sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cine sunt Martorii lui Iehova si altii ca ei (Mormoni, Adventisti etc) Despre doctrinele sectelor religioase si cum contrazic ele Biblia Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 12 August 2006 - 12:34 AM

Vezi postareamarinaru, la Aug 12 2006, 12:54 AM, a spus:

iosafat unde ? :> Ar trebui sa citesti primele capitole si ai sa vezi ca fiecare din ele faceau lucruri diferite si care nu erau pe placul Dumnezeirii...

Faceau, da, dar nu atat de grav ca sectele din ziua de azi. NU mergeau pana acolo incat sa-l declare pe Iisus iluminat ca pe Budha, nici sa desfiinteze Raiul, Iadul si pedeapsa vesnica, si sa proclame Raiul pe pamant in Regatul vesnic condus de un simplu om numit Iisus (cei care se simt cu musca pe caciula sa dea repede cu Flit ca e cel mai eficient).

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 12 August 2006 - 12:35 AM

0

#42 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 12 August 2006 - 12:37 AM

iosafat ce este iadul pentru tine ? cine merge acolo ? De ce spune scriptura ca cei blanzi vor mosteni pamantul ?

Matei 5:5 Ferice de cei blânzi, căci ei vor moşteni pământul!
0

#43 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 August 2006 - 01:59 AM

Vezi postareamarinaru, la Aug 12 2006, 01:37 AM, a spus:

iosafat ce este iadul pentru tine ? cine merge acolo ? De ce spune scriptura ca cei blanzi vor mosteni pamantul ?

Matei 5:5 Ferice de cei blânzi, căci ei vor moşteni pământul!

De acord, cei blanzi vor mosteni pamantul. Adica vor invinge aici pe pamant cu ajutorul lui D-zeu, iar dupa moarte vor fi inviati si dusi in rai unde vor ramane vesnic (acolo unde sunt si ingerii, nu in raiul pamantesc al iehovistilor). Cat despre cei rai, ei vor merge in Iazul cu Foc, care arde vesnic, impreuna cu Diavolul, Fiara si Prorocul Mincinos. Acolo vor merge toti cei ce predica alta evanghelie decat cea a lui Petru si Pavel (cu iehovistii in frunte, si restul sectantilor in urma lor tinundu-le trena).
0

#44 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 August 2006 - 09:32 AM

iosafat scriptura vorbeste despre un pamant nou si un cer nou. Ce inseamna asta ? Deci mostenirea pamantului este ceva temporar ? Daca raiul este undeva in cer pentru ce trebuie un pamant nou ? Apocalipsa 21:1 Ce insemna prima inviere si cine are parte de ea ? Apocalipsa 20:2-7 De ce coboara o noua cetate a Ierusalimului pe noul pamant ? Apocalipsa 21:2 Peste cine imparatesc cei 144.000 "pe pamant" daca raiul este in cer ? Apocalipsa 5:10

Aceasta postare a fost editata de marinaru: 12 August 2006 - 09:37 AM

0

#45 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 12 August 2006 - 12:31 PM

Vezi postareaiosafat, la Aug 12 2006, 02:59 AM, a spus:

Cat despre cei rai, ei vor merge in Iazul cu Foc, care arde vesnic, impreuna cu Diavolul, Fiara si Prorocul Mincinos...

Ai uitat Moartea si Locuinta Mortilor. :stars:
...caci moartea nu va mai fi...sau va fi? :flowers:

Aceasta postare a fost editata de hans: 12 August 2006 - 12:33 PM

0

#46 Utilizator offline   soim06 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-August 06

Scris 12 August 2006 - 04:42 PM

Vezi postareaiosafat, la Aug 12 2006, 12:34 AM, a spus:

NU mergeau pana acolo incat sa-l declare pe Iisus iluminat ca pe Budha, nici sa desfiinteze Raiul, Iadul si pedeapsa vesnica, si sa proclame Raiul pe pamant in Regatul vesnic condus de un simplu om numit Iisus (cei care se simt cu musca pe caciula sa dea repede cu Flit ca e cel mai eficient).

ce e aia pedeapsa vesnica? .... cine o primeste? Ghita ca s-a iubit cu marie si au pacatuit, sau iehovistu care isi lasa copilul sa moara cand are nevoie de tratamente medicale adecvate? Sau adventistul de reforma care nu ii da copilului sa manance nici un produs de origine animala facand din aceasta biata fiinta fara aparare un debil pe toate planurile! sau tremurici la ritualul de schimabre a sangelui?
Cine e mai pacatos ? ia sa auzim?
0

#47 Utilizator offline   Cleric Prestřn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 August 2006 - 08:11 PM

Vezi postareasoim06, la Aug 12 2006, 05:42 PM, a spus:

ce e aia pedeapsa vesnica? .... cine o primeste? Ghita ca s-a iubit cu marie si au pacatuit, sau iehovistu care isi lasa copilul sa moara cand are nevoie de tratamente medicale adecvate? Sau adventistul de reforma care nu ii da copilului sa manance nici un produs de origine animala facand din aceasta biata fiinta fara aparare un debil pe toate planurile! sau tremurici la ritualul de schimabre a sangelui?
Cine e mai pacatos ? ia sa auzim?

Negresit, pentru iehovisti un Cer Nou si un Pamant nou va insemna Iazul cu foc care arde vesnic, acolo vor fi ei, impreuna cu Diavolul, Fiara, Antihristul, moartea si locuinta mortilor.

Prin un Cer Nou si un Pamant nou Apocalipsa si Biblia se refera la locul unde exista acum D-zeu si ingerii Sai, adica la acele universuri nemateriale si atemporale. "Caci ei (oamenii) acolo, vor vedea fata Lui D-zeu, si D-zeu va fi cu ei, si moarte nu va mai fi, si D-zeu le va sterge orice lacrima din ochi".

Iehovistii isi vor manca pepenii cat casa (asa cum apar ei in desenele din revista Watch Tower) in raiul lor imaginar de pe Pamant, care cica va fi schimbat si va dainui vesnic. Pamantul nu va vi schimbat, el impreuna cu cerurile vor fi facute sul si nu se va mai gasi loc pentru ele de la fata Celui Prea Inalt." Asa scrie in Biblie.
Iehovistii sunt cei care impreuna cu altii (adventistii de satana a 7-a) pregatesc calea Antihristului, care cand va veni se va da drept Hristos pe Pamant si va face minuni. Lucrarea iehovistilor, a miscarii new age, a yoghinilor si a altora ca ei este de a convinge lumea ca Diavolul nu exista, nici Iazul cu foc, nici pedeapsa vesnica. Insusi Diavolul cand isi va trimite Antihristul pe Pamant, nu-l va trimite ca pe un incornorat, ci ca pe o persoana plina de farmec, bunavointa (aparenta), si cu putere de a face minuni. De aceea sectantii din sectele care au in doctrina lor aberatii cum au Iehovistii, nu-l vor putea deosebi pe Antihrist de Adevaratul Mesia care a fost Iisus Hristos acum 2000 de ani.

Totusi prin pustiirile si dezastrul in care va conduce lumea, credinciosii adevarati (care il vor recunoaste de la bun inceput cine e, si anume trimisul satanei) nu vor merge dupa el si nu i se vor inchina.

Cei 144.000 pecetluiti sunt din semintia lui Israel (nu din regatul iehovistilor), si sunt sfinti prin faptele lor. Ei sunt pecetluiti ca sa nu indure urgiile din apocalipsa alaturi de pacatosi, fie ei credinciosi sau necredinciosi. Durata urgiilor (necazului) cel mare va fi scurtata (nu din pricina celor 144.000) ci din pricina multimii de credinciosi care tin marturia lui Iisus Hristos, altfel nimeni n-ar scapa. Nici macar cei credinciosi.

Amagirea Iehovistilor consta in faptul ca ei spun ca toti credinciosii vor fi inviati la a doua venire a lui Iisus (dupa Armaghedon) si vor fi in numar de 144.000 si vor imparati vesnic (nu timp de 1000 de ani) intr-un regat utopic unde fiecare va avea in casa exact ce-si va dori cu gandul, adica vrei tv cu plasma? asta o sa ai in regat, vrei Mybach ca Becali? imediat iti apare la usa. Ca sa nu mai vorbesc ca din cauza ca satan nu va mai fi, strugurii vor creste cat dovlecii.

Da, Iisus va veni sa domneasca 1000 de ani aici pe Pamant si orice domnie pamanteasca va fi distrusa de al cu putere de la Cel prea Inalt, dar dupa aceea acel pamant va disparea, Satan va fi dezlegat putin timp si va amagi pe Gog si Magog sa inconjure cetatea cea sfanta, ierusalimul. Atunci vor fi nimiciti definitiv de pe fata pamantului, iar pamantul material impreuna cu intreg universul vor disparea. Deabia dupa domnia de 1000 de ani scrie in Apocalipsa ca va fi un cer nou si un Pamant nou. Iehovistii in nemernicia lor si a celor care îi finainteaza declara ca acel Cer nou si Pamant nou va fi in timpul Domniei de 1000 de ani a lui Hristos pe Pamant. FALS.

Deci va da-ti seama cum schimba ei cuvantul apocalipsei, cum fac din negru alb si din alb negru? Eu sunt convisn ca astia mici (care umbla din usa in usa) chiar cred sincer in doctrina lor. Dar li s-a dat sa creada fiindca n-au fost scrisi de la intemeierea lumii in Cartea Vietii. Prin credinta lor si prin lucrarea lor de amagire a altora vor fi gasiti vinovati si aruncati in Iazul cu Foc, unde se vor chinui in vecii vecilor.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 12 August 2006 - 08:13 PM

0

#48 Utilizator offline   euinsami 

• hybrid rose
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-May 06

Scris 12 August 2006 - 08:55 PM

Vezi postareaiosafat, la Aug 10 2006, 03:52 AM, a spus:

Da, e bine, sa mergi pe mana Celui care a creat biserica. Am zis asta pentru ca unii chiar vor sa mearga intr-o biserica. Ce voiai, sa le spun, mergeti la penticostali sa bolborositi, sau mergeti la Iehovisti ca o sa mancati struguri cat dovlecii in regatul lor? Sau mergeti la adventisti si o sa va puna la sapat cucuruzu dumineca si o sa mancati malai in loc de carne care e otravitoare?

E imposibil sa nu existe biserica mantuitoare. Daca exista Iisus Cristos exista si o biserica mantuitoare. Daca mananci numai carne de peste o sa traiesti suficient de mult sa afli care e aia.

1.) Ar fi mai intelept , in opinia mea , sa se renunte la o ... " biserica mantuitoare ".

First ; pentru ca , repet , nu BISERICA este cea care ... acorda mantuire . Deci termenul este neavenit din start .

Second ; in Noul Testament , cel in care apare pentru prima oara termenul de " biserica ' ,
nu se pomeneste niciunde ca acesta s-ar referi la ... sensul de institutie , cladire ,
... altfel ... N-AR AVEA SENS citatul :

<< Unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu , sunt si Eu acolo >>
( am citat din memorie , scuze ca n-am mai dat search pe Google sa aflu locatia exacta ... )

Si nici citatul :

<< Ci tu, cînd te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa, şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti. >>
( Evanghelia dupa Matei 6:6 )

2.) Si referitor la ' biserica mantuitoare ' , se pare ca TU

... nu ai aflat inca , ... n-ai descoperit ... " CARE E AIA " , ca sa te citez ,

... din moment ce sustii :

Citeaza

Eu merg pe mana a 3 biserici, Ortodoxa, Catolica, Baptista (primele biserici sunt cele care au intaietate in fata lui D-zeu )

:flowers:
0

#49 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 12 August 2006 - 08:58 PM

Vezi postareaiosafat, la Aug 12 2006, 09:11 PM, a spus:

Negresit, pentru iehovisti un Cer Nou si un Pamant nou va insemna Iazul cu foc care arde vesnic, acolo vor fi ei, impreuna cu Diavolul, Fiara, Antihristul, moartea si locuinta mortilor.

Biblia spune ca "sfintii vor judeca lumea". Ce noroc de la Dumnezeu ca Acesta va avea grija ca astfel de judecatori ca tine sa nu se afle printre ei.
Tu ii judeci pe baza a ce? Pentru ca au revistele frumos colorate si pepenii cat casa pe copertile lor? Bun motiv, si biblic 100%! Astfel de judecatori impartiali vrea Dumnezeu, nu?Tie nu-ti plac pepenii, deci in foc cu ei! :) Sau pentru ca nu cred in mizeriile alea scornite de orto-catolici, cu iadul in care va domni Diavolul si ingerii sai, chinuindu-i pe oamenii ce n-au ascultat de el, spre deliciul satanistilor de astazi care vor fi asistenti ai dracilor? Sau pentru ca nu cred ca sufletul omului e nemuritor? Sau pentru ca nu cred SF-ul ala cu cardul(care de la capat de citeste drac! :flowers:), coduri de bare fara nici o relevanta in sistemul mantuirii omului si chipuri implantate sub piele, inventate de aceeasi drept credinciosi care au visat urat tocmai pentru a fura mintile oamenilor cu basme si a-i face incapabili sa vada care este adevaratul semn al fiarei? Adica acceptarea idolatriei si crimei printre altele? Sau ca cei 144000 sunt israeliti si nu dintre neamuri? Tari motive pentru a-i arde pe oameni, ce sa zic! Si mai ales bazate pe Biblie! ;) Sau pentru ca nu-si pot inchipui ca raiul nu va fi in cine stie ce colt al Universului, ci chiar aici pe pamant, si de aceea Fiul lui Dumnezeu i-a invatat pe oameni sa se roage:"vie imparatia Ta, precum in cer, asa si pe pamant..."? De asta-i va arde vesnic Dumnezeu? Tari motive, si intr-adevar biblice, ce sa zic! :)
Oricum, se vede de la o posta: martorii lui Iehova, adventistii si celelalte secte crestine supara atat de mult biserica ortodoxa(in special, ca cea catolica mi se pare ca a mai evoluat!) pentru ca DEMOLEAZA NEADEVARUL pe care si-au cladit tronul acestea prin minciuna, crima, nedreptate si calcarea in picioare a oricarei porunci divine de-a lungul veacurilor. Si, dupa cum spune profetia:"prabusirea i-a fost mare...". :stars:
0

#50 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 August 2006 - 09:10 PM

hans frumos spus :flowers: iosafat este de preferat atunci cand acuzi o grupare religioasa de ceva anume sa aduci si ceva argumente.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Oamenii si religia Aragon02  1 598
Hot Topic (New) CALEA DOMNULUI
Mergi tu pe Calea Domnului ?
Lameh  19 4.559
Topic inchis Toti suntem acelas lucru in diferite forme jet li  8 5.201
Topic inchis MAREA SCHISMA DE LA 1054
credeti ca cele 2 biserici, ortodoxa si catolica se vor reunifica ?
Burner  9 6.779
Hot Topic (New) Atasamente Cine este ingerul tau pazitor? luciappoint  205 23.926