sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Infidelitate ?!!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   catzelus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-October 04

Scris 05 November 2004 - 03:39 AM

cum reactionati voi barbatii cand prindeti persoana de langa voi ca va inseala si mai rau cu altu in pat?

idem pentru femei cum reactionati?
0

#2 Utilizator offline   catzelus 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 November 2004 - 03:40 AM

asta in cazul in care intre cele 2 persoane exista o relatie.
0

#3 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 05 November 2004 - 02:24 PM

Simplu: pun capat relatiei... cand vine vorba de infidelitate, nu am nici cea mai mica clementa... :) oricat de mult la-as iubi... daca a facut-o o data, o va face si a doua oara pentru ca infidelitatea e boala grea si nu se vindeca asa usor... :)
0

#4 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member

Scris 05 November 2004 - 04:06 PM

Pai cel mai bine e sa terminam relatia.Chiar daca probabil as putea ierta nu as uita si mai grav e ca mi-as pierde increderea in persoana respectiva,chiar daca sa zicem ca-i pare rau ;mereu la-as suspecta de ceva.
0

#5 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2004 - 04:18 PM

Exact! Decat sa-ti transformi viata intr-un calvar din cauza incertitudinii, mai bine lasi totul in urma si o iei de la capat... cu siguranta este foarte greu sa faci asa ceva si necesita timp pentru a putea avea din nou incredere, dar cred ca e mai bine asa... :)
0

#6 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2004 - 04:24 PM

Oricat de mult ai tine la pers respectiva nu are rost.....parerea mea.pentru ca daca si el tinea la tine nu recurgea la un astfel de gest.
Totul trece,dar nu totul se uita !!
0

#7 Utilizator offline   Laurash_Cris 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-June 04

Scris 05 November 2004 - 06:11 PM

Daca mi sa-ar intampla...Doamne fereste!! bat in lemn :dee nu cred c-as reactiona nasol...adica nu la-as lua la impins vagoane sau alte chestii de genu'..si nici nu m-as gandi la o metoda de razbunare pe INDIVIDA respectiva..pentru ca la urma urmei saraca fata n-are nici o vina ::):
Asta e..sa-a intamplat...lumea nu se termina cu el, nu-mi pica ceru' in cap din cauza asta..mai sunt o groaza de barbati pe lumea asta! pur si simplu i-as zice "pa si pussy! la revedere!" pentru ca indiferenta doare la urma urmei! si intr-o relatie ar trebui sa gandesti totu' la rece, pentru ca nu sti niciodata cine-i persoana de langa tine!
Nu zic ca n-as avea un gust amar si ca nu mi-ar pica nasol, dar sunt o groaza de metode care m-ar putea ajuta sa trec peste asta...hehehehe!! :twisted:
Am citit cu ceva zile-n urma niste chestii despre infidelitatea la barbati! va invit sa accesati http://www.yam.ro/ar...2/mai/14/3.html m-am bucurat enorm cand am citit si am observat ca mai sunt unele persoane care gandesc ca mine !!ENJOY!! :pee
0

#8 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 05 November 2004 - 08:10 PM

Citeaza

cum reactionati voi barbati cand prindeti persoana de langa voi ca va inseala si mai rau cu altu in pat?

idem pentru femei cum reactionati?

Eh, se pare ca ai patit-o ... Nu ai nimic altceva de facut decat sa ii "dai papucii", dar cat mai repede. A, si nu-ti fa iluzii ca nu se va mai repeta. o astfel de "relatie" nu-si are rostul. Eu unul asa as proceda in locul tau.
0

#9 Utilizator offline   catzelus 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 November 2004 - 10:02 AM

:): nu conte nu-mi sa intamplat dar nici nu vreau sa se intample sau mai bine spus cine ar vrea :pee
0

#10 Utilizator offline   catzelus 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 November 2004 - 10:06 AM

Citeaza

pentru ca la urma urmei saraca fata  n-are nici o vina  ::):  

ba eu cred ca are daca ea nu ridica coada respectivu nu se baga :dee :pee stiti foarte bine asta si nu puteti sa negati fetelor. :winca:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis