sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cine sunt Martorii lui Iehova si altii ca ei (Mormoni, Adventisti etc) Despre doctrinele sectelor religioase si cum contrazic ele Biblia Evaluare topic: - - - - -

#201 Utilizator offline   nebraska 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 10 October 2006 - 10:40 AM

Vezi postareamaleahi, la Oct 10 2006, 08:36 AM, a spus:

5. Orice inimă trufaşă este o scârba ,inaintea DOMNULUI.

CORECT doar ca daca citesti mai atent eu imi fac autocritica si recunosc ca nu sunt din "samanta aleasa" cum te consideri tu TRUFASULE!!!

Citeaza

7. Gura nebunului îi aduce pieirea, şi buzele îi sunt o cursă pentru suflet. -

Si aceasta afirmatie e valabila ...caci ce e mai mare nebunie decat sa propvaduiesti prosteste renuntarea la viata asta pentru o NEVIATA pe lumea aialalta ...si aici e marea voastra nebunie care va duce la pieire!

Citeaza

11. Când este pedepsit batjocoritorul, prostul se face înţelept: şi când se dă învăţătură celui înţelept, el capătă ştiinţa. -

Ceea ce nu e valabil in cazul vostru al pocaitilor...din pacate!

Vezi postareainLui, la Oct 9 2006, 11:54 PM, a spus:

Cineva (nu mai stiu cine) spunea:
Daca crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu nu exista, atunci NU AI PIERDUT NIMIC-dar daca NU crezi in Dummnezeu iar Dumnezeu exista, atunci AI PIERDUT TOTUL

Si ce ai de pierdut daca crezi in Dumnezeu si in loc sa te pregatesti pentru lumea aialalta te pregatesti pentru "lumea asta" si viata asta?
NIMIC nu ai de pierdut ...ba din contra esti corect rasplatit ...in loc sa ai mizerie pe lumea asta in schimbul paradisului pe lumea aialalta AI DOUA PARADISURI unul pe lumea asta si unul pe lumea aialalta ....iata SOLUTIA CORECTA
0

#202 Utilizator offline   maleahi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 10 October 2006 - 03:16 PM

25. Multe căi i se par bune omului, dar la urmă duc la moarte. -

4. Ştiţi unde Mă duc, şi ştiţi şi calea într-acolo.”
5. „Doamne” , I-a zis Toma, „nu ştim unde Te duci; cum putem să ştim calea într-acolo?”
6. Isus i-a zis: „Eu sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

31. Gura celui neprihănit scoate înţelepciune, dar limba stricată va fi nimicită. -
32. Buzele celui neprihănit ştiu să vorbească lucruri plăcute, dar gura celor răi spune răutăţi.
0

#203 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 10 October 2006 - 03:46 PM

SUBIECT INCHIS
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Învăţăturile demonice Cleric Prestřn  38 11.608
Hot Topic (New) Atasamente moartea...o necesitate? Ravl  132 18.687
Topic inchis iertarea
stim sa ne iertam sau sa ne facem iertati
miki77  45 13.080
Poll (No New) Chestionar:    Dumnezeu - fantezie sau realitate Pixelut  30 9.989
Hot Topic (New) Saptamina Patimilor- ce este pacat sa faci ? stea de mare  28 15.568