Acuma nu stiu cat de important e da nu vreu sa-mi dau seama mai tarziu !!
Problema se pune astfel: am o sursa de 450W .. Habar n'am ce firma !! Da nu cred ca trebuie mentionata "noname"
Se pot defecta sau "obosi" unele componente !? Care din ele folosesc aceasta tensiune de 3.3 V ? -- ce componente solicita sursa sau de ce se incalzeste asa mult cand joc …in timp ce procu nu creste mai mult cu 10 grade de la 44 la 54 (si poate 3-4 grade se datoreaza tot sursei ca-i aproape de el) iar restul componentelor pe care am montat senzori de temp. se incalzesc foarte putin.
Daca se poate face ceva pt. a remedia problema … orice sfat sau idee ar fi binevenite
Daca nu !! Evident o sa ma scap de ea si sa-mi iau ceva care sa merite si aici iara as vrea niste sfaturi
Din ce am apucat sa vad pe net !! Insa fara sa vad o opinie sau o parere… decat date tehnice Enermax si Akasa mi-or atras atentia -- oricum sunt peste 2 mil. fata de sursa care o am pe care cu tot cu carcasa am dat 1,2 mil. Tot din cate am vazut la modelele astea sun conforme cu specificatiile ATX ver. 2.0 respectiv 1.3 (alte modele) --- diferenta ar fi ca cele conforme cu ver.>2.0 au doua linii pe tensiunea de 12V adica placa de baza, proc ram, video (si tot ce este alimentat de pe placa de baza) folosesc o linie de 12V, iar restul componentelor (HDD, CD-ROM, etc) a 2-a linie --
Tot din cate am mai auzit -- o sursa mai buna este mult mai grea ca una "obisnuita" !! Sau ca Wattzi de pe ea sunt reali !! s.a.m.d. ....
Contact
Facebook
Twitter
RSS