Tae Bo voi ce parere aveti?
Scris 26 April 2010 - 12:21 PM
ella5, la Oct 29 2008, 09:46 PM, a spus:
Ceau,
Da in Sibiu se practica Tae Bo la 2 sali care apartin Clubului Sportiv Transilvania, pe Strada Nicolae Teclu si pe Calea Dumbravii la Casa de Cultura a studentilor , este super ok , Orarul Foarte flexibil. Mai multe informatii gasesti pe site-ul: www.cs-transilvania.ro
Da in Sibiu se practica Tae Bo la 2 sali care apartin Clubului Sportiv Transilvania, pe Strada Nicolae Teclu si pe Calea Dumbravii la Casa de Cultura a studentilor , este super ok , Orarul Foarte flexibil. Mai multe informatii gasesti pe site-ul: www.cs-transilvania.ro
Asa este. Am inceput sa merg si eu de doua saptamani si-l recomand cu toata caldura! In plus, abonamentul e accesibil.
marinaru, la Oct 21 2009, 10:49 AM, a spus:
Eu fac tae bo acasa...foarte bun.
Ii admir pe cei care se mobilizeaza sa faca de-acasa un sport, mai ales daca asta presupune efort prelungit. Eu n-am reusit.
Scris 24 November 2010 - 02:47 AM
eu am practicat tae bo o perioada destul de lunga dar la sala. E foarte solicitant si destul de ...dureros. La primul antrenament mi-am scapat batul cu care ma antrenam in cap si pot spune ca m-am lovit destul de tare si de nervi l-am trantit si am iesit din sala. Dupa 5 minute am revenit si nu m-am lasat pana cand nu s-a terminat antrenamentul. Acasa nu l-am incercat, nu am atata vointa incat sa il practic singura. Iar rezultatele binenteles ca nu au intarziat sa apara( pe langa cucuiul ce mi l-am facut singura)
Scris 24 November 2010 - 08:38 AM
Utopia, la Apr 26 2010, 12:21 PM, a spus:
Ii admir pe cei care se mobilizeaza sa faca de-acasa un sport, mai ales daca asta presupune efort prelungit. Eu n-am reusit. 
Merge cu casetele corespunzatoare, boxe puternice..... si sa ai spatiu
Kristisha`, la Nov 24 2010, 02:47 AM, a spus:
eu am practicat tae bo o perioada destul de lunga dar la sala. E foarte solicitant si destul de ...dureros. La primul antrenament mi-am scapat batul cu care ma antrenam in cap
Glumesc. Tu esti in poza?
Tae-bo e dinamic si nostim......Solicitant, hm, nu l-as numi chiar asa
Scris 24 November 2010 - 08:51 AM
joannahart, la Nov 24 2010, 09:38 AM, a spus:
Merge cu casetele corespunzatoare, boxe puternice..... si sa ai spatiu
poza de la profil e facuta inainte sau dupa.....?
pentru mine a fost destul de...solicitant
Scris 31 January 2012 - 11:32 PM
Practic si eu Tae Bo in Sibiu cu instructor Ovidiu Bastea. Sunt foarte multumita si recomand cu caldura sedintele lui. Este antrenor si de karate Kyokushin. Pentru mai multe detalii intrati pe site
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Informatii despre sali de sport
topic combinat |
Rauros.ro | 3 | 9.655 |
|
Durere la piept cand fac flotari | dad | 2 | 3.655 |
|
100 reviste de culturism si fitness