Paralela religioasa ce parere aveti de clipul asta
Scris 02 August 2006 - 07:22 PM
mda... dincolo de finalul impredictibil
multi dintre noi o fac, fara sa aiba vreo motivatie ... doar de dragul pupatului !
cutzule !
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 02 August 2006 - 07:39 PM
Scris 02 August 2006 - 07:26 PM
Crede şi nu cerceta. Nu asta ai vrut să zici? Într-adevăr, tipii ăia doi semănau cu nişte îndoctrinaţi, ca şi unii sectari moderni....
Scris 03 August 2006 - 02:38 AM
Scuza-ma, dar tipii aia veneau cu o doctrina idioata si contradictorie, cu argumente puerile si cu amenintari. Dintr-un anumit punct de vedere, se aseamana cu crestinii.
Tu de unde ai priceput 'free your mind'?
Scris 03 August 2006 - 08:30 AM
daemon, la Aug 3 2006, 03:38 AM, a spus:
Scuza-ma, dar tipii aia veneau cu o doctrina idioata si contradictorie, cu argumente puerile si cu amenintari. Dintr-un anumit punct de vedere, se aseamana cu crestinii.
E o alegorie nu un reality show. Filmuletzul a fost creat pentru a arata cam cat de ridicole pot fi anumite atitudini atunci cand sunt explicate cu alte cuvinte.
Scris 03 August 2006 - 01:45 PM
e un fel de "aviz amatorilor - nu ajungeti ca ei". iar doctrina lui hank se bazeaza si pe biblie (ex: ideea celor 10 porunci) si pe coran (ex: nepotrivirea cu alcoolul). logica circulara a celor doua carti e folosita din plin (hank zice ca...si hank are intotdeauna dreptate pentru ca asa zice hank).
sfarsitul e simpatic, putin cam previzibil, dar simpatic. in speta ideea respectivului de a demara o farsa sub numele de "religia lui hank" e nu numai diabolica, ci si nociva de-a binelea, nu pentru imbecilii care o inghit nemestecata si o adopta instant co ochii larg inchisi, ci pentru ceilalti care vor suferi consecintele contactelor cu noii fanatici.
sfarsitul e simpatic, putin cam previzibil, dar simpatic. in speta ideea respectivului de a demara o farsa sub numele de "religia lui hank" e nu numai diabolica, ci si nociva de-a binelea, nu pentru imbecilii care o inghit nemestecata si o adopta instant co ochii larg inchisi, ci pentru ceilalti care vor suferi consecintele contactelor cu noii fanatici.
Scris 04 August 2006 - 10:39 AM
Da, si ideea este buna, si realizarea. Cred ca multi de pe forum si nu numai ar avea cate ceva de invata
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Gandire Dezirativa...
...si alte erori de logica ! |
Madonna | 2 | 1.755 |
|
Insuficienţa trăirii religioase – cauză a lipsei iubirii aproapelui? | Fr0z3nasic3 | 29 | 4.856 |
|
Concurs de dezbateri | Fr0z3nasic3 | 41 | 5.870 |
|
Quran versete
Diavolul va inchide imediat topicul! |
Master_ | 0 | 884 |
|
Conferinta Umanista - 5 & 7 mai 2008 | Monsieur Louis | 1 | 1.838 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS