Defectele fetelor vazute de baieti.....si vice versa :)(
Scris 30 August 2004 - 03:18 AM
aveti cuvantul,baieti!!!!!trebuia sa-aveti si voi ceva de spus,nu???
Scris 30 August 2004 - 06:59 AM
depinde de fata logic :
: ca toate au defectele lor unele multe da asta e
Scris 30 August 2004 - 07:18 AM
How to loose a guy in 10 days .. asta e un film pentru voi femeile .:pee
Scris 31 August 2004 - 12:19 AM
Hai ca incep eu:
Le place sa vorbeasca mult si uneori la ore nepotrivite cand altii au chef de somn.
Le place sa vorbeasca mult si uneori la ore nepotrivite cand altii au chef de somn.
Scris 01 September 2004 - 05:38 PM
Hai ca dezvolt eu:
Cam tot ce zic poate fi evitat doar prin rostirea frazelor esentiale:
- cicaleala ('nu te du acolo'; 'ti-am zis sa conduci mai incet'; 'de cate ori sa-ti zic...')
- minciuna (mai bine tace, oricum se afla)
- fostii prieteni (mai bine tace, nimeni nu vrea sa afle de ei)
- manifestari de gelozie si posesivitate (ma refer la cele care fac o regula din asta)
- lipsa de daruire (nu stie sa ofere, nu ar fi dispusa sa renunte la nimic)
- lipsa de flexibilitate (nu stie sa lase de la ea sau sa cada de acord)
- lipsa de integritate (mana in mana cu minciuna; nu te poti baza pe nimic din ce spune, intarzie, iti inseala increderea)
Nu ma leg de 'defecte' fizice, pentru ca fiecare are alte gusturi. Personal nu-mi place machiajul extrem de strident si lipsa de conditie fizica de baza.
Stiu ca pare o lista lunga, dar personal mi se par calitati de baza la o persoana cu care ajungi sa iti petreci o gramada de timp.
In plus, multe din ele depind si de noi (m) si cum ne comportam fata de ele (f).
Cam tot ce zic poate fi evitat doar prin rostirea frazelor esentiale:
- cicaleala ('nu te du acolo'; 'ti-am zis sa conduci mai incet'; 'de cate ori sa-ti zic...')
- minciuna (mai bine tace, oricum se afla)
- fostii prieteni (mai bine tace, nimeni nu vrea sa afle de ei)
- manifestari de gelozie si posesivitate (ma refer la cele care fac o regula din asta)
- lipsa de daruire (nu stie sa ofere, nu ar fi dispusa sa renunte la nimic)
- lipsa de flexibilitate (nu stie sa lase de la ea sau sa cada de acord)
- lipsa de integritate (mana in mana cu minciuna; nu te poti baza pe nimic din ce spune, intarzie, iti inseala increderea)
Nu ma leg de 'defecte' fizice, pentru ca fiecare are alte gusturi. Personal nu-mi place machiajul extrem de strident si lipsa de conditie fizica de baza.
Stiu ca pare o lista lunga, dar personal mi se par calitati de baza la o persoana cu care ajungi sa iti petreci o gramada de timp.
In plus, multe din ele depind si de noi (m) si cum ne comportam fata de ele (f).
Scris 01 September 2004 - 07:41 PM
da cine a spus ca am terminat? tre' sa rumeg informatia mai intai. asta a fost doar impresia de moment :dee
ma ce durere esti cu avatarul ala. cand il vad ma umfla rasul.
ma ce durere esti cu avatarul ala. cand il vad ma umfla rasul.
Scris 01 September 2004 - 09:13 PM
asa...hmmm...sa le luam pe rand.. :twisted:
cred ca se aplica deasemenea unei categorii extinse de barbati si pot spune ca unii sunt extrem de "virulenti". Nici eu nu sunt de acord cu cicaleala. Din punctul meu de vedere e pierdere de timp. Nu ma avantajeaza...nu practic. :!: :dee
Asta cred ca este unul dintre cele mai puternice motive de a desface o relatie. Insa, din nou, tre' sa spun ca se aplica la fel de bine si....altora. :dee
dar cine oare are nevoie de ei? intr-o relatie e loc numai de DOI :!: ce a fost...a fost. Si el a avut foste prietene. Ca doar nu la-am primit ambalat si cu sigiliul intact. haida de.....sa fim seriosi. ca uite asa apar si... :dee
cat despre....si fiecare cat poate...
insa, inca o data, chiar cu riscul de a ma repeta, aceleasi "complains" se potrivesc foarte bine si partii opuse. :dee
as mai avea eu cateva de adaugat dar ce rost are? Nu ma dau in vant sa-mi fac singura un deserviciu :twisted:
Citeaza
cicaleala ('nu te du acolo'; 'ti-am zis sa conduci mai incet'; 'de cate ori sa-ti zic...')
Citeaza
minciuna (mai bine tace, oricum se afla), lipsa de integritate
Citeaza
fostii prieteni
Citeaza
manifestari de gelozie si posesivitate
cat despre....
Citeaza
daruire
Citeaza
flexibilitate
insa, inca o data, chiar cu riscul de a ma repeta, aceleasi "complains" se potrivesc foarte bine si partii opuse. :dee
as mai avea eu cateva de adaugat dar ce rost are? Nu ma dau in vant sa-mi fac singura un deserviciu :twisted:
Scris 01 September 2004 - 09:44 PM
da, bineinteles, cererea ~= oferta, nu degeaba am scris ce am scris acolo :dee
plus, nu am zis niciunde ca trebuie sa fie modesta
cred ca putem pastra threadul pentru a va spune si voi (f) parerile negative despre (m) :dee
plus, nu am zis niciunde ca trebuie sa fie modesta
cred ca putem pastra threadul pentru a va spune si voi (f) parerile negative despre (m) :dee
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Exclusiv barbati |
Strut | 98 | 2.062 |
|
Nu e nou, dar oricum: Cum se face baie | tahionic | 17 | 9.417 |
|
Suntem mai inteligenti?
ce ziceti de asta? |