In general sunt adeptul adevarului absolut, insa mai cred si ca "numai boul e consecvent"...Ce-ar fi sa nu-i raspunzi vre-o doua zile (nu-ti inchizi tel, doar iti musti mainile...si nu raspunzi) iar dupa aia il minti ca ai avut treaba...ai cunoscut pa cineva si intr-o juma' de ora te intalnesti cu el...bla, bla...asta ar avea doua scopuri: primul, sa incerci sa-l faci sa simta cam ce simti tu acum (razbunare !); iar al doilea sa vezi dc mai este vre-o cale de intoarcere (pe care eu cred ca o cauti cu disperare...).
Repet, sunt doar cateva idei despre doua persoane complet necunoscute...dc nu crezi ca merge...incearca sa adaptezi/improvizezi pe marginea lor...
Multumesc inca o data pt sfat...ma straduiesc, insa imi e f greu...pur si simplu am uitat de mine, de tot ce se intampla in jurul meu...nu vreau decat sa o gasesc si sa o fac sa inteleaga ca anumite greseli nu se pot rascumpara...uneori nu mai poti da inapoi, te adancesti in mocirla si nu ai scapare! Nu exagerez de loc...nu sunt isteric...sunt aproape mort de ingrijorare...si am mari motive. Este persoana care, dupa ce s-a lovit cu capul de pragul de sus continua iar si iar...pana ceva cedeaza (capul sau pragul...) Insa o iubesc...sau cel putin asa cred...(azi noapte ma gandeam f serios dc nu cumva imi e doar mila de ea...n-am gasit inca raspunsul...) Si nu stiu pe ce cale sa o apuc...
Scuze pt off-topicul prelungit!... Sunt f suparat...inca o data scuze...
PS nu-mi mai edita tot mesajul dc imi raspunzi...enervezi lumea...
Aceasta postare a fost editata de dra: 22 August 2006 - 08:04 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis