sau Inregistrare

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Celulita. teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#221 Utilizator offline   MedeeaMM 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-March 11

Scris 17 March 2011 - 05:49 PM

Buna! am putin 32 de ani si ma lupt cu celulita. Nu-mi recomandati preparate naturiste, nu am rabdare sa le fac si sa ma ung cu ele! Caut un produs-crema, gel, ce-o fi, dar sa fie eficient! Am incercat diverse, nimic bun. Nu ma incanta descrierile de genul "e o crema buna d florile cucului!", vreau ceva medical, testat clinic, care e gandit sa actioneze impotriva celulitei!
Cer prea mult?8)
0

#222 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 17 March 2011 - 06:24 PM

Vezi postareaMedeeaMM, la Mar 17 2011, 04:49 PM, a spus:

Cer prea mult?:D

:)
DA! 8)
0

#223 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 17 March 2011 - 07:30 PM

se pare ca doar masajul are efece vizibile 8)
0

#224 Utilizator offline   Lirio 

• Let 'em go, my child...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-December 10

Scris 17 March 2011 - 08:41 PM

Vezi postareaMedeeaMM, la Mar 17 2011, 05:49 PM, a spus:

Buna! am putin 32 de ani si ma lupt cu celulita. Nu-mi recomandati preparate naturiste, nu am rabdare sa le fac si sa ma ung cu ele! Caut un produs-crema, gel, ce-o fi, dar sa fie eficient! Am incercat diverse, nimic bun. Nu ma incanta descrierile de genul "e o crema buna d florile cucului!", vreau ceva medical, testat clinic, care e gandit sa actioneze impotriva celulitei!
Cer prea mult?:D

Sportul este cel mai eficient impotriva celulitei.Jogging-ul sau orice alte exercitii care sa solicite cu predilectie picioarele ajuta la diminuarea si,in final,la disparitia ei.

Un alt sport cu efecte extraordinare este inotul,dar,fiind cam frig,e destul de greu de practicat(desi exista bazine acoperite).
Creme miraculoase,dupa parerea mea,nu prea exista...dar,nah acum,cine stie,cu tehnologia asta. :)

Si nu uitati ca celulita nu-i asa o problema mare;tine mai mult de cum o percepeti.

Mult succes! :roll: 8)
0

#225 Utilizator offline   Andrea.a 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-February 11

Scris 17 March 2011 - 10:00 PM

Vezi postareasamsara, la Mar 17 2011, 08:30 PM, a spus:

se pare ca doar masajul are efece vizibile :think:

Masajul este intr-adevar cel mai bun cu efecte vizibile chiar de la a doua sedinta. :good:
0

#226 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 18 March 2011 - 08:21 AM

De ce nu vreti sa faceti sport ?
0

#227 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 18 March 2011 - 08:36 AM

ehei maica tu ai impresia ca sportul e ceva miraculos?
facem si sport si zero rezultate :think:\
la masaj se vad efectele chiar repede, dar ... trebuie sa-l combini si cu altele ca sa fie de durata efectul
0

#228 Utilizator offline   Andrea.a 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-February 11

Scris 18 March 2011 - 02:01 PM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Mar 18 2011, 09:21 AM, a spus:

De ce nu vreti sa faceti sport ?

Poti face sport cat vrei pentru ca nu are niciun efect asupra celulitei daca nu combini cu anumite tehnici de masaj si cu o dieta corespunzatoare. Nu se scapa chiar asa usor de celulita. Ce este de fapt celulita? Este un exces de grasime acumulat in adipocite( celule grase care formeaza tesutul adipos). In aceste celule se depoziteaza toata grasimea din alimentele ingerate. No, imaginati-va ce se intampla daca nu avem o alimentatie echilibrata, daca mancam dulciuri in exces, grasimi etc. Cum ajuta masajul la indepartarea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii? Masand zonele afectate, se obtine o drenare directa a tesuturilor care este foarte eficienta in corectarea celulitei. Sunt doua tipuri de masaj care se fac in aceeasi sedinta: masaj circulator sau "golire venoasa" care se face lent si profund si ajuta la eliminarea toxinelor apoi, masajul anticelulitic propriu-zis care se face rapid si in acelsi timp profund.
Fetelor, trebuie sa ne ingrijim cum putem mai bine daca vrem sa fim frumoase siiiiii fara celulita. Poate fi greut dar nu imposibil.
Deci ce trebuie respectat: :D - fara alcool in exces
:lol2: - fara mancare in exces
:) - fara sucuri carbogazoase
:D - fara tigari
:king2: - masaj :lol2:))
:think: -cat mai multa miscare
si o sa fim foarte mumoase :good:
0

#229 Utilizator offline   MedeeaMM 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-March 11

Scris 23 March 2011 - 12:49 PM

Vezi postareaAna1996, la Mar 17 2011, 08:41 PM, a spus:

Sportul este cel mai eficient impotriva celulitei.Jogging-ul sau orice alte exercitii care sa solicite cu predilectie picioarele ajuta la diminuarea si,in final,la disparitia ei.

Un alt sport cu efecte extraordinare este inotul,dar,fiind cam frig,e destul de greu de practicat(desi exista bazine acoperite).
Creme miraculoase,dupa parerea mea,nu prea exista...dar,nah acum,cine stie,cu tehnologia asta. :P

Si nu uitati ca celulita nu-i asa o problema mare;tine mai mult de cum o percepeti.

Mult succes! :) :)

Sport si-atat? Ale naibii exercitii, ca nu-s eficiente! N-ai cum sa scapi de celulita doar alergand sau facand exercitii, nu cred! Pt ca n-am avut niciodata probleme cu kg, am facut si fitness si crede-ma ca celulita nu pleaca:( E o problema de ordin medical si e o problema destul de mare, care se poate agrava si ajunge la dureri. De aceea eu caut un tratament medical, pentru o problema de ordin medical, ca deja depaseste categoria cosmetice sau estetica etc.
So, I really need a magic solution:D:D:D

Vezi postareaEu.a, la Mar 18 2011, 02:01 PM, a spus:

Poti face sport cat vrei pentru ca nu are niciun efect asupra celulitei daca nu combini cu anumite tehnici de masaj si cu o dieta corespunzatoare. Nu se scapa chiar asa usor de celulita. Ce este de fapt celulita? Este un exces de grasime acumulat in adipocite( celule grase care formeaza tesutul adipos). In aceste celule se depoziteaza toata grasimea din alimentele ingerate. No, imaginati-va ce se intampla daca nu avem o alimentatie echilibrata, daca mancam dulciuri in exces, grasimi etc. Cum ajuta masajul la indepartarea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii? Masand zonele afectate, se obtine o drenare directa a tesuturilor care este foarte eficienta in corectarea celulitei. Sunt doua tipuri de masaj care se fac in aceeasi sedinta: masaj circulator sau "golire venoasa" care se face lent si profund si ajuta la eliminarea toxinelor apoi, masajul anticelulitic propriu-zis care se face rapid si in acelsi timp profund.
Fetelor, trebuie sa ne ingrijim cum putem mai bine daca vrem sa fim frumoase siiiiii fara celulita. Poate fi greut dar nu imposibil.
Deci ce trebuie respectat: :soc: - fara alcool in exces
:soc: - fara mancare in exces
:o: - fara sucuri carbogazoase
:cheer: - fara tigari
:soc: - masaj :)))
:crazy: -cat mai multa miscare
si o sa fim foarte mumoase :doh:

Daca adaugai si "fara sex" la listuta de mai sus, jur ca puteai inlocui tot cu "mergi la manastire":)) Glumesc, stiu ca ai dreptate, dar vezi tu, suntem oameni si e in natura noastra sa avem un viciu, sa facem exces de ceva anume, care sa nu fie benefic pt noi, iar apoi sa ne plangem ca vrem sa rezolvam problemele aparute, dar nu renuntam neaparat la factorii care au declansat problemele, respectiv fumatul, mancare nesanatoasa, fund deplasat doar in masina etc. Cam asta fac si eu :o: :roll: Si ma incapatanez sa gasesc un tratament anti-celulitic medical pentru ca mi-e ciuda pe toata tehnologia asta care a dus la niste chestii de-a dreptul WOW si vreau si eu sa m-ajute sa scap de celulita :o:
Tanti Tehnologie :soc: , se poate?! 8)
0

#230 Utilizator offline   Helena10 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-February 11

Scris 23 March 2011 - 05:10 PM

Medeea, iti zic un singur cuvant, sa se interpreteze aiurea - Oligo;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa slabim, diete, secrete despre cura de slabire (teme combinate) ellya  831 56.288
Hot Topic (New) Atasamente FRUMUSETEA CERE APA ? andra_ada  31 10.743
Hot Topic (New) Atasamente Grasute si grasuti ...ce-ar fi sa ne sustinem?
cine ne poate ajuta cu sfaturi va rugam nu ezitati
rebeca_pupic  227 20.843
Hot Topic (New) Credeti in herbalife marius_cta  108 88.145
Replici noi Un mic ajutor ..
Buna ziua , bine v-am gasit.
Bobocel96  9 1.720