sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

teapa la moneybookers? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   medeeaiasi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-August 06

Scris 08 August 2006 - 10:11 AM

am un cont deschis la moneybookers dar cam de o luna nu pot sa intru deoarece la numarul de siguranta mi se da un numar care spune ca nu e corect dar nu este adevarat. stau de o luna si ma uit la nr ala de i-mi ies din minti.
vreau sa zic ca de o luna i-mi dau exact acelasi numar si cica nu e introduc corect.l-am scris in toate midurile posibile si inposibile da...degeaba.
a mai patit cineva asa ceva? trimiteti-mi un e-mail la roxana_biholar@yahoo.com pentru ajutor
eu cred ca este o teapa!!!!!!
0

#2 Utilizator offline   D-SGN 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 05

Scris 16 August 2006 - 04:13 PM

Vezi postareamedeeaiasi, la Aug 8 2006, 11:11 AM, a spus:

am un cont deschis la moneybookers dar cam de o luna nu pot sa intru deoarece la numarul de siguranta mi se da un numar care spune ca nu e corect dar nu este adevarat. stau de o luna si ma uit la nr ala de i-mi ies din minti.
vreau sa zic ca de o luna i-mi dau exact acelasi numar si cica nu e introduc corect.l-am scris in toate midurile posibile si inposibile da...degeaba.
a mai patit cineva asa ceva? trimiteti-mi un e-mail la roxana_biholar@yahoo.com pentru ajutor
eu cred ca este o teapa!!!!!!

Moneybookers nu dau tzepe.. e ceva in neregula.. daca ei iti trimit exact acelasi numar..

Ai incercat sa intri in legatura cu ei prin telefon? Daca te arde atat de tare poti sa "pierzi" 4-5$" pentru o convorbire telefonica.

Stiu de unele intarzieri la transferuri prin Moneybookers dar de treaba cu security numberul...

Ti-ai verificat accountul? Sa nu confunzi security nr. cu security nr. cu care te duci la banca si validezi primul transfer (cel de test.. 5$ parca)..
0

#3 Utilizator offline   b21jad 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-August 06

Scris 29 August 2006 - 04:25 PM

nici eu nu am auzit de tepe de la moneybookers. Dimpotriva, cred ca sunt cei mai seriosi dintre toti.
Vezi sa nu fie cumva o pagina clonata de hackeri.
-incearca sa tastezi pana la capat www.moneybookers.com
-nu folosi link-uri sau pagini salvate off-line
-sterge toate cookiurile si tot continutul off-line
-incearca de pe alt ip (alt calculator, la o sala de net sau ceva de genu)

Repet: nu cred ca moneybookers ar da tepe.

Ca o paranteza: mie mi s-a intamplat pe stormpay. Desi cei de la stormpay nu sunt la fel de seriosi ca moneybookers, de data asta nu a fost vina lor.
M-am trezit cu un e-mail de la stormpay (chipurile). spunea acolo ca trebuie sa folosesc link-ul de mai jos pt a-mi actualiza niste date de contact. Am dat click, mi s-a deschis o pagina identica cu cea de la stormpay si imi cerea sa ma log-ez. Am introdus adresa de mail, iar parola am introdus-o INTENTIONAT gresit (este o idee buna ca de fiecare data cand te log-ezi la un procesor de plati, sa introduci parola gresit prima data). Exact cum ma asteptam, desi parola era gresita, au acceptat login-ul. Nici nu mi-a venit sa cred ce-mi cereau baietii acolo: numarul de card, cv2, inclusiv pin-ul de la bancomat etc. Va dati seama cati oameni si-au furat teapa!!! I-am contactat imediat pe cei de la stormpay si au luat intr-adevar masuri. Macar atata lucru, pentru ca problema mea ramane: de unde aveau hackerii aia adresa mea de mail, contul la stormpay, de unde stiau ca am un mastercard in dolari (stiau si seria de pe el, mai putin cv2). Asa ca... MARE ATENTIE!

Din curiozitate va intreb:
voi la ce folositi contul de moneybookers? Faceti bani on-line? CUM?!
0

#4 Utilizator offline   costy81gl 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-May 04

Scris 07 September 2006 - 04:39 PM

Am facut multe tranzactii pe moneybookers dar nu am luat nicio teapa pana acum si nici nu cunosc pe cineva care a luat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum se poate face cont la Paypal?
daca stie cineva
bugsiiy  2 6.413
Hot Topic (New) e-mail paid si paid to clicks Badea  34 18.952
Replici noi Adsense pe blogul meu
Un blog asemeni unui site ...
Octyca  1 493
Hot Topic (New) Site-urile de Freelance. Munca de acasa pe bani de afara ...
Romanii fac legea si fac banu gros =))
Cornholio2  27 51.224
Replici noi Vand joc online gen hattrick florin_sb  0 4.787