sau Inregistrare

• 104 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pisica si numai pisica! pisici rullz! :) Evaluare topic: - - - - -

Poll: Ce preferi? (213 membri au votat)

Ce preferi?

1. Pisicile de rasa (50 voturi [24.15%])

Procentaj din vot: 24.15%

2. toate pisicile (157 voturi [75.85%])

Procentaj din vot: 75.85%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#41 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 05 November 2004 - 04:31 PM

Ai o pisica emancipata... si yo am.. un papagal emancipat... ::): ::): :;):

PS: Chiar nu conteaza daca ar dormi pe mine... :x
0

#42 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 07 November 2004 - 05:12 PM

Am gasit articolul pe net si m-a amuzat... asa ca, m-am gandit ca n-ar fi rau sa-la cititi si voi... :) :) ;)

Unde doarme pisica?

Sa vedem... pisica va dormi intotdeauna acolo unde deranjeaza cat mai tare! Optiunile ar fi dupa cum urmeaza:
Pe fotoliul unde v-ati pregatit hainele pentru a doua zi. Cu cat mai mare este contrastul dintre culoarea hainelor si parul pisicii, cu atat mai mare probabilitatea sa doarma acolo.
Solutie: Va veti pregati hainele dimineata, chiar daca intarziati la serviciu cu acest prilej!

Pe poseta dumneavostra de piele sau pe canapeaua de piele. Asta in cazul in care are obiceiul in somn sa tapoteze frenetic cu ghearele scoase din teaca.
Solutie: mobilier si accesorii de aluminiu, inox etc.

Pe perna dumneavoastra. In creierii noptii va veti trezi in panica pentru ca nu puteti respira. Linistiti-va, pisica doarme fara pas cu spinarea, burta sau fundul pe fata dumneavoastra.
Solutie: Schimbati-va pozitia in pat.

La picioare de-a latul, ocupand circa de 3 ori mai multa suprafata decat va puteti imagina. Pe parcursul noptii, pisica se va rostogoli milimetru cu milimetru exact pe centrul patului - indiferent de suprafata acestuia. Va veti trezi cu dureri de spate din cauza pozitiei ghemuite, cu genunchii la gura pe coltul de pat disponibil.
Solutie: mai luati o pisica. Aveti sansa sa se cafteasca pe locul cel mai bun din pat, pana pica amandoua pere malaiete si puteti sa va intindeti picioarele in voie... macar o vreme.

In drumul dintre pat si baie, daca obisnuiti sa mergeti la toaleta fara sa aprindeti lumina.
Solutie: abtineti-va pana la rasarit.

Pe sifonierul din dormitor. E o ocazie nemaipomenita ca, exact atunci cand v-ati cufundat in somn, sa sara cu precizie pe abdomenul dumneavoastra.
Da, exista solutie: taiati sifonierul la nivelul patului sau chiar mai jos, sa sara direct pe podea. Ce mare filozofie?!

Oricum, pisica va pasi peste dumneavoastra pe parcursul noptii, pentru ca are diverse probleme urgente de rezolvat: sa ia mica gustare de 2 a.m.; sa-si faca nevoile, chiar daca le-a facut si inainte de culcare (de preferat, in timpul cinei dumneavoastra); sa verifice un zgomot suspect - chiar daca e vorba despre un zgomot pe care la-a mai auzit de 1000 de ori, un zgomot abia perceptibil de la ceva aflat la 100 cam distanta sau ceva care categoric nu o priveste si nu o lamureste in nici o privinta!

Nu "unde doarme?" e adevarata problema, ci cat doarme? Nu va dormi niciodata cursiv 7-8 ore cat v-ati dori, pentru ca ziua, cand sunteti la munca, ea doarme tun sa capete forte proaspete pentru primele ore ale diminetii. Primele ore sunt chiar 1,2,3,4 a.m.! Ce pot sa va spun din proprie experienta e ca, un uman bine dresat ajunge sa ignore zgomote cumplite, care pe un incepator la-ar aduce in pragul infarctului: ghiveciul de flori trantit de pe pervaz, vaza de cristal din biblioteca, vasele lasate la uscat pe rastel in bucatarie, biblioteca, tablourile, scandura de calcat, boxele combinei muzicale, combina muzicala, televizorul, insasi pisica pravalindu-se de undeva din apropierea tavanului.

Dar nu va speriati! Veti dobandi experienta necesara intr-un an, doi, trei. Veti deveni mai evoluat, mai elevat spiritual si mai putin legat de bunuri materiale.

Sursa: www.121.ro
0

#43 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 07 November 2004 - 05:24 PM

he heeee! cam asa e! imi amintesc de vrenurile cand aveam si eu pisica... nu era noapte in care sa nu-mi sara de vreo 2 ori pe abdomen, sa sara pe noptiera, sa-mi confunde mana atarnanda din pat cu jucariile ei, sa-mi linga parul prin somn... Iar dimineata, pe la 4-5, cand auzea miscare in casa incepea sa racaie la usa si sa miorlaie... Cand ma dadeam jos din pat sa-i deschid usa...nu mai avea chef sa treaca pragul! Eram in pragul nebuniei atunci, dar acum, ce n-as da sa mai am asemenea nopti!!! :)
0

#44 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 07 November 2004 - 05:44 PM

Lool, monique. Sunt super adevarate :) :)

Au uitat sa spuna despre rontait haine si gulere de blana; dormit cuminte-cuminte, asa de cuminte ca iti trebuie vreo 2 ore sa o gasesti, pentru ca nu are nici un chef sa iti raspunda; vanat pasari pe geam - ipotetic, desigur, geamul fiind inchis iar pasarile la vreun cailometru distanta; vanat muste si tantari - pagubele estimate fiind de vreo 10 ori mai mari decat daca foloseasi spray si asa mai departe ...

De unde dovedeste ca pisicile sunt pline de creativitate ... ca si stapanii lor ...
0

#45 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2004 - 05:19 PM

ca tot am inceput eu sa inebunesc lumea cu sarbatorile de iarna, checca this out! http://www.flas-screen.com/free-wallpaper...allpaper-13.jpg
0

#46 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2004 - 05:23 PM

Apropo, ce frumos avatar ai hestia!!
0

#47 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2004 - 05:27 PM

10x blacca cat! era timpul sa-la schimb pe cel "vechi", ca doar a trecut halloween-ul! vine craciunul! apoi o sa caut unul ptr anul nou! :pee
0

#48 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2004 - 05:36 PM

si asta e nice!!!

http://www.flas-screen.com/free-wallpaper...allpaper-14.jpg
0

#49 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 08 November 2004 - 05:43 PM

Super pozele :dee :dee :dee
Par mai frumoase cand ne apropiem de sarbatori :dee :dee
0

#50 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2004 - 05:43 PM

Mie imi place mai mult prima, cea cu mata alba :) :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 104 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Citate despre pisici
adevaruri pisicesti
Kilkoana  51 18.446
Replici noi Vetrecal URGENT! Costinrv  1 426
Hot Topic (New) Atasamente 2 Black CATS Black CAT  104 23.486
Replici noi Unde?
Sau ce gandeste pisica ta...
Kilkoana  6 3.411
Replici noi De ce pisica mea este asa de rea?...
sfaturi
pamuk  13 12.757