sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

daca te desparti de cineva si pretinzi ca il iubesti,poti oare sa treci asa repede peste relatie? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   hellen_girl85 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-August 06

Scris 09 August 2006 - 10:21 AM

eu si prietenul meu am fost despartiti acum un an din vina lui(eu l-am lasat pt ca il gasisem ca se vedea cu o fata de pe net) si la o saptamana m-am impacat cu el pt ca il iubeam si vroiam sa fiu cu el,l-am iertat pt asta.de curand am aflat ca in saptamana aia in care am fost certati el se imprietenise cu o alta fata:((((adik...noi ne-am certat vineri si sambata el a fost la un party si s-a combinat cu alta.e adevarat ca aveam 3 luni si el imi spune ca eram la inceput dar totusi...cand iubesti un om nu poti sa te apropii si sa te saruti cu cineva asa rpd(cel putin nu eu).cand l-am intrebat cum a putut sa faca asta..adik...a doua zi el deja si-a cautat alta..mi-a spus ca el crezuse ca l-am lasat de tot si ca atat cat eram despartiti nu se considera inselat.ok...poate il lasam de tot..dar ma gandesc...e oare normal sa zici ca iubesti pe cineva si daca te certi cu respectivul a doua zi sa iti gasesti pe altcineva?acum avem un an jumate si el imi spune ca atunci nu ma iubea cum ma iubeste acum.intrebarea mea este...oare daca m-as desparti acum de el..si-ar gasi iar a doua zi o alta prietena?vi se pare ca asta e iubire?sau ce fel de iubire?el zice ca s-a mai schimbat de atunci..dar eu nu stiu ce sa cred..e oricum ft aiurea..eu daca m-as certa cu el nu cred ca as putea sa ma apropii prea curand de cineva(adik cel putin 1 luna 2) nu mai zic sa ma sarut a doua zi cu altcineva:((((bine ..ma consolez uneori cu gandul ca s-a petrecut acum un an si poate ca timpul i-a mai schimbat ideile...dar nu se stie....voi ce credeti?
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 09 August 2006 - 10:28 AM

cum de iti pui aceste intrebari din nou dupa un an de la acel eveniment? :ro: ai motiv sa te desparti de el de vrei sa o faci? stii ce vrei?
0

#3 Utilizator offline   hellen_girl85 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 August 2006 - 10:40 AM

nu nu vreau sa ma cert cu el,dar ma gandesc ca daca ma iubea nu facea asa:((tu ce zici?nush de ce tot gandesc la asta?cum de a putut a doua zi sa uite?
0

#4 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 09 August 2006 - 10:46 AM

Dar omul ti-a zis destul de clar ca nu te iubea la vremea respectiva.. cel putin nu asa cum te iubeste acum.

Da-i pace, doamne iarta-ma.. si da-ti si tie la o adica.. Te gandesti numai la prostii.. iti faci sange rau si-ai sa vezi cum, atunci cand o sa va certati, o sa-i arunci tot felul de tampenii..

Calmeaza-te.
0

#5 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 09 August 2006 - 10:47 AM

Vezi postareahellen_girl85, la Aug 9 2006, 11:40 AM, a spus:

nu nu vreau sa ma cert cu el,dar ma gandesc ca daca ma iubea nu facea asa:((tu ce zici?nush de ce tot gandesc la asta?cum de a putut a doua zi sa uite?

dupa intrebarile pe care ti le pui, nu pari sa-l fi iertat. l-ai intrebat, ti-a dat un raspuns (chiar daca nu te-a satisfacut), aveti o relatie care dureaza de 1 an... are rost sa te mai chinui cu intrebari daca pe parcursul relatiei ulterioare, nu ti-a mai dat motive? vrei s ate bucuri de relatia voastra sau sa suferi? :ro:
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 09 August 2006 - 12:51 PM

Zau? Si tu zici ca nu ti-ai gasi pe altul de a doua zi, dar ti-ai gasi dupa o luna.

Si cat de mult ziceai ca il iubesti ?! Ca imi scapa in acest moment iubirea ta imensa pentru el. :ro:
0

#7 Utilizator offline   hellen_girl85 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 August 2006 - 01:08 PM

nu mai.sincer nu stiu dupa cat timp mi-as gasi,dar sunt sigura ca mi-as gasi pe cineva probabil ft tarziu,ma refeream la el la o luna,park e altfel.desi o iubire adevarata nu se uita usor:((((cred ca as plange cateva luni bune pana sa capat incredere sa o iau de la capat..desi nu se stie niciodata ce se poate intampla..viata e imprevizibila...dar eu sunt sigura de iubirea mea pt el si te asigur ca e ft mare:))
0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 09 August 2006 - 01:13 PM

Sunt convinsa de asta, mai ales de cum ai intors-o.

Totusi, as avea o rugaminte la tine: poti sa scrii ca un om normal? fara k, tz, sh, prescurtari neinteligibile sau alte minuni de mirc. OK?
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 10 August 2006 - 07:25 PM

Vezi postareahellen_girl85, la Aug 9 2006, 11:40 AM, a spus:

Umilul meu neuron imi spune ca,ii cauti anumite defecte! Si asta vine din doua directii: 1,vrei sa te desparti de el si ii cauti vina( este mai usor cand celalalt este vinovat).
2, Acum esti mai sigura pe dragostea lui (si pe tine),si doresti sa-i ceri socoteala pt ce a facut acum 1 an! (Deh! ti-a ranit atunci orgoliul si cum nu puteai sa-l tragi prea mult la raspundere... o faci acum cand esti mai sigura pe dragostea lui ;) )
Raspunsul la intrebarea ta este: DA! e normal sa gaseasca a 2a zi o alta fata,atat timp cat nu te iubea! Simplu!
Nu cauta sa-i "scoti ochii" cu iertarea de atunci! Poate tocmai pe acea bunatate a ta,s-a cladit iubirea lui de acum!
0

#10 Utilizator offline   Laleaua Negra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 07-May 06

Scris 11 August 2006 - 12:58 PM

Vezi postareahellen_girl85, la Aug 9 2006, 11:21 AM, a spus:

eu si prietenul meu am fost despartiti acum un an din vina lui(eu l-am lasat pt ca il gasisem ca se vedea cu o fata de pe net) si la o saptamana m-am impacat cu el pt ca il iubeam si vroiam sa fiu cu el,l-am iertat pt asta.de curand am aflat ca in saptamana aia in care am fost certati el se imprietenise cu o alta fata:((((adik...noi ne-am certat vineri si sambata el a fost la un party si s-a combinat cu alta.e adevarat ca aveam 3 luni si el imi spune ca eram la inceput dar totusi...cand iubesti un om nu poti sa te apropii si sa te saruti cu cineva asa rpd(cel putin nu eu).cand l-am intrebat cum a putut sa faca asta..adik...a doua zi el deja si-a cautat alta..mi-a spus ca el crezuse ca l-am lasat de tot si ca atat cat eram despartiti nu se considera inselat.ok...poate il lasam de tot..dar ma gandesc...e oare normal sa zici ca iubesti pe cineva si daca te certi cu respectivul a doua zi sa iti gasesti pe altcineva?acum avem un an jumate si el imi spune ca atunci nu ma iubea cum ma iubeste acum.intrebarea mea este...oare daca m-as desparti acum de el..si-ar gasi iar a doua zi o alta prietena?vi se pare ca asta e iubire?sau ce fel de iubire?el zice ca s-a mai schimbat de atunci..dar eu nu stiu ce sa cred..e oricum ft aiurea..eu daca m-as certa cu el nu cred ca as putea sa ma apropii prea curand de cineva(adik cel putin 1 luna 2) nu mai zic sa ma sarut a doua zi cu altcineva:((((bine ..ma consolez uneori cu gandul ca s-a petrecut acum un an si poate ca timpul i-a mai schimbat ideile...dar nu se stie....voi ce credeti?

prima data se vede cu tipa de pe net, a doua oara se combina cu alta la bairam...... si toate astea cat era inca prietenul tau,nu? (sau nu am inteles eu bine).......iarta-ma ,dar mie asta nu mi se pare iubire....mai degraba nepasare fata de tine... :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cine iubeste mai mult?
Se iubeste la fel intr-un cuplu?