9. Tehnologiile multimedia in e-learning
Articolul se gaseste la adresa: http://www.roportal.ro/articole/9.htm
Impactul deosebit al siturilor de e-learning este datorat in buna masura tehnologiilor multimedia utilizate. Doua astfel de tehnologii open-source sunt prezentate in cartea "Prezentari multimedia pe Web". Acest articol este un extras din aceasta carte.
Scrieti aici comentariile voastre.
Pagina 1 din 1
9. Tehnologiile multimedia in e-learning
Scris 08 October 2004 - 09:58 PM
Apropo de e-learning... stie cineva vreun site informatii, initiere sau chiar manual de marcaeting?
Scris 13 November 2005 - 02:49 PM
e-learning...sau CBT, NU? (adica...Computer Based Training). Am dat un 4 indulgent...
Nu cred ca este o solutie "optima" de studiu. Am urmat 2 semenea cursuri. Am fost usor dezamagita. De ce? fiindca primeam cate o lectie saptamanal, prezentata mai mult sau mai putin explicit. Puteam pune intrebari suplimentare la care nu mi se raspundea intotdeauna. Sau raspunsul nu era suficient de complet. Eeee in fine, asta e doar parerea mea personala.
Nu cred ca este o solutie "optima" de studiu. Am urmat 2 semenea cursuri. Am fost usor dezamagita. De ce? fiindca primeam cate o lectie saptamanal, prezentata mai mult sau mai putin explicit. Puteam pune intrebari suplimentare la care nu mi se raspundea intotdeauna. Sau raspunsul nu era suficient de complet. Eeee in fine, asta e doar parerea mea personala.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum se danseaza Macarena? :) | AndreeaIM | 6 | 2.036 |
|
Obiective turistice din Atena | AndreeaIM | 1 | 835 |
|
Chestionar: 7. Afaceri online | roportal | 6 | 11.606 |
|