sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

fantana Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anestha 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-August 06

Scris 07 August 2006 - 04:25 PM

la marginea satului,e o fantana parasita ..fara apa in apropierea unui pod ..sub care vrajitoarea satului face vraji.Bunica imi zicea k demult pe vremea razboiului,trecea un baiat care se intorcea din razboi ..s`a oprit sa bea apa....ghinion nush cum ,lantzu de la fantana i s`a incolacit p gat si ia tras capu in fantana..de atunci se spune k fanta URLA,scoate zgomote ciudate....mmm asta zicea bunik ,nu o credeam vb de`ale batranilor.Acum vro 2-3 ani vecini de ai mei lucrau ..pe camp in apropierea fantanii...pe seara s`au oprit din munca si s`au intins sa se odihneasca ..se auzea ceva ..din fantana...toti crdeeau k au ei pareri ..dar zgomotul cidat se auzea din ce in c mai tare,scotea zgomote infioratoare. Au fost multzi oameni care au auzit`o si iata ca poveste bunicii e adevarata

la marginea satului,e o fantana parasita ..fara apa in apropierea unui pod ..sub care vrajitoarea satului face vraji.Bunica imi zicea k demult pe vremea razboiului,trecea un baiat care se intorcea din razboi ..s`a oprit sa bea apa....ghinion nush cum ,lantzu de la fantana i s`a incolacit p gat si ia tras capu in fantana..de atunci se spune k fanta URLA,scoate zgomote ciudate....mmm asta zicea bunik ,nu o credeam vb de`ale batranilor.Acum vro 2-3 ani vecini de ai mei lucrau ..pe camp in apropierea fantanii...pe seara s`au oprit din munca si s`au intins sa se odihneasca ..se auzea ceva ..din fantana...toti crdeeau k au ei pareri ..dar zgomotul cidat se auzea din ce in c mai tare,scotea zgomote infioratoare. Au fost multzi oameni care au auzit`o si iata ca poveste bunicii e adevarata
0

#2 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 07 August 2006 - 04:28 PM

http://www.roportal....ftopic4459.html ...poti sa povestesti acolo :spiteful:
0

#3 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 07 August 2006 - 09:36 PM

Dar lasa fata sa povesteasca aici ... ce nu are voie sa faca un topic nou ? Poate mai exista astfel de fantani ...

Asa ... si ce s-a mai intamplat ???
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Oameni cu serpi in burta....
?????
vaca_cu_cabina  68 14.442
Topic inchis In toate visele mele este... noapte Bagherra  74 9.936
Topic inchis Extraterestri sau demoni? The Predator  28 8.130
Topic inchis Timp sau dimensiune spatiala? Mind shine  32 14.413
Topic inchis Continuarea..
vindecarea ''orbilor''
calliope  77 11.865