distrugerea USA, si va avea loc peste 1-2 sute de ani tot pe teritoriul Europei (D-zeu e simetric), cand va fi mare stramtorare din cauza schimbarilor climatice grave (multe orase mari vor fi inundate), migrari masive de populatie, epuizarea combustibililor fosili, invazia asiatica, imbatranirea populatiei bastinase. Atunci, pentru control, se va impune regula implantarii unui cip in fiecare om, si prin cip cu satelitii ca cei din sistemul Galileo de azi (mult mai performant ca GPS=ul american, Galileo are eroare de 1 m) fiecare cetatean al fiarei va fi silit sa se lepede de Cristos si sa fie insemnat cu cipul, vor vi deci doua conditionari:
1. una materiala, nu vor putea vinde si cumpara fara cipul ala
2. trebuie sa jure ca nu mai cred in cristos
si cei care incalca juramantul vor fi chinuiti prin cipul ala ca fiarelele din insula dr. moreau

Cam asa va fi totul.apoi urmeaza invazia Fiarei asociata cu asiaticii peste poporul sfant, si cand anticristul va intra in Ierusalim si puterea poporului cel sfant (evreii) va fi aproape nimicita, atanci se va arata Iisus Hristos in toata slava sa. Mai intai soarele se va intuneca si va lumina in cer o mare curce de lumina, apoi va apara Hristos insotit de multi ingeri si va nimici toate armatele care sunt in jurul Israelului, si chiar pe Anticrist.
Hitler a fost mic copil pe langa ce va fi Anticristul. Dar totusi se vor asemana foarte mult.

Ne vedem peste 200 sute ani si vom sti daca am avut sau nu dreptate. Daca am avut inseamna ca sunt prooroc fara sa stiu. :roll:

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 19 October 2006 - 02:20 PM

0

#7 Utilizator offline   oliver 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-November 04

Scris 19 October 2006 - 03:16 PM

in biblia mea scrie exact asa cuvint cu cuvint : "Prin niste oameni cu buze bilbiitoare si cu vorbirea straina va vorbi poporului acesta domnul"
Iar biblia me e ortodoxa cred. Ori poate o fi catolica ? Ca scrie Isus cu un singur i. In orice caz stiu ca asta-i bibila oficiala ,recunoscuta de toata lumea. Mai am si o biblie iehoviosta in care e schimbat mult din text incit intelesurile sint pur si simplu altele decit in biblia ortodoxa. Acuma eu nu stiu pe care s-o cred dar faptu ca se contrazic Bibliile mi se pare o bataie de joc totala.Probabil ca fiecare secta isi ara biblia ei personalizata si fiecare scrie ce vrea despre Dumnezeu. Fiecare om traduce Biblia dupa parerea lui si dupa necesitatile sectei sale.

Dar la urma urmei eu habar n-am care biblie o fi corecta . Eu is om ca oricare altu. De unde vrei sa stiu eu care-i adevarul despre Dumnezeu daca sint citeva mii de variante de biblii toate diferite intre ele ?
Fiecare cu ce-l doare. Trage fiecare vorbele lui Dumnezeu dupa cum vrea el.

Eu sint bilbiit si de aia cind am citit vorbele alea eu m-am crezut prooroc. Ce sa-i faci mai greseste omul . Da nu-i vina mea ci a alora care au tradus biblia aiurea.
Sa ma ierte omenirea dar decit sa fiu un ratat oarecare fara nici un rost pe lumea asta eu am ales sa ma cred si eu vreun prooroc din ala biblic , asa macar in joaca. Ca mai scrie ca vor fi si prooroci mincinosi , asa ca sint si eu probabil unu din acei prooroci mincinosi ca sa am si eu ceva de facut pe lumea asta.

cit despre povestea aia cu cipu implantat in creier acolo ai fost prooroc intr-adevar fara sa stii. Facem parte din ultimele generatii care vor mai gindi liber . Pe urma gata se va ispravi cu libertatea gindurilor omului. Gindurile oamenilor vor fi controlate si monitorizate de securitate , iar gindurile neautorizate vor fi pur si simplu sterse din capul omului. E nasol , fiindca asta se va intimpla destul de curind. Sper sa nu ni se intimple chiar noua.

Aceasta postare a fost editata de oliver: 19 October 2006 - 03:21 PM

0

#8 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 October 2006 - 11:23 PM

Vezi postareaoliver, la Oct 19 2006, 04:16 PM, a spus:

in biblia mea scrie exact asa cuvint cu cuvint : "Prin niste oameni cu buze bilbiitoare si cu vorbirea straina va vorbi poporului acesta domnul"
Iar biblia mea e ortodoxa cred. Ori poate o fi catolica ? Ca scrie Isus cu un singur i. In orice caz stiu ca asta-i bibila oficiala ,recunoscuta de toata lumea. Mai am si o biblie iehoviosta in care e schimbat mult din text incit intelesurile sint pur si simplu altele decit in biblia ortodoxa. Acuma eu nu stiu pe care s-o cred dar faptu ca se contrazic Bibliile mi se pare o bataie de joc totala.Probabil ca fiecare secta isi ara biblia ei personalizata si fiecare scrie ce vrea despre Dumnezeu. Fiecare om traduce Biblia dupa parerea lui si dupa necesitatile sectei sale.

Dar la urma urmei eu habar n-am care biblie o fi corecta . Eu is om ca oricare altu. De unde vrei sa stiu eu care-i adevarul despre Dumnezeu daca sint citeva mii de variante de biblii toate diferite intre ele ?
Fiecare cu ce-l doare. Trage fiecare vorbele lui Dumnezeu dupa cum vrea el.

Eu sint bilbiit si de aia cind am citit vorbele alea eu m-am crezut prooroc. Ce sa-i faci mai greseste omul . Da nu-i vina mea ci a alora care au tradus biblia aiurea.
Sa ma ierte omenirea dar decit sa fiu un ratat oarecare fara nici un rost pe lumea asta eu am ales sa ma cred si eu vreun prooroc din ala biblic , asa macar in joaca. Ca mai scrie ca vor fi si prooroci mincinosi , asa ca sint si eu probabil unu din acei prooroci mincinosi ca sa am si eu ceva de facut pe lumea asta.

Cât despre povestea aia cu cipu implantat in creier acolo ai fost prooroc intr-adevar fara sa stii. Facem parte din ultimele generatii care vor mai gindi liber . Pe urma gata se va ispravi cu libertatea gindurilor omului. Gindurile oamenilor vor fi controlate si monitorizate de securitate , iar gindurile neautorizate vor fi pur si simplu sterse din capul omului. E nasol , fiindca asta se va intimpla destul de curind. Sper sa nu ni se intimple chiar noua.

Pai daca zici ca esti un prooroc balbait prooroceste ceva, ca ma plictisesti...
Pentru doritorii de Biblie in romana, o puteti gasi aici:
http://www.crestinul.ro/biblia.htm site penticostal (nu e scrisa "in limbi", e in română)
http://www.bibliaortodoxa.ro/ site ortodox

Bibliile adventiste si iehoviste sunt modificate in punctele esentiale a.i. sa se potriveasca cu urmatoarele puncte din doctrina lor:

1. Nedumnezeirea lui Iisus si faptul ca El a fost nascut si nu facut din vesnicie
2. Lipsa pedepsei vesnice si a Iazului cu Foc pentru pacatosii nemantuiti prin harul credintei in Cristos
3. Invierea pacatosilor doar pentru a fi judecati si omorati din nou (moartea a doua)
4. Declararea Raiului pe Pamant (intr-un nou Eden, la adventisti, sau in Regatul din Turnu de Veghe la Iehovisti)

Pe acest site, Hans e adventist, si marinaru iehovist. Ei nu recunosc dar apara cu indarjire fiecare crezul specific.

Cat despre biserica ortodoxă, sau catolică, ei bine pentru acesti sectari ele sunt ciuma curata. Acum noroc ca Cristos nu e curvar si nu s-a lepadat de mireasa s-a Biserica dintai, cu toate ca ea s-a rupt in doua, in cea catolica si ortodoxa.
Pot sa asigur toti sectarii ca Iisus nu a divortat de aceste biserici, ba am serioase dubii ca s-a insurat cu prea multe din cele nou aparute. Eu zic ca pe multe din bisericile nou aparute Iisus le-a lasat virgine si cu lampa aprinsa asteptand degeba.

Cat despre pasajul din Isaiah 28:11, da, el exista in forma aia intr-o singura editie GBV din 1989, 1990, cea cu multe harti, explicatii la teme biblice. Adica ultima Biblie zice-se cea mai revizuita si considerata mai bine tradusa de catre autori. Traducerea e buna, intr-ucat se refera la proorocii beţi ai lui Efraim, care prooroceau ca si multi din sectarii de azi, mantuirea numai prin fapte si lege. Capitolul 28 descrie in amanuntime ratacirea tuturor sectelor prezente si viitoare, care ignora piatra din capul unghiului (pe Iisus Cristos).

Din pacate, Oliver, ai venit aici doar ca sa spui un fragment scos din context sperand ca cei care vor citi vor lua in bataie de joc ca si tine, Biblia. Mai bine ai suge putin din siropul de tuse al bunicului tau si ai capata ceva inspiratie pentru a ne spune lucruri noi si interesante, will ya...?

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 20 October 2006 - 11:28 PM

0

#9 Utilizator offline   maleahi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 20 October 2006 - 11:33 PM

Citeaza

Stiti cum se traduc astea peste cateva sute de ani?

de ce crezi ca se vor intampla peste 100 de ani ?

stii de ce ,caci nu ai siguranta mantuirii,si te amagesti singur ...plasand in viitorul indepartat profetiile ..clare care se intampla acum,sub ochii nostrii!!
0

#10 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 October 2006 - 12:21 AM

Vezi postareamaleahi, la Oct 21 2006, 12:33 AM, a spus:

de ce crezi ca se vor intampla peste 100 de ani ?

stii de ce ,caci nu ai siguranta mantuirii,si te amagesti singur ...plasand in viitorul indepartat profetiile ..clare care se intampla acum,sub ochii nostrii!!

Fiindca nu are cum in 25 de ani sa se intample o apocalipsa climatica si demografica cum e cea din apoc. capitolul 16.

In plus nu s-au implinit urmatoarele:

Profetii majore ramase neimplinite

1. Secarea Nilului
2. Secarea limbilor de apa care inconjoara peninsula Sinai
3. Secarea Eufratului (inainte de Armaghedon), Apoc. 16:12
4. Extinderea Israelului intre Nil si Eufrat (de unde si motivul secarii lor).
5. Aparitia anticristului la conducerea imperiului roman reinviat care va schimba legile si sarbatorile
6. Venirea, moartea si invierea in fata camerelor de televizor a celor doi prooroci cu trupurile mutilate si expuse in fata miliardelor de locuitori ai pamantului (Enoch si Ilie)

Eu nu vad in 25 de ani de aici inainte Israelul asa de puternic militar si economic incat sa pustiasca Egiptul, Siria si Irakul pana la Eufrat, si asta in lipsa USA, care e prostituata calare pe Fiara (UE).

Fiecare Fiara (imparatie din istorie) a incercat sa nimiceasca Israelul si pe Iisus, iar in final a devenit un sprijin pentru Israel si evrei.

Ostasii romani l-au rastignit pe Iisus, pe Petru, au taiat capul la Pavel, iar Biserica Catolica si Bzilica sf. Petru e chiar in Roma, cine ar fi crezut.

Imperiul Britanic colonial, mai mare ca cel Roman, a sprijinit formarea Israelului pe teritoriul Palestinei, cedand inclusiv tot armamentul de acolo evreilor care au luptat ca soldati sub steagul britanic impotriva regelui al 7-lea, Hitler.

Curva, USA, a sustinut financiar cu aprox. 1,3 miliarde $ anual Israelul din `48 si pana acum, iar la araboii din Liban le-a dat anual 0,5 mil $ sa nu crape de foame, că la ăia munca nu le place ca la ţigani. Le place numai comerţul, ghiulu` pe deget si manelele.

Vaticanul, asa zisa Fiara (cum spun adventisti) sustine Israelul politic si deplange faptul ca evreii nu-L accepta pe Iisus ca Mesia.
Cand Anticristul va veni, va nimici Biserica Catolica, va persecuta crestinii catolici, si va fi bland cu adventistii si iehovistii, care acum sunt primele lui iscoade trimise in lume. Atunci ADEVARATII crestini se vor mira ca Fiara care era si numai este, a inviat din nou si persecuta crestinii obligandu-i sa se lepede de Iisus. Cum anume?

Anticristul va instaura o dictatura, ca Hitler (promţand multa bunastare), care va fi sprijinita militar in special de 10 tari din actualul UE. Toti cetatenii din acele tari vor fi insemnati cu un cip sub piele, si fara acel cip nu vor putea vinde sau cumpara nimic (atunci va fi si mare foamete, stramtorare). Inainte de implantarea cipului, formal se va cere cobaiului sa i-L nege pe Iisus ca mantuitor. Iar cobaiul de frica ca va muri de foame, stiind ca fara cip nu va putea cumpara o bucata de paine, se va dezice de Iisus cum a facut si Petru.
Cei care se vor rascula impotriva sistemului, vor fi chinuiti, tot prin acel cip. Cipul va fi controlat prin sateliti, vezi arestul la domiciliu, el exista deja. Nu e nimic SF ce spun eu acum. Acesta va fi necazul cel mare, asa de mare cum n-a fost altul de cand e om pe pamant.

Toate astea nu vor veni din senin. Asa cum nici Hitler n-a venit ca o duceau germanii super bine. Vor veni pe fondul unor mari catastrofe climatice si inmultirii enorme a populatiei. Iar asta va fi peste 100-200 ani.

Nu e vorba ca sunt eu sau nu sigur pe mantuirea mea, e vorba ca eu nu sunt sectar, sunt doar un om nespalat pe creier care rationeaza.

Si n-am cazut nici in patima misticismului si ocultismului ca Lorin Fortuna sau alti "amagitori".

Toate aceste profetii se vor implini, cand USA va fi nimicita printr-o catastrofa naturala. Prabusirea turnurilor gemene intr-un ceas a fost simbolul nimicirii Americii intr-o zi, asa cum se arata in apoc. 18.
Multi fac confuzie intre Fiara si prostituata, dar sunt doua imparatii diferite. Una e Fiara (a 8-a) care e viitorul UE condus de Anticrist, si alta e Prostituata, care va fi nimicita chiar in timpul anticristului. Atunci anticristul va da navala cu armatele sale sa mai jefuiasca ce a ramas din USA. Apoi se va declara Mesia si va inconjura Israelul, in alianta cu asiaticii. Chiar atunci va seca Eufratul ca sa fie pregatita calea asiaticilor. De fapt e un semn profetic pentru crestini.
Cand toti acestia se vor aduna impotriva Israelului, si Anticristul va intra in Ierusalim, atunci va veni Iisus. Evident, evreii vor da cu bombe nucleare peste arabi si asiatici, si asa se va implini profetia din Zaharia (vezi topicul separat). Probabil asta va fi si motivul pentru care va navali anticristul peste evrei.
Asiaticii vor navalii primii peste evrei, evreii vor da cu nuke peste ei, si din mila pentru asiatici anticristul care deja s-a proclamat Mesia si salvatorul omenirii se va ridica impotriva evreilor. Fara americani, care totusi mai ţineau calea drapta, europenii o vor lua iaraşi razana asa cum au facut si in timpul celor 2 razboaie mondiale. Totul se va petrece in asa fel incat numai cei chemati sa priceapa vor sti cu adevarat timpurile si vremurile. Restul vor fi orbi si vor merge la nimicire. Atunci, la Armaghedon Insusi D-ul D-zeu va nimici imparatiile si se va implini ce scrie in Isaiah:

"Isaiah 63:4,5,6:

4Căci în inima Mea era o zi de răzbunare, şi venise anul celor răscumpăraţi ai Mei.

5Mă uitam împrejur, şi nu era nimeni să M-ajute, şi Mă îngrozeam, dar nu era cine să Mă sprijinească; atunci braţul Meu Mi-a fost într-ajutor, şi urgia mea M-a sprijinit!

6Am călcat astfel în picioare popoare în mânia Mea, le-am îmbătat în urgia Mea, şi le-am vărsat sângele pe pământ."

Atunci rodul cel de pe urma va fi copt. Ziua secerisului va fi sosit.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 21 October 2006 - 12:46 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Interviu cu Înalt Prea Sfinţitul Gennadios Chrysou
Interviu
inmemoriam  0 3.488
Hot Topic (New) Atasamente Potopul
Credeti ca vine potopul in curand???
prozium  41 14.026
Topic inchis Christus est verus Luciferus
cum vedeţi acest adagiu sapienţial?
tota_puri  2 1.266
Hot Topic (New) Fanatismul religios si fanatismul ateu Pixelut  37 12.729
Replici noi Acatiste si Rugaciuni...poze....
Doamne ajuta!
Tom&Jerry  0 11.353