Femeie maritata Atitudine
Scris 31 July 2006 - 05:27 PM
Eu nu consider asta ca pe o solutie.Adica nu cred ca printr-o castaorie se vor rezolva aceste probleme de gelozie. Daca voi fi casatorita nu voi mai fi expusa unor astfel de situatii?Care e atitudinea barbatilor fata de o femeie casatorita?
Scris 31 July 2006 - 05:31 PM
SweeT_CanDy, la Jul 31 2006, 06:27 PM, a spus:
Eu nu consider asta ca pe o solutie.Adica nu cred ca printr-o castaorie se vor rezolva aceste probleme de gelozie. Daca voi fi casatorita nu voi mai fi expusa unor astfel de situatii?Care e atitudinea barbatilor fata de o femeie casatorita?
eu sunt maritata. De curand. Si tot ma izbesc de asemenea situatii...
Scris 31 July 2006 - 05:33 PM
Depinde. Mie mi-e perfect egal.
Dar majoritatea bărbaţilor (şi femeilor...) te vor trata cu mai multă consideraţie şi vei auzi mai puţine propuneri sau aluzii indecente. Statutul de femeie căsătorită presupune mai multă respectabilitate, iar această respectabilitate e luată foarte în serios în straturile mai puţin educate ale societăţii.
În altă ordine de idei, căsătoria nu rezolvă probleme, căsătoria crează probleme. Sau o poţi considera începutul tuturor problemelor
Scris 31 July 2006 - 05:35 PM
Atragi barbatii mai ceva ca inainte
harald, la Jul 31 2006, 06:33 PM, a spus:
Moi..nu speria fata...e mai greu..dar si mai frumos...cred ca la fel si cu aparitia unui bebel...e greu,, iti schimba viata...dar mai frumos
Scris 31 July 2006 - 05:51 PM
mirelutza, la Jul 31 2006, 06:35 PM, a spus:
Atragi barbatii mai ceva ca inainte
Moi..nu speria fata...e mai greu..dar si mai frumos...cred ca la fel si cu aparitia unui bebel...e greu,, iti schimba viata...dar mai frumos
corect!!! dar la ce probeleme avea ea cu prietenul ei nu vad in casatorie rezolvarea...
Scris 31 July 2006 - 06:26 PM
daca il iubeste sa se marite !!! doar asta sa fie la mijlocul casatoriei, nu ca ar rezolva o problema sau nu. E bine macar ca i s-a propus.
Scris 31 July 2006 - 06:50 PM
Amandoi avem probleme e clar,nu ar fi corect sa dau vina numai pe el. Sa ma imbrac cu un sac in loc de haine? Sa nu ma mai machiez? Sa fiu neglijenta? Sau sa stau toata ziua inchisa in casa? Sau..sa se schimbe el? Ce as putea face sa nu mai fie asa gelos?
Cand il apuca vreo criza de gelozie nu doarme toata noaptea.Nu imi zice nimic dar se foieste,se agitaAcum 2 zile s-a intamplat o chestie care i-a atatat din nou gelozia si nu a dormit pana la 6 dimineata.L-am simtit cum se foieste.Din cauza lui nu am putut sa dorm nici eu.
Aceasta postare a fost editata de SweeT_CanDy: 31 July 2006 - 06:52 PM
Scris 31 July 2006 - 07:17 PM
Nu stiu daca parerea mea o sa-ti placa prea mult, dar am citit ce ai postat pe topicul despre colegi...
Spuneai acolo ca te deranja in mod deosebit felul lor de a se purta fata de tine, dar totusi ai cedat rugamintilor lor de a te insoti acasa (desi chemasei un taxi) si ai cedat si cererii lor de a urca in apartament. Si ce s-a intamplat dupa...
E posibil sa gresesc, dar am impresia ca gelozia prietenului tau izvoraste din faptul ca nu reusesti sa te impui in fata barbatilor ( daca am inteles bine, tu beneficiai de glumele proaste ale colegilor, iar colega ta nu).
Daca asa stau lucrurile, atunci nu casatoria va rezolva problemele de gelozie, ci tu insuti. Intai prin constientizarea si acceptarea faptului ca ai anumite dificultati in a te impune si apoi prin adoptarea unei atitudini care sa nu permita barbatilor depasirea unor limite impuse de tine.
Poti fi expusa unor astfel de situatii indiferent de statutul social, important este modul in care reusesti sa le gestionezi.
Succes si...casa de piatra , in cazul in care ai sa spui DA .
Scris 31 July 2006 - 07:57 PM
micalutza, la Jul 31 2006, 08:17 PM, a spus:
Poti fi expusa unor astfel de situatii indiferent de statutul social, important este modul in care reusesti sa le gestionezi.
Una dintre chestiile de bază, pe care bărbaţii ar trebui să o ştie, iar băieţii ar trebui să o înveţe, este că atunci când o femeie spune "nu", înseamnă "nu".
Dar dacă cei din jurul tău vor ajunge la impresia că atunci când tu spui "nu", înseamnă "nu ... ai insistat destul"
SweeT_CanDy, la Jul 31 2006, 07:50 PM, a spus:
Cand il apuca vreo criza de gelozie nu doarme toata noaptea.Nu imi zice nimic dar se foieste,se agitaAcum 2 zile s-a intamplat o chestie care i-a atatat din nou gelozia si nu a dormit pana la 6 dimineata.L-am simtit cum se foieste. Din cauza lui nu am putut sa dorm nici eu.
Tu nu-l poţi face să fie mai puţin gelos, e problema lui, el trebuie să se schimbe. Dar nu conta prea mult pe asta. Eu am rămas cu impresia că gelozia nu e o chestie care se poate educa. Iar dacă va ajunge, după căsătorie, la concluzia că atunci "îi aparţii", lucrurile vor fi mult mai rele. [crissyorsb] povestea cândva că prietenul ei o plesnise pentru că primise la serviciu un buchet de flori de la un client.
Să ştii că se poate mult mai rău decât atât, aşa că fii foarte circumspectă înainte de a spune "da". Căsătoria nu trebuie să fie un scop în sine, deşi pentru multe fete este.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fetele pls help
voi stiti mai bn |
Iulyan_14 | 14 | 5.658 |
|
sfasietor
dragoste |
tomuch | 463 | 32.982 |