Un doctor te sfatuieste cel mai bine. Si eu am multe pe fata dar deocamdata nu le-as scoate pentru ca nu prezinta probleme, adica nu ma mananca, nu se maresc si nu sangereaza. Mergi la un dermatolog si el iti va zice ce trebuie sa faci.
Alunitele
Scris 19 February 2011 - 12:53 AM
onyx-20 te rog trimite si mie un mail la dimos.mcu[at]gmail.com pentru a te intreba niste detalii cu doctorita din Iasi care te-a operat.
Vad ca private mesaj nu functioneaza aici
Vad ca private mesaj nu functioneaza aici
Scris 03 March 2011 - 09:03 PM
Buna seara...am si eu o problema...acum 2-3 zile mi`a aparut un cos sub alunita(alunita este situata deasupra buzei exact unde incepe nasul dar putin mai in dreapra nu chiar sub nas)...l`am lasat in pace poate poate o trece!
as vrea un sfat ceva...nu as vrea sa renunt la alunita pt ca nu e pozitionata in asa fel in cat sa o agat nici macar cu prosopul si multi mi`au zis ca sunt sexy cu alunita asta
) + ca nu este iesita in afara!(acum este de la cos...probabil din cauza puroiului din cos!)
astept un raspuns.imi dispare cosul sau trebuie sa merg la un dermatolog?
Multumesc frumos!
as vrea un sfat ceva...nu as vrea sa renunt la alunita pt ca nu e pozitionata in asa fel in cat sa o agat nici macar cu prosopul si multi mi`au zis ca sunt sexy cu alunita asta
astept un raspuns.imi dispare cosul sau trebuie sa merg la un dermatolog?
Multumesc frumos!
Aceasta postare a fost editata de Mav3rik: 03 March 2011 - 09:05 PM
Scris 29 February 2012 - 03:56 PM
Buna ziua.
In urma cu o luna de zile am simtit o mancarime pe spate si am simtit nevoia sa ma scarpin.Am reusit sa rup o parte din alunita.Seara am facut baie si iar am dat din neglijenta peste ea.Dupa 2 saptamani am observat ca sa marit foarte mult capatand o culoare neagra.Am sunat un prieten dermatolog care ma chemat la consult care imediat a concluzionat ca e bine sa o scot.Asta am si facut la clinica dermestetica unde totul a decurs impecabil.Mi-a recomandat sa iau augmentin 7 zile.Am observat dupa o zi ca am o umflatura deasupra fiecarui umar .Am sunat un medic si mi-a spus ca asa e post operator.In acest timp am dus buba la examen histopatologic urmand sa iau rezultatul pe data de 7.03.2012.
ieri am aflat ca e malign doctorul sunand de curiozitate pt a sti ce e.
Ce e de facut in acest caz?
De la ce am umflaturile alea?
Se poate rezolva cumva?
In urma cu o luna de zile am simtit o mancarime pe spate si am simtit nevoia sa ma scarpin.Am reusit sa rup o parte din alunita.Seara am facut baie si iar am dat din neglijenta peste ea.Dupa 2 saptamani am observat ca sa marit foarte mult capatand o culoare neagra.Am sunat un prieten dermatolog care ma chemat la consult care imediat a concluzionat ca e bine sa o scot.Asta am si facut la clinica dermestetica unde totul a decurs impecabil.Mi-a recomandat sa iau augmentin 7 zile.Am observat dupa o zi ca am o umflatura deasupra fiecarui umar .Am sunat un medic si mi-a spus ca asa e post operator.In acest timp am dus buba la examen histopatologic urmand sa iau rezultatul pe data de 7.03.2012.
ieri am aflat ca e malign doctorul sunand de curiozitate pt a sti ce e.
Ce e de facut in acest caz?
De la ce am umflaturile alea?
Se poate rezolva cumva?
Scris 01 March 2012 - 08:50 PM
Pai ce scrie in buletinul anatomopatologic? Cum a fost extirpata alunita?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Este cancer de piele? | eperdos | 3 | 6.178 |
|
Limfocitom (pseudolimfom) | luminitat | 10 | 9.722 |
|
Nevi traumatizati | Black_sin | 7 | 8.120 |
|
Sindrom de nevi displazici familial | Leo33 | 2 | 4.504 |