sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cine sunt Martorii lui Iehova si altii ca ei (Mormoni, Adventisti etc) Despre doctrinele sectelor religioase si cum contrazic ele Biblia Evaluare topic: - - - - -

#181 Utilizator offline   mlg 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 06 October 2006 - 02:12 PM

Vezi postareainLui, la Oct 6 2006, 02:14 PM, a spus:

Tu nu esti crestin, sau cum poti sa crezi ca evreii pot fi incontinuare in gratiile lui Dumnezeu desi nu se boteaza in numele lui Isus? Offf, mamaaaa, mamaaa, cata nepasare si orgoliu totodata din partea unora!!!!

Israelul fizic este inca in gratiile lui dumnezeu --sa nu ai nici o indoiala
0

#182 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 06 October 2006 - 05:25 PM

Vezi postareahans, la Oct 2 2006, 11:49 PM, a spus:

Stii ce le-a spus Isus ucenicilor:"lumea va va prigoni". "Caci daca ramurii verzi ii fac asa, ce vor face cu ramura uscata?". "Ferice va fi de voi cand lumea va va vorbi de rau pe nedrept...". "Vai de voi cand va vor vorbi de bine, caci asa faceau si cu prorocii mincinosi dinaintea lor".Adica cu alte cuvinte, cei adevarati, vor fi marginalizati, asa cum spui tu despre adventisti si despre martori. In schimb, homosexualii si lesbienele, criminalii si mincinosii, vrajitorii si curvarii, vor fi ridicati la nivelul de standarde de viata, de catre lumea care va marginaliza tot ceea ce este moral in ochii lui Dumnezeu.

ma intreb daca te arunci constient intr-un extremism care nu-ti face nici o cinste... hai sa vorbim cinstit si serios, crezi ca victimizarea asta ieftina practicata de credinciosii habotnici are vreun scop, vreun sens, vreuo utilizare ? sunt ca niste copii mici si razgaiati, care daca nu-si primesc dulciurile zilnice, incep sa abereze ca sunt napastuiti si ca au parinti denaturati... :)

"pe nedrept"-ul asta pe care il scoti in fata nu e chiar asa de alb cum ni se da de inteles. a fost luat si adaptat nevoilor proprii de catre fiecare credincios care a intampinat rezistenta la parerile lui religioase.
0

#183 Utilizator offline   nebraska 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 08 October 2006 - 03:55 PM

Vezi postareahans, la Oct 4 2006, 10:43 PM, a spus:

Hristos Isus a primit un mesaj dur din partea marilor preoti orto... din acele vremuri. Si Si-a exprimat pe fata perceptia faptului ca El era prigonit:"Pentru ce vreti sa Ma omorati?".
La fel si astazi. Toata lumea se plange. Insa, la o simpla analiza a faptelor, se poate da verdictul. atat in cazul teroristilor, cat si in cazul urmasilor lui Hristos O:)

Despre urmasii lui Cristos nu se poate vorbi ca nu se stie ca el a avut urmasi.
Faptul ca presimtiti o "victimizare" in viitor, mi se pare ceva destul de realist.
Evident ca in viitor aceia care isi vor indoctrina cu forta proprii copii lipsiti de aparare si cei care ii vor hrani "irational" doar cu spanac ca in Popey marinarul dar mai ales le va interzice un tratament medical bazat pe stiinta si nu pe Biblie ...in mod sigur ca vor avea in viitor de suferit consecinte mai ales din partea legii.
Eu sper ca aceste timpuri vor veni, si cu cat vor veni mai rapid cu atat mai bine ptr zecile de mii de victime nevinovate, cum se pot numii copii distrusi fizic, psihic si intelectual ai sectantilor.
Si e corect asa "dragostea de Dumenezeu" asa cum vreti voi nu se poate impune cu mijloacele satanei asa cum faceti voi.
0

#184 Utilizator offline   Cleric Prestøn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 09 October 2006 - 12:17 AM

Vezi postareanebraska, la Oct 8 2006, 04:55 PM, a spus:

Despre urmasii lui Cristos nu se poate vorbi ca nu se stie ca el a avut urmasi.
Faptul ca presimtiti o "victimizare" in viitor, mi se pare ceva destul de realist.
Evident ca in viitor aceia care isi vor indoctrina cu forta proprii copii lipsiti de aparare si cei care ii vor hrani "irational" doar cu spanac ca in Popey marinarul dar mai ales le va interzice un tratament medical bazat pe stiinta si nu pe Biblie ...in mod sigur ca vor avea in viitor de suferit consecinte mai ales din partea legii.
Eu sper ca aceste timpuri vor veni, si cu cat vor veni mai rapid cu atat mai bine ptr zecile de mii de victime nevinovate, cum se pot numii copii distrusi fizic, psihic si intelectual ai sectantilor.
Si e corect asa "dragostea de Dumenezeu" asa cum vreti voi nu se poate impune cu mijloacele satanei asa cum faceti voi.

"Fiul Omului a venit mancand si band (la mesele pacatosilor) si au spus ca face minuni cu puterea satanei.." "Ioan Botezatorul a venit din pustie imbracat in sac, si au spus ca are drac" vezi, nici cum nu e bine la oamenii carcotasi.

In tot cazul ce a spus Iisus si apostolii sai si ce au inteles sectarii de astazi (unii) sunt doua lucruri opuse.
0

#185 Utilizator offline   nebraska 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 October 2006 - 07:33 AM

Vezi postareaiosafat, la Oct 9 2006, 01:17 AM, a spus:

"Fiul Omului a venit mancand si band (la mesele pacatosilor) si au spus ca face minuni cu puterea satanei.." "Ioan Botezatorul a venit din pustie imbracat in sac, si au spus ca are drac" vezi, nici cum nu e bine la oamenii carcotasi.

In tot cazul ce a spus Iisus si apostolii sai si ce au inteles sectarii de astazi (unii) sunt doua lucruri opuse.

ce e aia o masa a pacatosilor?
Care e cel mai mare pacat?
Oare nu cel de a impiedica socializarea si educatia corecta a unui copil si a-i impune de mic o doctrina religioasa fapt care face din bietul copil un infirm din p de v intelectual si un om cu o personalitate ciuntita asemenea unui iepure fricos. Exista oare pacate mai mari decat aceasta? ...poate doar crima ...dar si aici religia de care ne tot amintesti ...e mare campioana.
Deci ce a spus Isus si au inteles apostolii lui ar fi trebuit sa ramana in cartile de istorie si nu sa constitue arma cu care se distrug sufletele a milioane de copii prea mici ptr a alege si prea slabi ptr a se putea apara.
0

#186 Utilizator offline   Cleric Prestøn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 October 2006 - 10:37 AM

Vezi postareanebraska, la Oct 9 2006, 08:33 AM, a spus:

ce e aia o masa a pacatosilor?
Care e cel mai mare pacat?
Oare nu cel de a impiedica socializarea si educatia corecta a unui copil si a-i impune de mic o doctrina religioasa fapt care face din bietul copil un infirm din p de v intelectual si un om cu o personalitate ciuntita asemenea unui iepure fricos. Exista oare pacate mai mari decat aceasta? ...poate doar crima ...dar si aici religia de care ne tot amintesti ...e mare campioana.
Deci ce a spus Isus si au inteles apostolii lui ar fi trebuit sa ramana in cartile de istorie si nu sa constitue arma cu care se distrug sufletele a milioane de copii prea mici ptr a alege si prea slabi ptr a se putea apara.

Cei mai pacatosi din ziua de astazi sunt aceeasi ca si pe vremea lui Iisus:adica politicienii si conducatorii unei tari, indiferent din ce departament. Tu nebraska, daca esti ateu, ai face bine sa parasesti aceasta rubrica a forumului fiindca postarile tale sunt off topic.

Sectarii sunt si ei "credinciosi", asa cum sunt si mahomedanii, si yoghinii si budistii. Nu vad rostul ateilor de a se exprima pe acest site, doar ca sa nege existenta lui D-zeu si a singurului om care a inviat mortii si pe sine insusi. Daca pe voi ateii nu va intereseaza problema vesniciei, lasati pe altii sa se preocupe de ea, chiar si asa schiopatand, cu tot felul de indoctrinari si idioţenii.

Nebraska, esti intr-o incultura crasa, cartile vechiului testament se gasesc in muzeul sulurilor de la Ierusalim si sunt dovedite prin proba cu izotop de carbon 14 ca dateaza de acum 2800 de ani (Isaia de exemplu).

Tocmai pentru cei ca tine exista un site cu profetii facute de mii de ani si implinite, www.profetii-biblice.go.ro
Aproape oate profetiile referitoare la Israel s-au implinit, si care urmeaza sa se implineasca sunt scrise acolo. In era informatiei se va implini apoc. 13 si 16. Fara stiinta IT n-ar fi posibila implinirea acelor capitole. E un motiv de bucurie si de tristete.

Din pacate noi nu vom vedea urmatoarele profetii implinite:
1. Secarea Nilului
2. Secarea limbilor de apa care inconjoara peninsula Sinai
3. Extinderea Israelului intre Nil si Eufrat (de unde si motivul secarii lor).
4. Venirea, moartea si invierea in fata camerelor de televizor a celor doi prooroci cu trupurile mutilate si expuse in fata miliardelor de locuitori ai pamantului (Enoch si Ilie)

Cand acestea se vor implini, nici macar cei cu retard mintal nu vor avea scuza sa declare D-zeu nu exista, si Iisus nu e unicul sau Fiu. Poate cei cu oligofrenie grava.

Asadar nebraska, imi pare rau pentru tine ca n-o sa apuci aceste profetii implinite ca sa crezi.
Dar poti crede prin cele deja implinite si cere sunt srise pe www.profetii-biblice.go.ro

Cand Iisus spune "adevarat va spun ca nu va trece generatia asta pana nu se vor implini cuvintele Mele" se refera la oamenii nascuti dupa Isus Chistos, adica dupa anul 0, teoretic, cand o fi fost el, +-3 ani. Nu e vorba de o anume generatie nascuta intr-un anumit an, dar ce poti sa astepti de la sectari cand la majoritatea din le-a fost greu in scoala sa ia nota de trecere la fizica sau chimie. Ei nu pot intelege structura lumii materiale, daramite pe a lumii imateriale care o ţine in fiinţa pe cea materiala.

De aceea au si aparut secte aberante cum sunt cele din topic, care propovaduiesc raiul pe pamant, israelul sculptat in piatra de smarald sau in ce o fi el, exact cum scrie in apocalipsa. Adica ei sunt asa de sarmani cu mintea incat cred ca pe pamantul actual va fi facut Raiul, iar restabilirea lui Israel nu e o profetie implinita ci ea se va implini cand vor vedea coborandu-se din cer un bolovan de ametist pe care va scrie "israel mireasa lui Iisus, "intrare gatuita pentru...cutare sau cutare secta", evreii exclusi. Cam asta e credinta sectarilor, iata ca unii din ei mai sunt si antisemiti. Adica papa de la roma, care e trup si suflet pentru israel si democratie, e anticristul pentru sectari. Ce poti sa mai spui la astea? Cand Israelul e poporul martor prin care a venit mantuirea si prin care se implinesc profetiile? Iar prin profetiile implinite cunoastem pe Unicul D-zeu viu si adevarat?

Ce stiinta si informatie poate spune cu 100-1000 de ani ce anume va fi cum face Biblia? Nimic, nici o carte de istorie, nici o stiinta.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 09 October 2006 - 11:02 AM

0

#187 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 09 October 2006 - 10:52 AM

Vezi postareaiosafat, la Oct 9 2006, 11:37 AM, a spus:

Tocmai pentru cei ca tine exista un site cu profetii facute de mii de ani si implinite, www.profetii-biblice.go.ro
Aproape oate profetiile referitoare la Israel s-au implinit, si care urmeaza sa se implineasca sunt scrise acolo. In era informatiei se va implini apoc. 13 si 16. Fara stiinta IT n-ar fi posibila implinirea acelor capitole. E un motiv de bucurie si de tristete.

Din pacate noi nu vom vedea urmatoarele profetii implinite:
1. Secarea Nilului
2. Secarea limbilor de apa care inconjoara peninsula Sinai
3. Extinderea Israelului intre Nil si Eufrat (de unde si motivul secarii lor).
4. Venirea, moartea si invierea in fata camerelor de televizor a celor doi prooroci cu trupurile mutilate si expuse in fata miliardelor de locuitori ai pamantului (Enoch si Ilie)

Cand acestea se vor implini, nici macar cei cu retard mintal nu vor avea scuza sa declare D-zeu nu exista, si Iisus nu e unicul sau Fiu. Poate cei cu oligofrenie grava.

Asadar nebraska, imi pare rau pentru tine ca n-o sa apuci aceste profetii implinite ca sa crezi.
Dar poti crede prin cele deja implinite si cere sunt srise pe www.profetii-biblice.go.ro

Frateeeee, dar tu orice ai face ajungi sa vorbesti despre profetii? :cheer: Esti un pic cam limitat!
Ce treaba au astea cu Martorii lui Iehova si mormoni si adventisti?
Si mai mult, ce legatura au profetiile cu ce spunea nebraska? Legat de lipsa de educatie si informatie si indoctrinare?

Aceasta postare a fost editata de Ray of light: 09 October 2006 - 10:54 AM

0

#188 Utilizator offline   Cleric Prestøn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 October 2006 - 11:03 AM

Vezi postareaRay of light, la Oct 9 2006, 11:52 AM, a spus:

Frateeeee, dar tu orice ai face ajungi sa vorbesti despre profetii? :cheer: Esti un pic cam limitat!
Ce treaba au astea cu Martorii lui Iehova si mormoni si adventisti?
Si mai mult, ce legatura au profetiile cu ce spunea nebraska? Legat de lipsa de educatie si informatie si indoctrinare?

Revin-o si citeste tot ce am scris, fiindca tu ai raspuns inainte de a termina eu de scris.
Nebraska a spus ca Biblia e o carte de istorie, din cate stiu eu e o carte in primul rand profetica si doar contine elemente istorice si stiintifice. Profetiile dovedesc ca Biblia nu e doar o carte de istorie.

Tembelii care l-au condamnat la moarte pe Iisus l-au platit pe iuda cu 30 de arginti, desi se stia de sute de ani din cartea lui Zaharia si din Psalmii lui david ca fix 30 de arginti vor da pentru mesia. L-au ingropat pe Iuda pe terenul cumparat de la un olar, desi in Zaharia scrie clar ca exact asta vor face cu 30 de arginiti, vor cumpara ogorul olarului. Dupa cum vezi, Ray of Light, cei "orbi" ca tine se afla in script (executare de cod sursa), adica "teleghidati". Vor implini totul exact cum scrie in Biblie, la timpul hotarat.
Voi nu sunteti altceva decat ca niste papusi virtuale care fac si vorbesc exact ce le-a pus in gura programatorul unui joc. Si exact asa si scrie in Biblie ca sunteti.

Daca n-ati fi voi, cei orbi si inconstienti, nu s-ar implini Biblia si ce scrie in ea. E musai ca voi sa fiti ca sa se implineasca Cuvantul lui D-zeu, voi faceti parte din planul Sau.

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 09 October 2006 - 11:14 AM

0

#189 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 09 October 2006 - 11:34 AM

Vezi postareaiosafat, la Oct 9 2006, 12:03 PM, a spus:

Revin-o si citeste tot ce am scris, fiindca tu ai raspuns inainte de a termina eu de scris.
Nebraska a spus ca Biblia e o carte de istorie, din cate stiu eu e o carte in primul rand profetica si doar contine elemente istorice si stiintifice. Profetiile dovedesc ca Biblia nu e doar o carte de istorie.

Tembelii care l-au condamnat la moarte pe Iisus l-au platit pe iuda cu 30 de arginti, desi se stia de sute de ani din cartea lui Zaharia si din Psalmii lui david ca fix 30 de arginti vor da pentru mesia. L-au ingropat pe Iuda pe terenul cumparat de la un olar, desi in Zaharia scrie clar ca exact asta vor face cu 30 de arginiti, vor cumpara ogorul olarului. Dupa cum vezi, Ray of Light, cei "orbi" ca tine se afla in script (executare de cod sursa), adica "teleghidati". Vor implini totul exact cum scrie in Biblie, la timpul hotarat.
Voi nu sunteti altceva decat ca niste papusi virtuale care fac si vorbesc exact ce le-a pus in gura programatorul unui joc. Si exact asa si scrie in Biblie ca sunteti.

Daca n-ati fi voi, cei orbi si inconstienti, nu s-ar implini Biblia si ce scrie in ea. E musai ca voi sa fiti ca sa se implineasca Cuvantul lui D-zeu, voi faceti parte din planul Sau.

Mai mai mai, cum le stii tu pe toate ca un om mare... in primul rand daca pentru tine Biblia este doar o carte de profetii, atunci mai ai mult de evoluat pe lumea asta pentru ca nu ai inteles nimic, si cred ca iti mai trebuie vreo cateva reincarnari sa te luminezi. Ai o varza maxima in cap, tot incercand sa amesteci un text antic cu programarea, si sa gasesti similitudini. Daca tot te pasioneaza profetiile, ia cauta, poate a scos si Mama Omida vreo carte...
Nici carte de istorie nu poate fi considerata Biblia, pentru ca exista o serie de neconcordante si contraziceri cu descoperirile stiintifice. Asa ca da-ti si singur seama ce este Biblia, si pana te dumiresti mai linisteste-te cu profetiile, ca Biblia inseamna mult mai mult de atat, la ce incerci tu sa o reduci.
0

#190 Utilizator offline   nebraska 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 October 2006 - 12:37 PM

Vezi postareaiosafat, la Oct 9 2006, 11:37 AM, a spus:

Tu nebraska, daca esti ateu, ai face bine sa parasesti aceasta rubrica a forumului fiindca postarile tale sunt off topic.

Te rog sa nu imi pui eticheta de ateu ca te inseli grav de tot eu cred in Dumnezeul adevarului si al luminii nu in cel al minciunii si intunericului, asa ca teoria ta ptr atei expediaz-o altora, ca esti off topic

Citeaza

Nebraska, esti intr-o incultura crasa, cartile vechiului testament se gasesc in muzeul sulurilor de la Ierusalim si sunt dovedite prin proba cu izotop de carbon 14 ca dateaza de acum 2800 de ani (Isaia de exemplu).

Incultura si marginirea ta esporita de minciuna mascata cu jumatati de adevaruri adica cea mai demonica forma de a minti ... ceea ce se gaseste acolo este eventual Tora si in nici un caz o carte numita Biblie. Asa ca nu mai umbla cu smecherii verbale ..eu vorbeam de biblie si nu de Tora.

Citeaza

Aproape oate profetiile referitoare la Israel s-au implinit

Nu pot cIncultura si marginirea ta esporita de minciuna mascata cu jumatati de adevaruri adica cea mai demonica forma de a minti ... ceea ce se gaseste acolo este eventual Tora si in nici un caz o carte numita Biblie. Asa ca nu mai umbla cu smecherii verbale ..eu vorbeam de biblie si nu de Tora.rede in profetii intrucat vin de la spiritele pacatosilor care nu au fost primiti la odihna in ceruri linga Dumnezeu, fiindu-le inbchisa poarta cerurilor au fost alungati de Dumnezeu aici pe pamant si prostesc pe aici lumea fara minte si carte.
Imi pare si mai rau ptr tine ca asculti de spiritele si duhurile rele si esti atat de naiv sa crezi ca ele sunt de la Dumnezeu.

Citeaza

Cam asta e credinta sectarilor, iata ca unii din ei mai sunt si antisemiti. Adica papa de la roma, care e trup si suflet pentru israel si democratie, e anticristul pentru sectari.

Isus nu a spus nimic din ce zici tu, ci aceste cuvinte i-au fost "bagate in gura" de smecherii care au inventat Biblia.

Daca papa de la Roma e anticristul ...atunci automat si voi sectarii care ati preluat marea lui smecherie numita reliogia crestina sunteti la fel.... nu uita ca nici isus nu a auzit de religia asta si nici de Biblia in care credeti voi.

Citeaza

Ce stiinta si informatie poate spune cu 100-1000 de ani ce anume va fi cum face Biblia? Nimic, nici o carte de istorie, nici o stiinta.

Adevarat nu stiinta se ocupa de premonitii ci oamenii posedati de satana.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Rai sau/si Iad? dasefx  225 17.465
Topic inchis Quran versete
Diavolul va inchide imediat topicul!
Master_  0 884
Hot Topic (New) Atasamente Cum citim in Sfanta Scriptura
pentru Sykarian, zexelica si nu numai ;)
Inger Sedat  465 29.338
Topic inchis Crede si nu cerceta
spune biblia asa?
bitternight  236 35.896
Topic inchis Despre noi oamenii in ziua de azi... Pustnicul  42 14.996