Schimbarea2012, la Apr 3 2007, 06:36 AM, a spus:
Tu esti un manipulator subtil pentru corporatii si implicit pentru Rockefeller...roaga-l din partea mea sa-ti taie un cec, dar s-ar putea sa nici nu constientizezi ce marioneta esti... sau tu esti genul care te faci pres la orice propunere din vest, doar ca-i din vest ?
Am spus-o deja, si probabil o voi mai spune. Esti adorabil. Si tot cum am spus-o, da, esti "lovit in scufa", ca sa citez din descrierea pe care ti-a facut-o un om inteligent, dar tocmai asta te face adorabil
Argumentele mele sunt, de regula, logice. E evident ca daca nu ai capacitatea de a ma intelege (si nu o ai, no hard feelings), iti va parea "limba de lemn". Cat de termenii academici, doctor wanna be, sau manipulator subtil pentru corporatii mi-ai inseninat ziua deja

Detectez o urma de gelozie?
Rocker rebel nu m-am "dat" niciodata. Sunt un rocker pasnic

Totusi, la capitolul rock, dupa modul in care te-ai facut de ras cu Pink Floyd, ma gandeam ca te ascunzi cateva luni macar

In fine, unii se regenereaza mai iute...
Nu prea am ce sa-ti scriu direct legat de topicul asta. Pentru simplul motiv ca NU esti interesat de protectia mediului, e evident din faptul ca in loc sa ma contrazici, daca tot vroiai sa o faci, cu argumente pertinente, te-ai rezumat la acelasi text bezmetic care te caracterizeaza. Ba mai mult, nu m-as mira deloc sa fii unul din "rebelii" aia care lasa doar gunoaie in urma lor cand ies la un picnic ca sa discute noua ordine mondiala, ca deh, in felul asta va luptati cu sistemul
Problema ta este ca pe tine nu te asculta si nu te va asculta nimeni care conteaza. Impactul ideilor tale asupra mersului lucrurilor este nul. Tot ce faci e sa agiti spiritele pe un forum, pentru ca te visezi, in felul tau, un la fel de maret conducator ca cei din conducerea sistemului pe care-l critici.

Cu pseudologica ta si lipsa cronica de informare, nu vei fi niciodata responsabil, ca sa ramanem in domeniul mediului, de vreun proiect semnificativ si care sa imbunatateasca ceva. Cand ma voi duce la conducerea unui concern industrial ca sa negociez conservarea unei paduri de foioase, tu vei fi probabil incatusat, pe marginea drumului, de o tuie ornamentala din fata unei case, pe care vei fi si scris mascari anarhiste
Dar, revenind, toate astea sunt doar chestiuni de detaliu. Esentialul ramane ca esti adorabil
P.S. Daca "termenii academici" de mai sus iti dau bataie de cap, te rog trimite-mi o lista, si te voi ajuta cu ei. Am invatat de la tine ca daca vrei sa conduci lumea tre' sa scrii clar si inteligibil, Lord Vader
roora, la Apr 3 2007, 09:46 AM, a spus:
nu fac parte din "asa zisii activisti din domeniul protectiei mediului inconjurator isi saboteaza principiile pentru care militeaza chiar prin caracterul pueril al argumentelor folosite".
eu mi-am expus parerea, nu fac parte din nici o organizatie si nu cred ca voi reusi sa schimb lumea cu un gand. opinia mea nu a fost atat despre disputa legala, cat de implicatiile morale care acele reclame le-au avut pentru mine si sufletul meu mic si negru si daca tu crezi ca parerea mea e o voce haotica, inseamna ca nu stii cum sa jignesti mai frumos pe cel de langa tine cand esti mic si neinsemnat. eu cred ca ar trebui sa respecti mai mult parerile altora.
PS: cum este vocea ta in momentul in care scrii pe forum in loc sa faci ceva? poate ca si faci, dar pe forum, vocea ta este haotica...
Hmm, nu cred ca am jignit pe nimeni cu ce am scris. Sau cel putin nu intentionat. Daca te simti jignita, imi cer scuze.
Parerile mele nu sunt ceva nou. Ele sunt impartasite de marea majoritate a celor care lucreaza activ in conservarea mediului inconjurator, si sunt frustrati de o anumita parte a activismului de mediu, mai exact de modul dezorganizat (deci da, haotic) in care se pun problemele si care dauneaza de multe ori cauzelor importante. Deci nu stiu de ce te-ai atacat, prin ce am scris imi exprimam dezacordul fata de un mod de a actiona si de a gandi, nu fata de o persoana (asta apropo de a fi "mic si neinsemnat").
Ca sa-ti dau un exemplu concret, la scara globala, a acestei "neintelegeri" dintre cei care lupta pentru conservarea mediului natural, este de notorietate divergenta de opinie dintre conducerea Greenpeace si cea a celorlalte organizatii importante din domeniu (UNEP, WWF, IUCN), rezultata tocmai din faptul ca in mediul stiintific si de management de proiecte, activismul in forma sa cea mai radicala dauneaza dialogului.
Inca odata, ce am postat mai sus era destinat celor care au un interes personal substantial in protejarea mediului inconjurator, si care, sunt convins, il vor intelege ca pe un punct de vedere informat si atat.