bagherra, la Nov 8 2006, 01:18 AM, a spus:
Era razboi...
Au murit oameni in lumea intreaga...nu doar evrei!
Iar evreii,in loc sa stea cuminti in banca lor,complotau,tradau si atacau armata romana!
ba nu complotau de loc.
Citeaza
Ce frumos ai trateaza evreii pe palestinieni! Sau ce frumos l-au tratat pe IIsus!
ce legatura are una cu alta ?
Citeaza
fiindca e discutabil daca folosirea armelor nucleare e sau nu ,legal vorbind, crima de razboi.
Citeaza
Si restul mapamondului ce are cu ei de nu-i agreeaza?Ca nu am inteles niciodata...
si daca nu ne place de cineva, trebuie sa ne apucam sa-i omoram ??
Citeaza
Era dictatura militara! Stiti ce inseamna asta?
Esti "smirna" sau mori!
Nimeni nu avea voie sa se apropie de vreo casa bombardata,sa ia ceva pentru ca era impuscat pe loc,fara judecata!
Pai,ce...intelegeau tiganii? Ash!
Ca lacustele...in timp ce oamenii erau in ascunzatori,intrau in casele lor si devastau tot!
Mai mult:stiind ca nu au voie,navaleau in casele bombardate si in loc sa salveze muribunzii de sub darimaturi
furau tot ce gaseau in case apoi, cum trebuiau sa "opereze" repede ca sa nu fie prinsi,la care muribund sau mort nu puteau sa le scoata bijuteriile,le taiau degetele cu inele cu tot!
De-asta au fost expediati in Rusia...ca exasperasera o tara...
Am citit intr-o carte de la biblioteca cind eram pustoaica...
tiganii au fost deportati in transnistria in 1941-42, iar bombardamentele au inceput in 1943.
Citeaza
Intrebam parintii,profesorii...si nici unul nu-mi spunea nimic! Faceau pe prostii...
Am inteles singura...la revolutie!
Pai,cum sa-mi spuna cind ei regreta comunismul?
Numai bunicu' saracu',i-a injurat pe bolsevici pina in ultima zi a vietii!
Musolini,a fost dictator si fascist...si totusi,italienii il iubesc"pentru ca a vrut binele Italiei si pentru ca a facut si lucruri bune".
Mie,mi se baga pumnu' in gura...mi se impune prin lege ce sa neg si ce sa aprob...pe cine sa iubesc si pe cine nu...dar,e democratie...iar Romania,o tara libera!
Oare?
si intr-o <<democratie> legea nu trebuie sa-i condamne pe cei care indeamna la rezolvarea conflictelor prin violenta ?
Contact
Facebook
Twitter
RSS