cineva are nevoie de un psiholog
Scris 04 August 2006 - 12:23 AM
Scris 04 August 2006 - 01:40 AM
ADELAYDA, la Aug 4 2006, 01:23 AM, a spus:
pai nu de psiholog are nevoie, doar de stapan
acum e mic si prost (asa a fost si al meu), dar creste si vei vedea schimbari remarcabile. Ca si mijloc de cumintire iti recomand cu caldura ziarul, care nu trebuie neaparat folosit.
Important: trebuie sa stie cine e seful, altfel va deveni el!!! P-asta o stiu de la un domn care se pricepe foarte bine la catei. Din bezmeticul meu de catel care care ma capsa ca idiotul cum i se punea lui pata si care, pe deasupra, mai era si tare in clanta, adica eu ziceam una... el zece, incat credeam ca nu se mai vindeca, acum e cel mai cuminte catel
Scris 04 August 2006 - 03:17 AM
chestia cu ziarul e bine sa fie evitata, asa va stirbi din personalitatea celui mic. idea e ca trebuie sa simta ca are un sef, asa va dori sa se faca util. e inca prea mic, peste 4-5 luni va fi apt sa invete
cum il cheama pe micut? si ce rasa e?
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 04 August 2006 - 03:31 AM
Scris 04 August 2006 - 03:31 AM
pare un catelus activ..ar fi bine sa-i cumperi niste jucarii,care sa-i capteze imaginatia si sa-i dezvolte simturile..si tu ar trebui sa-i dai mai multa atentie..ar fi bine sa-l duci si la dresaj dar deocamdata e prea mic sa-l dresez..dar poate merge..nu stiu daca la 2 luni un catelus intelege ceva,mai ales ca el ia totul in joaca..dar cel mai bun dialog cu un catelus este urmatorul..te asezi in genunchi intinzi mana sa-l chemi si ii vorbesti ca la un bebelus..si atunci cand vezi ca e cuminte si te lasa sa-l manaci tu sa-l rasplatesti cu o vorba buna si sa spui:"bravo mama!"..atunci cand incepe sa maraie ii spui clar nu-i voie..hmm..daca era cainele mai mare..ii puteai pune lesa si cu lesa il controlai..cand latra,trageai un pic de lesa si cu o voce ferma spuneai NU..
Acum,mai exista o alta versiune..cainele tau a fost vaccinat?daca da,cand l-ai dus la vaccin cine la tinut pentru ca doctorul sa-i faca o injectie?daca ai fost tu,atunci rau ai facut..pentru ca acum catelusul tau te vede ca pe un dusman..doctorul trebuia sa-l tina pe catelus si tot el sa faca si injectia sau o asistenta..sau daca il tineai tu sa-l fi tinut din fata..adica sa-i vorbesti sa-l distragi si sa-l mangai pe cap..dar daca l-ai tinut de spate..nu a fost bine!!
ce rasa e catelusul tau..este foarte important!
Scris 04 August 2006 - 10:23 AM
Cafteste-la pana se potoleste sa te mai maraie.cu ziarul.sa nu-la doara
Scris 04 August 2006 - 10:37 AM
Scris 04 August 2006 - 02:22 PM
Scris 04 August 2006 - 02:34 PM
alexxa_sandy, la Aug 4 2006, 03:22 PM, a spus:
uite un site care sa-te ajute macar putin aici
Scris 04 August 2006 - 08:56 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |