Surorile si fratii, un chin?
Scris 08 August 2006 - 10:33 AM
Scris 09 August 2006 - 02:15 AM
Nu ca dupa aia se obisnuieste.
Sincer, nu stiu exact cum, tu ar trebui sa stii mai bine, ca doar o cunosti. Nu am inteles exact la ce metode de cumintire te-ai referit, sper insa sa nu fie cele cu....
Afla-i slabiciunile si, poate, astfel reusesti s-o mai temperezi. Un pic de santaj nu strica.
Scris 12 August 2006 - 01:11 AM
dc nu ne-am certa care ar mai fi farmecu
si o paruiala mica
Scris 10 September 2006 - 10:44 PM
Scris 11 September 2006 - 12:29 AM
EmmaD, la Aug 9 2006, 03:15 AM, a spus:
Nu ca dupa aia se obisnuieste.
Sincer, nu stiu exact cum, tu ar trebui sa stii mai bine, ca doar o cunosti. Nu am inteles exact la ce metode de cumintire te-ai referit, sper insa sa nu fie cele cu....
Afla-i slabiciunile si, poate, astfel reusesti s-o mai temperezi. Un pic de santaj nu strica.
Bataia nu merge intotdeauna. O palma peste fata il/o cuminteste imediat, dar incepe sa planga => parintii observa => vinovatul = fratele/sora cel/cea mare.
Cand frate-miu (6.5 ani) ma streseaza, ii promit ca-l voi face de ras (are si el complexe/secrete
De obicei reactioneaza cel mai bine la prima "promisiune"
Scris 11 September 2006 - 01:09 AM
Cand ai frati iti doresti sa n-ai, iar cand n-ai iti doresti sa-i ai.
Scris 11 September 2006 - 11:10 AM
Noir Désir, la Aug 12 2006, 02:11 AM, a spus:
dc nu ne-am certa care ar mai fi farmecu
si o paruiala mica
ma bateam si eu cu ea intr-un timp pana ce a aparut legea data de parinti "Nu aveti voie sa va bateti!"punct si la subiect.....deh..dar i-am mai scapat eu cateva palme
7-Angels, la Sep 11 2006, 02:09 AM, a spus:
Cand ai frati iti doresti sa n-ai, iar cand n-ai iti doresti sa-i ai.
din pacate asa e...ar trebui sa avem frati de ocazie..cand te saturi de el....il dai la altul
circula un anunt prin generala "Copil serios inchiriez frate mai mic, cuminte, bun de aruncat vina pe el atunci cand faci vreo pozna"
am incercat sa o mituiesc pe sormea, dar uneori merge, alteori nu...totusi cine se mai duce sa cumpere sifon daca nu ea?
Scris 11 September 2006 - 11:56 AM
Scris 11 September 2006 - 11:59 AM
nu ne suportam!!duamneeee ne certam toata ziua..ma enerveaza ca mama tine cu ea,si nu'i pot comenta tare multe...ehhh
si..mai am un frate cu 8 ani ani mai mic,cu el nu am probleme,ne intelegem bine,cateva diferente de opinie
Scris 11 September 2006 - 12:23 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Copiii nostri in Mainile lui Dumnezeu
Educatie crestina |
cioanas | 113 | 9.105 |
|
Educatia sexuala a copiilor
cand, cum si ce trebuie spus copiilor despre sex? |