multi mi-au pus aceasta intrebare''ce sa fac ca sa scap de celulita?''
eu practic culturism de 1 an si am crescut 12 cag in greutate,merg zilnic la sala,am citit zeci,poate chiar sute de reviste si cateva carti,plus articolele de pe net,si discutiile cu cei care practica acest sport de multi ani,asa ca am ceva experienta.
sfatul meu este urmatorul:
daca vreti sa scapati de celulita trebuie sa actionati din mai multe ''unghiuri''.in primul rand trebuie sa faceti exercitiisi in special aerobic,zilnic daca se poate e si mai bine.duceti-va la o sala iar acolo va va explica instructorul ce sa faceti,dar daca nu va permiteti sau orasul vostru nu dispune de asa ceva puteti sa va duceti undeva in parc sa pe stadion sa alergati.
in al doilea rand trebuie sa aveti mare grija ce mancati.sunt interzise alimentele cu multe grasimi ca de exemplu cartofii prajiti sau fast food-urile,carnea prajita sau alte mancaruri ce contin ulei sau grasime.de asemenea nu trebuie sa mancati alimente bogate in carbohidrati cum ar fi painea,cartofii copti,orezul, pastele fainoase sau prajiturile dar puteti sa mancati multe fructe si legume. atentie pentru a slabi trebuie sa mancati mai putine calorii decat consumati.! astfel incat corpul dumneavoastra sa inceapa sa ''consume''din grasimea ce se afla pe corp.
nu va asteptati ca rezultatele sa apara in cateva zile,trebuie sa ''munciti'' mult pentru a arata mai bine,dar credetima merita sa faceti acest ''efort''. :oca: