sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ecografie lichid in FID in spatele uterului, nu pe linia mediana Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   paloma25 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-August 06

Scris 11 August 2006 - 10:35 AM

am facut recent o ecografie datorita unor dureri foarte mari paertea dreapta sub coasta si am fost diagnosticata cu colica renala dreapta. am urmat un tratament, durerile nu mai sunt, dar ceea ce m ingrijoreaza foarte tare este ca la ecograf la peritoneu sunt urmatorele semnificatii: in douglas cantitate minima, 22/14 mm (uter - lichid in FID in spatele uterului, nu pe linia mediana). doresc sa mentionez ca eram cu aproximativ o saptamana inaintea menstruatiei.
problema este ca de la un timp am dureri in abdomen...si ma simt balonata...durerile persista pe partea dreapta si stanga a adomenului--un fel de intepaturi care le simt si la sold...care merg pana spre picioare...si ma dor si sanii...
ce analize ar fi mai urgente? urmeaza sa fac urina si sange...dupa aceea ce ar fi mai degraba? ecografie abdominala, intravaginala? va rog ajutati-ma. deja sunt putin panicata cand stiu ca ceva nu este in regula ...si vreau sa rezolv cat mai repede.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Asigurarea de sanatate 2010 And heated  2 1.002
Replici noi SOPC si salpingooforita acuta xambuninha  0 4.322
Hot Topic (New) Rezultatele terapiei dmb  105 23.423
Replici noi hepatita virala tip B dragonaugust  1 4.385