sau Inregistrare

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Celulita. teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 16 March 2007 - 01:05 AM

Vezi postareaCentaurica, la Mar 14 2007, 05:39 PM, a spus:

Tu zici:"Masajul pentru slabit e un masaj special care se face sportivilor de performanta in mod special, atunci cand inainte de competitii trebuie sa piarda din grasime ceva de genul 2-3 Kg."
Nu te supara, am fost in sport vreo 20 de ani dar n-am auzit asa ceva, niciodata. Sportivii de performanta nu pot slabi 2-3 kg inainte de competitii mai ales cu... masaje de slabit. Masajele dinaintea competitiilor au alt scop, nicidecum pt. slabitul rapid.Oricit as vrea, nu pot sa-ti dau dreptate...sorry. Cel mai tare culturist al Ro. si unii dintre marii nutritionisti ai nostri spun ca masajul anticelulitic e aproape frectie...la picior de lemn. Dieta si modul de viata sunt cele importante, dar incep sa ma repet ce am spus mai sus...
A venit primavara... sa iesim la o plimbare mai lunga, sa mincam mai multe produse vegetale decit animale, sa bem mai multe lichide, etc...nici nu iti dai seama cind pierzi celulita...S-au inventat atitea creme si modalitati scumpe de a scapa de grasime, ca noi le preferam pe acestea, in loc sa ne folosim de cele mai simple si sanatoase variante de slabit...frumos. Sa auzim numai de bine! :cry:

:lol: Nu am zis ca sportivii fac DOAR masaj si gata - slabesc instantaneu. Nici vorba. Am zis doar ca stilul asta de masaj e folosit de sportivii de performanta atunci cand au nevoie sa dea jos din procentul de grasime (iti dai seama ca fac si sport, dieta etc., nu doar masaj si gata). Maseoza mea din Romania lucra pe sportivi de performanta si de la ea stiu de tehnici, diete etc. Pe vremea mea (cand faceam sport) nu se folosea metoda masajului ci faceam foamea pur si simplu + antrenamente (am facut gimnastica).
0

#72 Utilizator offline   verzishor 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 18 March 2007 - 07:20 PM

io n-am probleme cu celulita...:D:D:D
0

#73 Utilizator offline   florin_symi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 18 March 2007 - 09:15 PM

nu am probleme cu celulita dar pot sa recomand cu caldura alergarea...te "sculpteaza"
0

#74 Utilizator offline   ekiss 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-February 07

Scris 18 March 2007 - 09:16 PM

Vezi postareaflorin_symi, la Mar 18 2007, 09:15 PM, a spus:

nu am probleme cu celulita dar pot sa recomand cu caldura alergarea...te "sculpteaza"

si cerzi ca e deajuns??
0

#75 Utilizator offline   Stanisel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-May 06

Scris 25 March 2007 - 07:06 PM

Cele mai bune produse anticelulita sunt la FABERLIC.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 23 April 2010 - 10:54 AM
Motiv editare: mail scos

0

#76 Utilizator offline   Colose Cosmetics 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-March 07

Scris 29 March 2007 - 12:06 AM

Vezi postareaBrindusa, la Nov 2 2004, 06:35 PM, a spus:

A avut cineva celulita si a reusit sa scape de ea? Daca da, mi-ar prinde bine si mie niste sfaturi.

iti recomand cu incredere gel anticelulitic de la Colose Cosmetics, nu vreau sa te amtzesc dar cu putzin miscare sau ma rog o sa vezi rezultate clar sau ajunge cu masaj bun cu crema anticelulitica Colose

o poti comanda de la adresa de mail colose_ms@yahoo.com www.colose-ms.piczo.com

succes
0

#77 Utilizator offline   angy11 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-March 07

Scris 30 March 2007 - 08:16 PM

Si eu folosesc gel anicelulitic colose si sunt foarte incantata si nici nu e asa de scump.Am aflat si eu de firma asta elvetiana navigand pe net, sunt super produsele.Sincer am o varsta si nu ma asteptam la asa un rezultat.Ce mi-a placut e ca am cerut amanunte la info pe siteul lor si am aflat ca pentru a avea rezultate maxime trebuie sa folosesc inainte o crema abraziva,apoi sa aplic anticeluliticul pe copsele ude si sa masez bine pana intra in piele de jos in sus, cica spre inima.Au multe detalii si in catalog.In sfarsit am dat de o firma serioasa cu produse de la mama lor)))))))
Desigur nu va ganditi ca nu e nevoie si de restul,2 l apa pe zi,fara dulciuri si fainose si miscare.Pe mine ma ajuat bicicleta medicinala.
0

#78 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 30 March 2007 - 08:29 PM

Vezi postareaangy11, la Mar 30 2007, 11:16 AM, a spus:

Si eu folosesc gel anicelulitic colose si sunt foarte incantata si nici nu e asa de scump.Am aflat si eu de firma asta elvetiana navigand pe net, sunt super produsele.Sincer am o varsta si nu ma asteptam la asa un rezultat.Ce mi-a placut e ca am cerut amanunte la info pe siteul lor si am aflat ca pentru a avea rezultate maxime trebuie sa folosesc inainte o crema abraziva,apoi sa aplic anticeluliticul pe copsele ude si sa masez bine pana intra in piele de jos in sus, cica spre inima.Au multe detalii si in catalog.In sfarsit am dat de o firma serioasa cu produse de la mama lor)))))))
Desigur nu va ganditi ca nu e nevoie si de restul,2 l apa pe zi,fara dulciuri si fainose si miscare.Pe mine ma ajuat bicicleta medicinala.

Ce varsta ai? Intre 30 si 40, 40 si 50 etc.? Nu vreau cifra exacta daca nu vrei sa zici.
0

#79 Utilizator offline   ckarla 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-April 07

Scris 01 April 2007 - 10:41 PM

hello, am si eu o problema ! sunt slaba ( ma gasesc prea slaba 1.70 , 50 kg) dar am celulita . ma chinui sa ma ingras 5 kg dar in acelasi timp sa scap de celulita ! se cam bat cap in cap :spiteful: help!
0

#80 Utilizator offline   roora 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 02 April 2007 - 09:23 AM

daca fumezi, inceraca sa te lasi, hai sa zicem rarit tigarile, pana in 10 pe zi, nu bea cafea sau ceaiuri, bauturi carbogazoase pt ca retin toxine in organism. si incearca un gel sau crema anticelulita
am incercat de la avon, am avut 2 tuburi: 1 cand a aparut acum cativa ani in catalog, a fost foarte un, apoi unul in toamna, chipurile formula si mai buna dar nu a facut nimik.
am auzit ca cel de la nivea ar fi bun si iarasi Supliform
Succes

am uitat: exfoliaza-ti corpul sau numai zonele cu celuluta f bine inainte sa aplici gelul, eu cred ca daca e un gel bun, e ok sa te dai si numai o data pe zi. pt exfoliere, foloseste zat de cafea la fiecare dus. si mai poti incerca urmatorul truc: pune mult zat de cafea intr-o crema sau lotiune care nu iti este asa draga si fa-ti un fel de impachetare cat de des poti cu amestecul respectiv si folie, stai cat de mult poti, cam o ora, nu mai mult pt ca folia poate sa dauneze fermitatii pielii. si bea multa multa apa.
si ca sa te ingrasi, mananca mai mult, dar nu paste, pizza sau dulciuri... multe proteine
chestia cu zat de cafea ara pt mine un stil de viata si scapasem de celulita si vreo 2 ani nu am mai avut un strop.. dar api m-am apucat de fumat, alimentatie proasta si lene multa... lenea e cel mai mare prieten al celulitei
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou