sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sfarsitul lumii materiale va coincide cu a doua venire a lui Isus sau nu? Cum ramane cu imparatia de 1000 de ani a lui Hristos? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   nebraska 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 11 October 2006 - 11:59 PM

Vezi postareaobserv, la Oct 12 2006, 12:35 AM, a spus:

Nebraska. Pentru tine chi

Corect ... doar sa nu incerce sa le impuna si altora ...sau daca totusi o fac de ce sa nu primeasca drept rasplata replici din credinta altuia ... Eu nu fac prozelitism aici pe site ca unii pastori ci impiedic ca acest lucru sa se faca ...aici e forum si nu biserica.

Citeaza

Daca vrei sa argumentezi rational, bine. Injuriile si rasismul nu sunt binevenite. Incearca sa faci posturile tale constructive, nu doar ironice, si acuzatoare.

Ce ar fica mai intai sa citesti ce imi scriu altii ...si sa compari brutalitatea exprimarii lor ...eu sunt o persoana constructiva si incerc sa fiu tot timpul asa, cateodatama impiedica unii, in cazul de fata fanaticii, dar tocmai ca sunt constructiv nu capitulez usor in fata fanatismului lor
0

#22 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 12 October 2006 - 07:39 PM

Vezi postareaiosafat, la Oct 12 2006, 01:30 AM, a spus:

Dark Ligh si alti moderatori atei, mi-ati sters o gramada de postari pana acum, cam pe cand i-l opriti pe Nebraska? Strica tot forumul de religie.

ahaha moderatori atei :lazy: ..are dreptate , de ce stergeti posturile aiurea? macar ati putea da o explicatie nu sa faceti dupa cum va dicteaza voua subiectivismu....ce facem cenzuram ce nu ne convine asa aiurea?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Mustrrarea
Da Vinci
Da Vinci  7 2.794
Topic inchis Noua religie aFlying Spagetty Monster
Se da premiu de250 000 de $ ptr a dovedi ca Isus nu e fiul lui Sp
Soimos  8 5.386
Topic inchis PROFETII MESIANICE IMPLINITE IN ISUS HRISTOS
Isus este Calea, Adevarul si Viata
cioanas  10 9.027
Hot Topic (New) Catolicism MariaB  32 11.781
Topic inchis Atasamente Cati crestini,musulmani si evrei si altele sunt pe aici? cristinutza_xum  30 10.032