Sari la conținut
Forum Roportal
voisine

vampirismul energetic

Postări Recomandate

Daca , personal , am oarecari retineri in ceea ce priveste vampirismul sanguin, in ce priveste vampirismul energetic, problema e mai complicata si, neindoios, reala! Si ea este studiata de specialisti in cel mai serios mod.

Sa vedem ce inseamna vampirism energetic si, apoi, cum sa ne ferim de el. Iata, materia contine energie, orice obiect are o oscilatie energetica proprie, iar corpul uman produce ceea ce numim bioenergie. Ca orice lucru din natura, energia poate fi pozitiva sau negativa. Exista persoane care, avand campul bioenergetic preponderent negativ, devin, constient sau nu, niste absorbanti de energie pozitiva, adica… vampiri energetici. Din punct de vedere psihologic, exista numeroase explicatii ale acestui fenomen, dar si posibilitati de contracarare.

… Si totusi, ce se poate face?

Am putea spune ca impotriva vampirismului energetic nu ne putem apara decat… evitandu-l, pentru ca este stiut ca in orice boala, profilaxia costa mai putin. O buna educatie ne-ar scapa de astfel de probleme, dar asta-i alt subiect… Deci, ce vom face:

Sa practicam intens igiena spirituala, gandirea optimista, legaturile si sentimentele benefice, vorbirea politicoasa si atitudinea destinsa. Sa pastram legatura cu natura, sa mergem la picnicuri (alegand locuri nepoluate nici sonor, nici altfel si sa le lasam la plecare in aceeasi stare), sa folosim – pe cat posibil - alimente naturale, sa facem exercitii fizice periodice si mici momente de meditatie, putem combina unele terapii cognitiv - comportamentale cu tehnici de relaxare (nu strica sa consultam un parapsiholog, desi nu noi suntem cei bolnavi!). In sfarsit, distantarea fata de vampirismul energetic, obtinuta pe orice cale, ne va permite sa avem un trai linistit si sanatos.

Cultivati micile bucurii.

Si, mai ales, zambiti!...vampirii energetici se folosesc in primul rand de starea ta...

post-48055-1154932268_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De acord cu ce spui tu, sunt si oameni dar si locuri care te seaca de energie. Cel ami bun lucru: asculta-ti instinctele si incearca sa eviti in special discutiile obositoare cu acesti vampiri energetici. Cit priveste locurile- ele se pot schimba. Atunci cind intra o astfel de persoana in incapere si simti asa ca o caramida care ti se aseaza pe crestet- fa ceva si gaseste un pretext sa parasesti incinta daca poti. Daca nu poti, ecraneaza-te!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe a doua pagina din acest forum vei gasi acelasi topic,care te va elucida complet asupra acestei probleme.De asemeni vei gasi online si o revista de profil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Exista persoane care, avand campul bioenergetic preponderent negativ"..bun ..eu fac parte din aceasta categorie ..si ce ar trebui eu sa fac in cazul asta ..sa ma ascund in casa ...sa nu fiu in contact cu lumea ...?

mi se pare o tampenie sa fie bagati toti intr-o oala ..ma refer la cei care au acest camp negativ..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×