Am si eu o problema ca mai toata lumea de pe aici.......eu sper deocamdata ca e doar o problema cu capu'..
Am de ceva vreme (cativa ani cred,nu pot fi sigur pentru ca nu am urmarit....)o zona colorata pe piele de cca 1 cm diametru ,presupun ca e alunita dar nu stiu ce sa cred pentru ca nu e iesita in afara ,practic ai spune ca e doar piele colorata maro deschis.Marginile sunt relativ neregulate,si e aproape stravezie...daca te uiti la lumina si intinzi pielea putin.....
Acum cca. 1 saptamana am rupt din greseala o alta alunita iesita in relief f.mica ,urmarea fiind o vizita la medicul de familie si una la un dermatolog.....acum ce sa zic....pe amandoi i-a pufnit rasul.....mi-au spus ca nu am de ce sa-mi fac griji...etc.Medicul de familie a adaugat insa ca pata de care am vorbit mai sus trebuie urmarita daca isi schimba forma culoarea etc......
CULMEA.....la nici 2 zile dupa ce mi-a spus asta.....in zona colorata de care v-am vorbit am inceput sa am niste senzatii si de mancarime si de arsura uneori....si chiar de durere difuza la suprafata pielii,durerea nefiind concentrata doar pe alunita ,ci pe o zona mai larga cu un diametru de cca 8-10cm.
Bineinteles ca imediat m-am gandit ca e doar autosugestie....ca de fapt nu e nimic..(mentionez ca m-am speriat f.tare odata cu incidentul anterior cand am rupt alunita care se pare ca nu era alunita
In jurul petei maro au aparut si cateva bubite(ca niste cosuri)dintre care 2 par sa fi aparut chiar pe alunita...(acum iar nu stiu daca erau acolo de mai mult timp sau abia au aparut
E POSIBIL SA APARA COSURI PE ALUNITE.....SAU IN JURUL LOR.....???ptr ca ma gandesc ca poate durerea e asociata cu aceste "cosuri"care par sa treaca.....
In rest "alunita"nu si-a modificat nici culoarea,nici dimensiunile,nici nimic......
va rog sa ma ajutati cu un sfat .....a mai experimentat cineva asa ceva?
O rog in principal pe SPIDER sa ma ajute....a ce suna?pare OK sau nu?.....am nevoie de putina incurajare ptr.ca am devenit de-a dreptul ipohondru.....
Stiu....toti veti spune ...du-te la medic....dar la care.....reactia doctorilor de care v-am vb.ma face sa nu mai vreau sa merg la ei....vreau un doctor bun care chiar stie ce face....Imi puteti recomanda pe cineva(in Bucuresti daca e posibil..)
Va multumesc!
Contact
Facebook
Twitter
RSS