merita sa ii mai dau o sansa?
Scris 01 August 2006 - 01:58 AM
Scris 01 August 2006 - 02:06 AM
Scris 01 August 2006 - 02:36 AM
Adica, el se plictiseste dupa un an jumate???? Peste cinci ani cum o sa fie... daca o sa mai fie??? Vrei ca el sa fie tatal copiilor tai??? Cum ii veti face, intre doua chatuiri?
Daca el se plictiseste asa tare incat nu se poate abtine sa nu intre pe siteurile de datting, pe deasupra mai si sta la vrajeala, presupun ca nu se opreste doar aici... tentatia e mult prea mare, iar oferta bogata.
Parerea mea e ca nu te merita, sau e prea las sa recunoasca, ca din punctul lui de vedere voi n-aveti decat o relatie pur fizica. Eu n-am inteles ca ar fi vorba de dragoste pe undeva
Si daca il iubesti, sau cel putin asa crezi, trebuie sa tolerezi "fazele urate"? NU.
Parerea mea e ca lupti pentru o cauza pierduta.
Esti tanara, fa-ti viata iar pe el lasa-l la taste
Imi cer scuze daca am fost cam dura, dar nu pot sa nu ma revolt!!!
Scris 01 August 2006 - 03:43 AM
Scris 01 August 2006 - 06:04 AM
Parerea mea
P.S. - Ce-mi place fetelor de voi. Cand greseste un baiat, repede sariti cu :"lasa-l", "nu te merita", "cauta pe altu"...etc, dar cand e vorba ca a gresit o "ea" nu mai conteaza si spune-ti(in majoritatea cazurilor): eeee, a gresi e omeneste, se mai intampla, iart-o
Scris 01 August 2006 - 09:02 AM
condors, la Aug 1 2006, 07:04 AM, a spus:
Parerea mea
P.S. - Ce-mi place fetelor de voi. Cand greseste un baiat, repede sariti cu :"lasa-l", "nu te merita", "cauta pe altu"...etc, dar cand e vorba ca a gresit o "ea" nu mai conteaza si spune-ti(in majoritatea cazurilor): eeee, a gresi e omeneste, se mai intampla, iart-o
cand iti reproseaza ca din cauza ta se plictiseste si vb pe chat pt ca tu lucrezi
Si eu spun ca mai bine il lasi acum....
Scris 01 August 2006 - 10:37 AM
La 21 ani puteti avea o discutie matura, ii poti explica clar ce te deranjeaza, il faci sa inteleaga ca il iubesti si daca continua cu prostiile ai sa faci si tu acelasi lucru
Scris 01 August 2006 - 10:42 AM
mirelutza, la Aug 1 2006, 11:37 AM, a spus:
La 21 ani puteti avea o discutie matura, ii poti explica clar ce te deranjeaza, il faci sa inteleaga ca il iubesti si daca continua cu prostiile ai sa faci si tu acelasi lucru
Scris 01 August 2006 - 03:08 PM
hellengirl85, la Aug 1 2006, 02:58 AM, a spus:
Mama ei de plictiseala!
Daca tot ii place sa umble cranga... da-i avant! Auzi...vinovata tu,ca lucrezi si noaptea!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ma iubeste cel mai mult sau doar ma iubeste?
...decat pe fostele/fostii parteneri... |
goddesss | 17 | 10.364 |
|
Vreau o prietena(nu am avut niciodata)
am nevoie poate mai mult decat constientizez |
Jet Black | 1 | 1.964 |
|
Stereotipuri? | Glamorous_witch_girl | 30 | 6.383 |
|
Sunt in ceata! deasa... | Cecille | 14 | 5.198 |
|
vreau help