Sari la conținut
Forum Roportal
Alethia

Mare eveniment mare! Fenomen astronomic fffff rar! NU RATATI! Nu veti mai avea sansa sa apucati asa ceva.

Postări Recomandate

In noaptea de 27 August 2006, la ora 00:30 urmariti cerul! Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Explicatia in randurile urmatoare: Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct de pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34:65 milioane de mile de pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27, la ora 00:30 urmariti cerul! Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru vreodata.

 

Luativa aparatele foto si video si imortalizati momentul! Sa vada si copii si nepotii nostrii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Evident ca acest mesaj face parte din seria pe care o primesc anual prin perioada asta. In primul rand Marte nu are cum sa fie cat luna, intrucat distanta pana la Marte este mult mai mare. Va aparea cel mult ca o stea mai maricica, usor galbuie/rosiatica.

In al doilea rand nu e un eveniment unic in viata, cel putin anul trecut Marte fiind mai aproape de Pamant (un varf de 12 ani).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asta a fost in 2003 si cineva s-a gandit sa puna 2006 si sa transamita pe messenger. deci e o mare pacaleala, dati un search pe google si veti vedea ca a fost in 2003 exact la acea data si la acea ora 8)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pt. cei carora le place sa faca spam aiurea...

 

 

 

"De necrezut dar adevarat!!!! scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse

 

shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!" ))))

 

Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, Da-ti cu tastatura in gura de 20 de ori, Arunca-te pe geam si daca apuci, inchide ochii ... Si ai sa vezi persoana iubita. Trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog "

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:spiteful:..prea tare!! :spiteful:

 

Primesc zilnic din astea!! :whack: unele imi spun ca voi avea cel mai mare ghinion daca nu fac cum scrie :yahoo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adevaru' e ca de acum unii chiar sunt enervatni cu mass-urile astea.Da frate dai un mass,dar dai un site,ceva folosirto,interesant...nu povesti de astea de adormit bamboochaa... :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×