sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme pe penis: o umflatura rosiatica Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   caradin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 04 August 2006 - 02:17 PM

Am o problema acu cateva saptamani mi-a parut un fel bubita ca si cum m-ar fi intepat un tantar, care mai apoi s-a umflat si este rosiatica, are cam 0.5 diametru daca apas putin mai tare pe ea ma ustura putin.Care e problema?E ceva ffff grav? sau putin grav? trece sau necesita ingrijiri speciale?
0

#2 Utilizator offline   primola 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 05

Scris 04 August 2006 - 02:43 PM

sugerez un medic dermato venerolog,poate pe dr catalin popescu de la colentina daca esti din bucuresti,pentru ca nu trebuie trecut asa usor peste.du-te si fa un consult si gata cu grijile!
0

#3 Utilizator offline   caradin 

• Ghiocel

Scris 04 August 2006 - 03:55 PM

hmmmmm din cate am citit pe diferite site-uri parca ar fi sifilis sper sa nu fie
la ce doctori mai pot merge prin bucuresti? ca ma cam jeneaza buba asta pe penis :|
e bine ca nu am mai avut un contact sexual cu vreo fata de vreo 3 luni ... dar trebuie sa vb si cu ea despre asta
am facut o pauza ca sa asteps sa vad ce este ceea ce am si sa nu risc sa infectez si pe altii
0

#4 Utilizator offline   primola 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 August 2006 - 04:12 PM

Vezi postareacaradin, la Aug 4 2006, 04:55 PM, a spus:

hmmmmm din cate am citit pe diferite site-uri parca ar fi sifilis sper sa nu fie
la ce doctori mai pot merge prin bucuresti? ca ma cam jeneaza buba asta pe penis :|
e bine ca nu am mai avut un contact sexual cu vreo fata de vreo 3 luni ... dar trebuie sa vb si cu ea despre asta
am facut o pauza ca sa asteps sa vad ce este ceea ce am si sa nu risc sa infectez si pe altii

foarte bine ai facut..eu nu m-am aruncat la un diagnostic desi l-am banuit.cei mai buni doctori in domeniul asta sunt la spitalul colentina,dna dr olga simionescu iara mai e buna sau dr shavlosky(sper ca nu i-am gresit numele)dar ma gandeam ca-ti e mai usor ca baiat sa mergi la un medic de sex masculin 8)
si e neaparat nevoie sa mergi impreuna cu prietena ta la consult si daca e nevoie de tratament sa nu faceti rabat ca se vindeca usor sifilisul si eviti complicatiile de mai tarziu.bafta multa!
0

#5 Utilizator offline   caradin 

• Ghiocel

Scris 04 August 2006 - 10:24 PM

Ma eu vad ca nu ar fi nimic grav, ce a fost s-a spart si a iesit sange din el acu e mult mult mai mic si o gaurica pe unde a iesit sangele cred ca a fost furunc ceva :|
0

#6 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 04 August 2006 - 10:30 PM

Eu cred ca e colpita. Se ia si dupa..colac. Chiar: o faci din picioare sau stai jos pe coloac?
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 05 August 2006 - 07:20 AM

Vezi postareamareexecutor, la Aug 4 2006, 01:30 PM, a spus:

Se ia si dupa..colac.

Si de la cercei nu ???
0

#8 Utilizator offline   caradin 

• Ghiocel

Scris 05 August 2006 - 08:39 AM

Colpita o fac doar femeile? pt ca am cautat p net si am gasit numai fete care au colpita

"Colpita este o boala a aparatului genital femeiesc, ea mai purtand numele si de vaginita. Aceasta afectiune ginecologica se manifesta de obicei prin inflamatii ale vaginului, inflamatii care pot cuprinde si vulva (vulvo-vaginite). Aparitia colpitei se datoreste contactarii unor germeni, gonococi sau ciuperci. Cea mai intalnita forma a colpitei (vaginitei) este aceea rezultata in urma contaminarii cu Trichomonas."

deci nici vorba sa fi avut eu colpita 8) la baieti ce ar putea fi?

Aceasta postare a fost editata de caradin: 05 August 2006 - 08:41 AM

0

#9 Utilizator offline   primola 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 August 2006 - 11:36 AM

nu conteaza ca s-a spart si e foarte improbabil sa fie doar un furuncul,mai ales acolo.de aia tot insist sa te vada un medic,mergi intr-o dimineata cu trimitere de la medicul de familie si te rezolva!e asa de greu?ti-e teama?
0

#10 Utilizator offline   Ticcaso 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-August 06

Scris 12 August 2006 - 10:43 PM

ce sec si eu am aceeasi problema numa ca ieri mi-o aparut
zici ca se sparge? ce bine ca pisca ca naiba :flowers: e cam ciudat ca in aceeasi perioada am si eu si e asa naspa
oare e aceeasi problema?

Aceasta postare a fost editata de Ticcaso: 12 August 2006 - 11:03 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic