Depresie dupa nastere
Scris 03 August 2006 - 09:56 PM
Scris 03 August 2006 - 10:23 PM
Alegria, la Aug 3 2006, 10:56 PM, a spus:
E important sa-ti privesti copilul si sa-L rogi pe Dumnezeu sa-ti trimita Ingeri de lumina sa va apere pe amandoi. Copilul este trup din tine, este si din cel de SUS. Tu esti Ingerul lui pazitor. Iar cand te enervezi, vezi ca vine "o furie" tine-ti respiratia cat numeri pana la 10. Se vor desfunda urechile, te vei limpezi la minte si va fi BINE. Incearca, daca nu tine asa, sa respiri intr-o punga de hartie - cateva minute...
Bucura-te ca traiesti si ca esti Iubita!
Scris 03 August 2006 - 10:54 PM
Scris 03 August 2006 - 11:05 PM
recomandarile mayamei sunt foarte oportune. iesirile cu bebelusul iti vor prinde foarte bine.
cu viata nu ai terminat. incepi o viata noua, mai frumoasa, mai plina, cu mult mai multe momente de bucurie, implinire. oricat ai crede ca vor interveni momente cand nu vei face fata situatiei, nu te lasa prada deznadejdii. o mama stie cum sa faca fata unei situatii, ascultati instinctele.
vei trece prin enorm de multe stari dar analizeaza-le cu calm, fara a te impacienta, cauta sa descoperi ce le-a declansat.
Scris 04 August 2006 - 05:11 AM
Scris 04 August 2006 - 07:20 AM
flori de camp, la Aug 4 2006, 12:05 AM, a spus:
cu viata nu ai terminat. incepi o viata noua, mai frumoasa, mai plina, cu mult mai multe momente de bucurie, implinire. oricat ai crede ca vor interveni momente cand nu vei face fata situatiei, nu te lasa prada deznadejdii. o mama stie cum sa faca fata unei situatii, ascultati instinctele. ...
Crede, şi nu cerceta
Scris 04 August 2006 - 07:35 AM
harald, la Aug 4 2006, 08:20 AM, a spus:
Sa avem pardon Domnule Harald. Am trecut prin asta si stiu cum e.
mirelutza, la Aug 4 2006, 08:32 AM, a spus:
Nu este cazul sa te sperii. Totul in viata are o parte frumoasa si o parte mai putin frumoasa. Depresiile dupa nastere apar la toate femeile si sunt foarte firesti din cauza schimbarilor intervenite pe toate planurile. Unele trec mai usor, altele mai putin usor peste ele. E bine sa cauti sustinere in astfel de momente, daca nu reusesti sa treci singura peste ele.
Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 04 August 2006 - 07:38 AM
Scris 04 August 2006 - 07:39 AM
flori de camp, la Aug 4 2006, 08:35 AM, a spus:
Imi e frica, am citit mult pe net despre depresiile ce apar dupa nasteri, unele femei isi omoara chiar si bebei, o amica de-a mea a nascut acum 6 luni, plangea toata ziulica si invinovatea bebelul pt starea in care se afla.
Pana la urma linistea o gasim in noi
Scris 04 August 2006 - 05:20 PM
ALEGRIA,ai un bebelus care are nevoie de tine sanatoasa daca ti-ai dorit acest copil nu ai voie sa fii depresiva ,nimeni ,nimeni niciodata nu-l va putea ingriji si iubi mai bine decat tine.
MIRELUTZA,nu te speria,un copil aduce mai multa dragoste si implinire in cuplu.
Repet e minunat sa fii mama dar...aveti grija ca asta nu se invata in nici o scoala!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inroseata obrajilor ....
Pai nui de la temeri sau frica |
Isca-Ana | 2 | 527 |
|
anxietate, fobii, obsesii | rizzom | 23 | 13.948 |
|
DUPLICITATE | LucaLuca | 12 | 4.584 |