Hi hi. Nişte colegi si-au luat ţoale de firmă de peste ocean. Calculul a ieşit simplu şi frumos, iar preţurile mai mici decāt pe meleagurile noastre.
Surpriză: taxe vamale şi de transport, 500 RON, neluate īn calcul. Şi uite aşa se egalează preţurile... Cāt despre produse, este exact ce au comandat, nimic de comentat...
Ce parere aveti de comertul pe internet?
Scris 09 January 2007 - 08:11 PM
Mi se pare destul de riscant.Daca produsul nu ajunge la destinatie?
Scris 10 January 2007 - 12:05 AM
Eu nu comand niciodata produse pe internet,pentru ca trebuie sa le vad,sa le probez,sa le cercetez in amanuntime...Ar fi o mare bataie de cap cu returnatul...In plus se mai platesc si taxele pentru transport,care aproape dubleaza valoarea produsului si nu se merita...
Scris 12 January 2007 - 12:21 AM
nici eu nu am comandat niciodata produse de la vreun magazin online.poate daca ar fi din romania si as stii calitatea produselor as mai zice.din pacate piata magazinelor online in Romania este inca f scazuta fata de occident.acolo oamenii accepta mai usor acest lucru fiind si mult mai practic.la noi exista inca neincredere in astfel de magazine online
Scris 18 January 2007 - 02:56 PM
".... un site separat cu SSL si sa lucrezi cu o Banca serioasa si cunoscuta..."
SSL-ul este obligatoriu, ca romanu-i jmecher
SSL-ul este obligatoriu, ca romanu-i jmecher
Scris 26 January 2007 - 08:26 PM
Comertul pe net devine destul de interesant atunci cand reusesti sa ai succes. Adevarul este ca la noi este foare greu sa fii credibil atunci cand incerci sa faci ceva si asta numa datorita fapului ca se fura prea mult.Sincer eu am reusit sa vand pe internet si e destul de greu.Cel mai bine vinzi pe piata internationala.Pacat ca la noi in tara lumea vrea sa faca bani fara sa munceasca.
Cu respect!
Cu respect!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cumpara inteligent | Ionutbh | 0 | 1.176 |
|
Afacere din fotografie digitala | Praetor Artanis | 0 | 2.419 |
|
Vanzare de carti pe net