sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

proza, eseuri, tratament contra plictiselii :D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 05 November 2004 - 06:57 PM

De multe ori imi vine asa sa citesc o istorioara scurta, usurica, sa ma destind. Si tre' sa recunosc faptul ca nu sunt un fan sa.F. Am gasit aici un site care poate o sa vi se para interesant. Si astept si alte siteuri de la voi daca mai stiti....
remedii contra plictiselii
0

#2 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 November 2004 - 04:46 PM

Mai fratilor da voi nu cititi? :? Sau nu cititi pe internet? :) Nu are nimeni o biblioteca virtuala? :)
0

#3 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 07 November 2004 - 06:33 PM

Interesant site-ul... :) :) ;)

De regula nu citesc ceva anume atunci cand navighez, pur si simplu citesc... orice... ziare, referate, glume etc... nu pot spune ca am o biblioteca virtuala... am cateva texte care mi-au placut salvate pe calculator... cum ar fi acesta:

"Daca Dumnezeu ar uita pentru o clipa ca nu sunt decāte o papusa de cirpa si mi-ar oferi in dar o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ce gindesc, desi in definitiv as putea sa gindesc tot ce spun. As da valoare lucrurilor marunte, dar nu pentru ce valoreaza ele, ci mai curind pentru ceea ce ele semnifica. As dormi mai putin si as incerca sa visez mai mult, de-abia acum inteleg ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge in timp ce altii ar sta pe loc, as ramine treaz in timp ce toti ceilalti ar dormi. As asculta in timp ce altii ar vorbi si, doamne, cum m-as bucura de savoarea unei inghetate de ciocolata! Daca Dumnezeu m-ar omeni cu o farima de viata, m-ar impinge de la spate in bataia soarelui, acoperindu-mi cu razele lui nu doar corpul, ci si sufletul. Doamne, daca eu as avea o inima, mi-as scrie ura pe un cub de gheata si as astepta ca soarele sa-la topeasca. As picta pe stele, cu un vis al lui Van Gogh, un poem de Benedetti si o serenada de Serrat pe care as oferi-o Lunii. As uda trandafirii cu lacrimile mele ca sa pot simti durerea spinilor si sarutul de culoarea carnii al petalelor proaspete. Doamne, daca as putea primi o farima de viata... N-as lasa sa treaca nici macar o zi fara sa le spun oamenilor ce iubesc, ca ii iubesc. As convinge fiecare femeie si fiecare barbat ca la ei tin cel mai mult si as trai indragostit de iubire. Barbatilor le-as dovedi cit de mult gresesc atunci cind cred ca nu trebuie sa se mai indragosteasca atunci cind imbatrinesc, fara sa stie ca ei imbatrinesc tocmai pentru ca inceteaza a se mai indragosti. Unui copil i-as face cadou o pereche de aripi, dar la-as lasa sa invete singur a zbura. Pe cei batrini i-as invata ca moartea nu vine o data cu virsta, ci o data cu uitarea. In fond, si eu am invatat de la oameni atitea lucruri.
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe virful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este felul in care urci pantele abrupte spre virf. Am invatat ca ori de cite ori un nou nascut prinde cu pumnul lui mic, pentru prima oara, degetul mare al tatalui sau, il tine strins pentru totdeauna. Am invatat ca doar un om are dreptul sa se mire cind vede un om cazut, dar de fapt ar trebui sa intinda mina sa-la ajute sa se ridice. Sunt o multime de alte lucruri pe care as putea sa le invat de la voi, desi, realmente, multe nu imi mai vor servi la nimic, fiindca atunci cind ma vor pune la pastrare in acea cutie eu voi fi murit deja."
0

#4 Utilizator offline   blue_butterfly 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-May 04

Scris 11 November 2004 - 08:59 AM

eu nu prea am timp sa citesc pe internet! si sincera sa fiu, prefer cartile clasice!si ca si chestii mai noi prefer revistele, sau mai comod televizorul!
0

#5 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 November 2004 - 05:59 PM

Da, draga fluturas, si eu prefer cartile clasice, revistele.....Insa aici nu gasesc decat in germana, franceza, italiana, romaneste ioc. Si imi e dor si mie sa citesc romaneste. Asa ca..........singura solutie ramane tot netul. :cry: pana cand voi face aprovizionarea cu ocazia unei viitoare vizite in Romania.
0

#6 Utilizator offline   marina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-July 04

Scris 14 November 2004 - 11:58 PM

:cry:

Draga Spider, chiar daca esti departe se pot gasi mijloace de a te aproviziona cu carti in limba romana: www.librariilehumanitas.ro .Ei expediaza carti si in strainatate. Ai acolo indicatii despre cat costa si cum poti obtine cartile,doar ca ajung destul de greu (30 de zile).
Spor la citit! Pa!
pe.sa. Si ca sa te relaxezi total citeste un basm clasic de la adresa:www.clopotel.ro. Sunt basme romanesti si straine scrise in limba romana.

:winca:
0

#7 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 November 2004 - 09:19 AM

multumesc marina :cry:
0

#8 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 17 November 2004 - 05:41 PM

uite spider, iti recomand sa te uiti macar peste biblioteca virtuala: http://www.e-scoala....teca/index.html enjoy!
0

#9 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 November 2004 - 07:30 PM

:dee multumesc DJ insa nu mai sunt scolarita de ceva timp. :winca:
0

#10 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 20 November 2004 - 02:52 PM

stiu, mi-am dat seama, dar nu este neaparat pentru elevi. este mai degraba un inceput de bibilioteca virtuala! incearca macar....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis ce-as putea sa spun despre poezia asta?
eseu/ studiu de caz
vi18  1 1.908
Topic inchis Calatorie pe calea ferata (black_old_trash)
...la Timisoara, apropos :p
ellla  2 4.176
Topic inchis SF-ul psihologic
pareri..
Vero  11 7.607
Topic inchis Recomandare online de efect
Volum de poezie & fotografie online
£££  0 3.009
Topic inchis o recomandare,va rog! Rycy  3 4.251