maleahi, la Oct 10 2006, 08:36 AM, a spus:
5. Orice inimă trufaşă este o scârba ,inaintea DOMNULUI.
CORECT doar ca daca citesti mai atent eu imi fac autocritica si recunosc ca nu sunt din "samanta aleasa" cum te consideri tu TRUFASULE!!!
Citeaza
7. Gura nebunului îi aduce pieirea, şi buzele îi sunt o cursă pentru suflet. -
Si aceasta afirmatie e valabila ...caci ce e mai mare nebunie decat sa propvaduiesti prosteste renuntarea la viata asta pentru o NEVIATA pe lumea aialalta ...si aici e marea voastra nebunie care va duce la pieire!
Citeaza
11. Când este pedepsit batjocoritorul, prostul se face înţelept: şi când se dă învăţătură celui înţelept, el capătă ştiinţa. -
Ceea ce nu e valabil in cazul vostru al pocaitilor...din pacate!
inLui, la Oct 9 2006, 11:54 PM, a spus:
Cineva (nu mai stiu cine) spunea:
Daca crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu nu exista, atunci NU AI PIERDUT NIMIC-dar daca NU crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu exista, atunci AI PIERDUT TOTUL
Daca crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu nu exista, atunci NU AI PIERDUT NIMIC-dar daca NU crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu exista, atunci AI PIERDUT TOTUL
Si ce ai de pierdut daca crezi in Dumnezeu si in loc sa te pregatesti pentru lumea aialalta te pregatesti pentru "lumea asta" si viata asta?
NIMIC nu ai de pierdut ...ba din contra esti corect rasplatit ...in loc sa ai mizerie pe lumea asta in schimbul paradisului pe lumea aialalta AI DOUA PARADISURI unul pe lumea asta si unul pe lumea aialalta ....iata SOLUTIA CORECTA
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis