Celulita. teme combinate
Scris 13 April 2011 - 07:06 PM
ei da, is prea pudica sa ma dezbrac asa si ... sunts i banii in joc ca nu e ieftina treaba
Scris 18 May 2011 - 04:38 PM
Fara masaj la salon va recomand Oligo. La mine s-a vazut efectul in 2-3 saptamani si nu pot spune ca am tinut cine stie ce dieta. Am si alergat cam de 2=3 ori pe saptamana, dar se vad rezultatele.
Scris 28 May 2011 - 08:40 AM
dupa sauna celulita arata mai bine 
[/quote]
Dupa aparatul Vela pe care il ador celulita nu mai arata in nici un fel k nu mai e
[/quote]
Dupa aparatul Vela pe care il ador celulita nu mai arata in nici un fel k nu mai e
Scris 28 May 2011 - 09:42 AM
Prietena mea cea mai buna zice ca crema aia anticelulitica de la elmiplant, cellulight parca ii zice, face minuni. Ea a facut, in ultimul an, cure de cate ..un tub ( adica folosea un tub, dupa aia i se acrea sa se slineasca cu crema, facea pauza cateva saptamani, apoi iar un tub) si efectele sunt super tari. De la primele utilizari a simtit diferenta. Bine, a avut grija si la ce a mancat.
Si mai este un ulei pe baza de ardei iute la plafar, cica iti ia pielea foc cand te masezi cu el ( cam la fel e si cu cellulight-ul) , dar are efecte vizibile si considerabile.
Io n-am incercat niciunua dintre variantele astea. La mine s-au vazut efecte (fara sa fi vizat sau fara sa fi asteptat asa ceva), pe vremea cand tineam cura aia cu apa...aia de sa bei 1,5 litri de apa intr-o ora, pe stomacul gol. Acum, mi-e cam lehamite si mai beau atata apa de-o data.
Peste o saptamana insa o sa incep o cura de dezintozicare + cellulight. O sa va povestesc efectele. Care vreti sa facem un cerc al suferintei cumulate, anuntati.
Si mai este un ulei pe baza de ardei iute la plafar, cica iti ia pielea foc cand te masezi cu el ( cam la fel e si cu cellulight-ul) , dar are efecte vizibile si considerabile.
Io n-am incercat niciunua dintre variantele astea. La mine s-au vazut efecte (fara sa fi vizat sau fara sa fi asteptat asa ceva), pe vremea cand tineam cura aia cu apa...aia de sa bei 1,5 litri de apa intr-o ora, pe stomacul gol. Acum, mi-e cam lehamite si mai beau atata apa de-o data.
Peste o saptamana insa o sa incep o cura de dezintozicare + cellulight. O sa va povestesc efectele. Care vreti sa facem un cerc al suferintei cumulate, anuntati.
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 28 May 2011 - 09:43 AM
Scris 28 May 2011 - 01:06 PM
are efect aia cu apa ? cum se face? zilnic cate 1,5 pe stomacu gol? si eu vreau sa slabesc si sa scap de celulita
Scris 28 May 2011 - 02:04 PM
La slabit nu stiu cat efect are. Parca in "prospectul" curei scria ca se poate si slabi, daca practici obiceiul timp de minim trei luni. La celulita stiu sigura ca a avut efect.
Bei 1,5 litri de apa dimineata, pe stomacul gol (intr-o ora). Dupa aia mai stai o ora si de-abia atunci poti lua micul dejun.
Bei 1,5 litri de apa dimineata, pe stomacul gol (intr-o ora). Dupa aia mai stai o ora si de-abia atunci poti lua micul dejun.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau sa inot!
Ma puteti ajuta cu referinte in domeniu in Bucuresti? |
Lily-Lily | 2 | 2.828 |
|
Teekanne - ZEN CHAI
Ceai Verde |
Laleaua Negra | 2 | 3.852 |