Aceasta postare a fost editata de magdel: 27 October 2005 - 10:28 AM
Celulita. teme combinate
Scris 27 October 2005 - 10:27 AM
Scris 21 December 2005 - 12:16 PM
maddutza, la May 17 2005, 02:12 AM, a spus:
Mai fetelor toate ca toate dar celulita e cea mai mare problema a mea!!! eu sunt o persoana nnormala as putea spune chiar subponderala cu vreo 2 kg!!!! cu toate acestewa am un strat f f f f gros de celulita sub fund. pe coapse!!! fac gimnastik in fiecare seara: genoflexiuni, abdomene si altele!
daca aveti probleme cu vergeturile folositi elancil de la galenic! costa aproximativ 700 000 lei dar este f f f f bun!!!!!
cred ca iti lipseste masajul in zonele unde s-a instalat celulita. Eu am incercat masajul cu vacuum si are super efecte. Aparatul pe care l-am incercat se numeste starvac (sau asa ceva) la un salon de remodelare corporala Souplesse Oblige pe langa Armeneasca.
Scris 29 December 2005 - 01:17 AM
tratamentele contra celulitei....povesti de adormit copii
poti doar sa o previi cat de cat
Scris 12 January 2006 - 09:09 PM
1)gelul+perie anticelulitica-1 mil
2)gelul-500 mii
un tub ajunge 3-4 luni
secretul este sa te masezi dupa baie cand porii sunt deschisi si apoi sa te clatesti ffff bine pt ca daca ai o piele sensibila posibil sa te iriti.daca te clatesti bine nu e nici o problema.
succes!!
Scris 19 January 2006 - 06:47 PM
Si eu am avut un strat foarte gros de celulita insa ea s-a redus considerabil, dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale. Acum abia daca se mai observa. Deci anticonceptionalele mai au, in cateva cazuri, si efecte bune
Scris 20 January 2006 - 11:05 AM
Cum?Simplu...
Am luat vreo 3 ani anticonceptionale,mi-au facut f mult rau,am fost operata de noduli "datorita" lor.In perioada cat am luat pilulele celulita luase amploare.Dupa ce am intrerupt luarea lor am facut impachetari cu folie,sport,mancam multe fructe si mi-am revenit.Eu sunt si o persoana slaba,asa ca nu mi-a fost greu sa-mi revin.Si apropo,dupa intreruperea anticoncept viata sexuala este mult mai buna.
Scris 29 January 2006 - 04:44 PM
Celulita mi-am diminuat-o prin mese regulate, fara prajeli, chimicale etc. Am mancat mai mult legume, foarte multe fructe si obligatoriu 2 litri de apa pe zi. Am luat vitamine Nutrilite care m-au ajutat sa-mi fortific organismul si sa trec usor prin perioada cu gripa si raceli. Local, am aplicat Gelul Anticelulitic de la Artistry si rezultatele se vad. E putin mai greu sa te tii de tratament, adica sa aplici gelul in fiecare dimineata si seara. Dar daca perseverezi se vede.
Din pacate nu fac miscare si sunt sigura ca daca as face, celulita mi-ar disparea complet. Dar se pare ca e mai usor sa "lenevim" si sa ne complacem in situatia in care suntem, noi femeile, dand vina pe diverse produse.
Oricum, doar un gel anticelulitic fara miscare, fara 2 litri de apa pe zi si fara nutritie echilibrata nu face mare lucru si in nici un caz nu face ca celulita sa dispara complet.
Promit ca voi face si miscare !!!
Scris 03 February 2006 - 04:22 PM
lido, la Jul 16 2005, 10:22 PM, a spus:
De unde pot cumpara gelul anticelulitic Supliform? De la farmacie sau de la magazinele cu produse naturiste?
Scris 13 February 2006 - 03:01 PM
Scris 13 February 2006 - 07:27 PM
Cateva sfaturi:
- 2 l apa plata/zi cel putin
- cafea cat mai putina sau deloc
- putine dulciuri, grasimi, prajeli sau deloc
- multe legume, fructe, sucuri de fructe si legume
- sport, de 3-4 ori pe saptamana (eu fac innot)
- si cel mai bun tratament anticelulitic pe care l-am folosit: Fiolele Elancyl de la Galenic - dau rezultate garantat, dar daca nu ai grija cu alimentatia si hidratarea, dupa vreo luna, doua apare din nou celulita.
- eu am incercat si impachetarile cu parafango (vreo 5 sedinte); a dat rezultate dar pentru putin timp, pentru ca nu am avut grija ce mancam si nici nu am baut prea multa apa.
Deci, pentru rezultate optime, este bine sa le combini. (spun din proprie experienta)
A, si inca ceva: masajul cred ca este de aur!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"aripioarele iubirii" | oly18 | 11 | 5.102 |
|
|
Ane703 | 12 | 7.632 |
|
|
laurici76 | 80 | 26.241 |