spiritismul vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de
Scris 07 August 2006 - 02:03 PM
spiritismul proclama libertatea constiintei ca un drept natural,el respecta toate convingerile sincere si cere,la randul sau,reciprocitate.spiritismul nu este nici o conceptie personala si nici rezultatul unui sistem imaginat de un grup.toate principiile constitutive,sunt deduse din experienta si intotdeauna experienta a precedat teoria.
moartea nu-i face pe oameni sa-si schimbe conceptiile si sa-si lepede prejudecatile si vederile lor inguste,iar pedeapsa karmica,pe care o primesc consta in limitarea pronuntata a viziunii pe planul material?ce le spune semenilor lor de pe pamant?transmit ei impresii cu totul neadevarate despre viata de dupa moarte,spun adevarul sau spiritismul este doar o modalitate de a ne hrani convingerile ca exista ceva si dupa ce ne stingem...ati fost la vreo sedinta de spiritism?
moartea nu-i face pe oameni sa-si schimbe conceptiile si sa-si lepede prejudecatile si vederile lor inguste,iar pedeapsa karmica,pe care o primesc consta in limitarea pronuntata a viziunii pe planul material?ce le spune semenilor lor de pe pamant?transmit ei impresii cu totul neadevarate despre viata de dupa moarte,spun adevarul sau spiritismul este doar o modalitate de a ne hrani convingerile ca exista ceva si dupa ce ne stingem...ati fost la vreo sedinta de spiritism?
Scris 08 August 2006 - 06:37 AM
mie mi se rupe de spiritism! e o simpla echilibristica pe o pojghita subtire. nici nu stii unde merge drumul. unora li se rupe si pojghita
la ce mi-ar trebui? mai bine combin bioenergia cu ortodoxismul, iese mult mai bine..
Scris 08 August 2006 - 09:07 AM
Nu am fost la nici o sedinta de spiritism dar cred ca este foarte interesant
Scris 08 August 2006 - 09:25 AM
Eu am asistat la o sedinta de spiritism. Pot spune cu mana pe inima ca am ramas ca trasnita pana-n ziua de azi.
Scris 08 August 2006 - 10:16 AM
Eu personal n-am fost la nici o astfel de sedinta...dar au fost ai mei!! Spooky!! 
Eu nu cred ca e bine sa incerci sa iei legatura cu cei de "dincolo"...si ai spus bine, moartea nu ii face sa-si schimbe conceptiile...sau nu?
oricum sunt sigura ca dupa o astfel de intalnire ramai socat o viata intraga
Eu nu cred ca e bine sa incerci sa iei legatura cu cei de "dincolo"...si ai spus bine, moartea nu ii face sa-si schimbe conceptiile...sau nu?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care a fost visul vostru cel mai ciudat !
postati aici cele mai ciudate visuri :D |
Damyanos | 1 | 2.813 |
|
|
zzzxxx | 41 | 15.662 |
|
e timpul sa va puneti dorinte, se implinesc
17 octombrie |
ellla | 4 | 4.411 |
|
Erau oare fantome? | jofika | 12 | 27.746 |
|