instrumente
Scris 02 August 2006 - 06:13 PM
Scris 03 August 2006 - 09:36 PM
silver, la Aug 2 2006, 07:13 PM, a spus:
Heh.. pai mai intai spune-ne in ce oras esti.. Altfel toti o sa-ti dea informatii din orasele lor ...
Creioane speciale, pai logic ca la librarii.. eu prefer cele cu mina, nu suport sa stau sa ascut creioane.
Daca ai nervi de otel, iti recomand 0,4. Daca nu, 0,5 sunt cele mai bune. Insa acum conteaza si ce fel de mine o sa folosesti...
Panza.. ? Daca cumva gasesti decat panza simpla (pt. pictura in ulei), fara sa fie atasata pe vre`un suport, atunci sa-mi spui si mie de unde ai luat-o. Eu am gasit in Craiova, dar e lipita pe un placaj de lemn, subtire ce`i drept. Insa nu prea-mi surade idea.
As vrea sa cumpar panza simpla, dar nu ma pricep la calitate ... <<Astept informatii, poate oi reusi sa gasesc ceva bun in orasu asta de kko...
Scris 04 August 2006 - 01:22 PM
creioanele rotring te referi nu ? ...
tu esti craiova deci ?
Aceasta postare a fost editata de silver: 04 August 2006 - 01:32 PM
Scris 08 August 2006 - 10:41 PM
Scris 10 August 2006 - 02:45 PM
Scris 11 August 2006 - 03:39 PM
lerd, cat despre creioane cu mine moi, nu prea sunt de acord. Stiu din experienta, ca atunci cand desenezi si nu iti iese un detaliu, iti faci nervi, si apesi mai tare pe creion, iar daca ai ghinion sa se franga, iti faci si mai multi nervi.
Q: Sunt si eu interesat, cum se trateaza panza ? o_O
Scris 11 August 2006 - 08:47 PM
Aceasta postare a fost editata de lerd: 11 August 2006 - 08:51 PM
Scris 11 August 2006 - 09:50 PM
Apropo, arta, nu se practica incepand ca un hobby ? x_X ceva care sa-ti placa ? chiar tu spuneai pe unul dintre topic-uri, ca nu e lumea interesata de arta, pai daca nu le place, de ce ar fi interesati ? ...
Nu am cunostintele tale, insa sunt sigur ca e si o diferenta de varsta enorma... insa ma indoiesc ca stii ceea ce inseamna pt. tinerii din ziua de azi arta plastica ...
Eu personal nu sunt interesat de instrumente, conteaza sa-mi placa (MIE) ceea ce iese, si cu mai multa munca, o sa iasa detaliile si cu 3 creioane, in loc de 12 ...
Multumesc inca o data ...
Scris 12 August 2006 - 08:25 PM
IMPERIAL, la Aug 11 2006, 10:50 PM, a spus:
Apropo, arta, nu se practica incepand ca un hobby ? x_X ceva care sa-ti placa ? chiar tu spuneai pe unul dintre topic-uri, ca nu e lumea interesata de arta, pai daca nu le place, de ce ar fi interesati ? ...
Nu am cunostintele tale, insa sunt sigur ca e si o diferenta de varsta enorma... insa ma indoiesc ca stii ceea ce inseamna pt. tinerii din ziua de azi arta plastica ...
Eu personal nu sunt interesat de instrumente, conteaza sa-mi placa (MIE) ceea ce iese, si cu mai multa munca, o sa iasa detaliile si cu 3 creioane, in loc de 12 ...
Multumesc inca o data ...
Am spus ca poti face cu un singur creion tot desenul nu am zis ca trebuie sa cumperi N creioane dar pentru a te ajuta si ptr a-ti fi mai usor am sugerat ca poti face cu mai multe creioane >Spor la munca.
Aceasta postare a fost editata de lerd: 12 August 2006 - 08:27 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
discutii |
CONSTANTIN* | 197 | 41.365 |
|
Ideea mea de tablou | Pandarus | 20 | 2.794 |
|
|
Ionel mihai | 11 | 2.872 |
|
intrebare:cine a auzit de galeria de arta "Alianta Artelor",din Cluj? | bogdan pictorul | 3 | 2.494 |
|
foamboard
as dori sa stiu ce este si de unde pot cumpara |
Lavinia2505 | 1 | 1.128 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS