De ce esti trist azi?...ce te framanta? ganduri triste (in versuri sau in proza) Topic combinat
Scris 26 August 2006 - 12:22 AM
o stare ...nedefinita....intra pe mess si ma ignora,cum sa imi fie bine???
Scris 26 August 2006 - 01:50 AM
sunt trista, dar am ras foarte mult azi...ma framanta mereu cate cava, pt ca odata ce se termina o framantare ma apuc de alta..
Scris 26 August 2006 - 07:43 PM
...ma framanta destinul....
.."gol si neprefacut" stau fata in fata cu realitatea...
1me_lacrima.jpg (41.87K)
Number of downloads: 37
2jail_hope.jpg (25.05K)
Number of downloads: 34
3gol_si_nepref.jpg (22.4K)
Number of downloads: 34hment]
4pic_mea.jpg (69.16K)
Number of downloads: 30
............................
1me_lacrima.jpg (41.87K)
Number of downloads: 37
2jail_hope.jpg (25.05K)
Number of downloads: 34
4pic_mea.jpg (69.16K)
Scris 26 August 2006 - 07:56 PM
uite de ce
Fisiere atasate
-
D9DA0E9F_C1FB8767_1050.jpg (60.8K)
Number of downloads: 40
Scris 26 August 2006 - 08:03 PM
Shadow and Light, la Aug 26 2006, 08:43 PM, a spus:
...ma framanta destinul....
attachment
attachment
attachment
1rose_micro.jpg (31.97K)
Number of downloads: 32
2frendship.gif (428.62K)
Number of downloads: 28
3sun_hug_yes.GIF (7.63K)
Number of downloads: 28hment]
4micro_empathy.jpg (16.2K)
Lead me from death to LIFE,
from falsehood to Truth,
Lead me from despair to Hope,
from fear to Trust.
Lead me from hate to Love,
from War to PEACE,
Let Peace Fill our Beings,
our World and our Universe.
Shanthi Shanthi Shanthi.
Scris 27 August 2006 - 02:25 PM
Toate lucrurile care se intampla in viata unui om sunt niste experiente, prin care trebuie sa trecem ca sa ne dezvoltam. Avem tendinta de multe ori sa dramatizam lucrurile si sa ajungem in niste stari si la niste ganduri destul de negre care, la prima vedere, ne trag in jos.
Sunt momente cand te desparti de persoana iubita, cand pierzi definitiv pe cineva apropiat in care spui ca viata ta s-a terminat, ca nu mai ai pentru ce trai, ca esti gol si singur. Ma intreb cum alfel as putea sa inteleg ca moartea nu inseamna un sfarsit de drum, ci un nou inceput ; ca persoana iubita a plecat doar pentru ca nu era cea care trebuia sa-mi fie alaturi, decat trecand prin experientele astea.
Am citit toate mesajele de pe topicul asta si am vazut multa frumusete si puritate si cred ca toate starile aste prin care trecem toti, ne fac sa ne deschidem mai mult sufletul si sa descoperim noi valente ale persoanei care credem ca suntem.
As vrea sa mai vorbim peste cateva luni si sa vedem cu toti ce stari de spirit vom avea.
Sunt momente cand te desparti de persoana iubita, cand pierzi definitiv pe cineva apropiat in care spui ca viata ta s-a terminat, ca nu mai ai pentru ce trai, ca esti gol si singur. Ma intreb cum alfel as putea sa inteleg ca moartea nu inseamna un sfarsit de drum, ci un nou inceput ; ca persoana iubita a plecat doar pentru ca nu era cea care trebuia sa-mi fie alaturi, decat trecand prin experientele astea.
Am citit toate mesajele de pe topicul asta si am vazut multa frumusete si puritate si cred ca toate starile aste prin care trecem toti, ne fac sa ne deschidem mai mult sufletul si sa descoperim noi valente ale persoanei care credem ca suntem.
As vrea sa mai vorbim peste cateva luni si sa vedem cu toti ce stari de spirit vom avea.
Scris 27 August 2006 - 04:54 PM
sunt trist ca nu pot sa fiu si eu la fel de prost ca majoritatea si sa ma doara undeva de tot si toate...traiasca prostia ca este sfanta
Scris 28 August 2006 - 12:17 AM
Shadow and Light, la Aug 27 2006, 11:26 PM, a spus:
Shadow imi propusesem sa fiu eu cea mai trista
...da, cunosc atitudinea... mereu zambesti, mereu esti atenta la ceilalti, mereu ajuti cu ce poti, toti te indragesc, dar prea putini inteleg ce se intampla cu tine si chiar mai putini si de obicei nimeni nu te sprijina (cum sa lase sabia cel care vrea sa fie puternic? si sa caute mangaiere in ceilalti cand el vrea sa daruiasca doar caldura ?... )
ma indoiesc ca ti-ai revenit...poate ca si cei puternici ar trebui sa mai faca pauze..
iti doresc o schimbare de situatie si oameni mai incapatanati sa treaca de zidul cu care ii tii la distanta de necazurile tale...
si on : sunt trista, sunt nefericita, sunt plictisita, sunt dezamagita, sunt prea stapana pe mine si deja imi face rau, ma simt singura ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Televizorul distruge imaginatia | Thug4Life | 18 | 8.596 |
|
O poveste trista... | Sw33t Angel | 26 | 7.471 |
|
Eul din noi | Ma'at | 36 | 15.095 |
|
Cum ati reactiona? | TheDiamondGreen | 18 | 3.256 |