marinaru, la Aug 13 2006, 08:01 PM, a spus:
Ioan 10:30 Eu şi Tatăl una suntem.
Dar ce intelegem din...
Ioan 17:21 Ma rog ca toti sa fie una, cum Tu, Tata, esti în Mine, si Eu în Tine; ca, si ei sa fie una în noi, pentru ca lumea sa creada ca Tu M'ai trimes.
Ioan 17:22 Eu le-am dat slava, pe care Mi-ai dat-o Tu, pentruca ei sa fie una, cum si noi sîntem una,
Apoi ai mai spus...
Ioan 10:38 Dar dacă le fac, chiar dacă nu Mă credeţi pe Mine, credeţi măcar lucrările acestea, ca să ajungeţi să cunoaşteţi şi să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.”
Si totusi...
Ioan 5:37 Şi Tatăl, care M-a trimis, a mărturisit El însuşi despre Mine. Voi nu I-aţi auzit niciodată glasul, nu I-aţi văzut deloc faţa;
Ioan 1:18 Nimeni n-a văzut vreodată pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.”
1 Ioan 4:12 Nimeni n-a văzut vreodată pe Dumnezeu; dacă ne iubim unii pe alţii, Dumnezeu rămâne în noi şi dragostea Lui a ajuns desăvârşită în noi.
Cum impacam toate ?
Apocalipsa 21:1 Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră şi marea nu mai era.
2 Şi eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea Sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
3 Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
Am vazut coborandu-se din cer cetatea Sfanta ? Unde a coborat cetatea ? Unde vor locui oamenii ?
Ce intelegi tu prin Apocalipsa 21:1 " Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră şi marea nu mai era?
Ce intelegi tu prin Apoc. 21:23: "Si cetatea nu are trebuinta nici de Soare nici de Luna ca sa o lumineze, caci slava lui D-zeu a luminat-o si faclia ei este Mielul".
Adica nu are trebuinta, ca e un fel de Zion ca in matrix undeva in fundul pamantului? Crezi ca D-zeu lasa sa existe lucruri pentru care nu mai exista trebuinta? Adica va face raiul pe pamant, dar pamantul nu va mai fi luminat de soare? Si El D-zeu ramane in Ceruri si ne lumineaza personal de acolo cu lanterna?
Ce se intampla cu marea pe pamantul sectantilor, unde se duce ea cu toate vietuitoarele din ea? va fi numai pamant roditor fara ape? Ca sa creasca pepenii iehovistilor cat casa e nevoie de izvoarele apelor, apele din panzele freatice provin din evaporarea marilor, vaporii cad pe pamant cand ploua, se filtreaza prin diverse straturi argiloase si devin ape dulci.
De ce noi oamenii sa ramanem pururea intr-un rai pe pamant? De ce sa nu devenim si noi ingeri si sa locuim acolo unde locuieste D-zeu cu ingerii Lui? Daca Iisus asa ne-a promis, ca va veni si ne va lua si pe noi acolo unde s-a dus El, de ce sa nu-L credem pe cuvant? De ce sa-i credem pe sectanti care ar vrea sa ne vada duhurule prizoniere pe pamant unde au fost aruncati diavolul cu ingerii lui? E simplu, fiindca invatatura lor nu vine de la Iisus si D-zeu, ea vine de la duhuri de draci. Tartorii care predica in bisericile sectantilor fara sa stie sunt inspirati de duhuri de draci, care-i fac pe oameni sa creada ca nu vor fi alaturi de D-zeu in Ceruri, ci vor ramane de`a pururea pe pamant.
Spune din ce secta esti ca sa stiu cu cine stau de vorba. Eu sunt ortodox, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu botezul copiilor si nici cu inchinatul la icoane. Totusi de aici si pana a declara Raiul pe pamant si ca oamenii nu vor primi trupuri de inger si nu vor merge in Ceruri e cale lunga. Una e sa te inchini la icoane, si mult mai grav sa-i faci pe oameni sa creada ca vor fi despartiti de D-zeu si vor ramane vesnic pe pamant. D-zeu nu va cobori niciodata pe pamant "ce fel de casa imi veti zidi voi Mie (pe Pamant)?" zice Domnul, pamantul este doar asternutul piciorelor Mele. Asadar cum vor vedea oamenii fata Lui daca ei raman pe Pamant fie el si nou facut, fara poluare si cu zmeura cat galeata ca in regatul iehovist?
Aceasta postare a fost editata de iosafat: 13 August 2006 - 09:22 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis