Salut, putem discuta aici despre Liberty Parade 2006, care s-a desfasurat anul acesta in cele mai bune conditii? Muzica a cantat pana cand soarele a rasarit, berea a curs precum dragostea din prezervativele celor ce plictisiti de somn, stateau cu ochii in becuri fara sa mai poata sa-i inchida. Ce face pastila din om... Mi-au placut costumele... Si acum sa va spun de ce scriu aici... Vreau si eu pozele de la Liberty Parade, in special cele in care apar persoanele din camioane, unul din aia sunt eu si ma vreau! Si asta nu e tot, dar va spun mai multe pe privat, aveti poze? Vreti sa vorbim despre subiect sau pe langa?
Pagina 1 din 1
Liberty Parade 2006 Liberty Parade 2006 - caravana camioanelor zgomotoase
Scris 12 August 2006 - 02:55 PM
king yomy, la Aug 1 2006, 07:34 PM, a spus:
Salut, putem discuta aici despre Liberty Parade 2006, care s-a desfasurat anul acesta in cele mai bune conditii? Muzica a cantat pana cand soarele a rasarit, berea a curs precum dragostea din prezervativele celor ce plictisiti de somn, stateau cu ochii in becuri fara sa mai poata sa-i inchida. Ce face pastila din om... Mi-au placut costumele... Si acum sa va spun de ce scriu aici... Vreau si eu pozele de la Liberty Parade, in special cele in care apar persoanele din camioane, unul din aia sunt eu si ma vreau! Si asta nu e tot, dar va spun mai multe pe privat, aveti poze? Vreti sa vorbim despre subiect sau pe langa?
Salut! Sa stii ka shi eu am fost intr-un camion, am shi facut poze shi am shi filmat
te rog nu mai scrie cu k, sh, tz. multumesc
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 15 August 2006 - 07:23 PM
Scris 29 November 2006 - 05:39 PM
super tare vara asta...am fost si eu..ce-i drept am reusit sa ma deshidratez.
...dar a meritat...am niste poze cu echipa tehnica...ghici cine e flipper
?..god cat am putut sa rad...l-au legat pe unu de scaun cand dormea,l-au infasurat de nu stiu cate ori cu sfori,i-au pus pe abdomen o gramada de sticle si cutii de bere goale...saracu om dak stia el ce i se intampla in timp ce doarmea...asta era cu o zi inainte de parada
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
TRANCE VIBRATIONS 2007 // 13.10.07 // TIMISOARA | ramsez | 2 | 1.765 |
|
Zvon de Skinny Puppy in Romania | RockFeeder | 0 | 2.268 |
|
PLUNKLOCK Jrock Concert | KanzenMusic | 0 | 306 |
|