sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Carti interesante -ce merita citit si ce nu - Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 12 November 2006 - 03:11 PM

Vezi postareasilverstar, la Aug 22 2006, 09:36 PM, a spus:

Va recomand cartea "Jocul vietii si cum sa-l joci" de Florence Skovel Shinn. Merita! :yes:

Buna si revolutionara la vremea aia, valabila si acum - populariza un fel de NLP de acum. Curajoasa fata! Seamana cu "Supa de Pui pentru suflet" nu mai stiud e cine - intamplari extraordinare de viata, unde intalnesti "starea de gratie" cand iti realizezi conditia divina, legatura cu divinul, potentialul ca OM.
0

#22 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 12 November 2006 - 10:22 PM

Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch, cele trei volume. De fapt, despre toate cartile lui am auzit lucruri bune, iar daca sunt scrise in acelasi stil, sunt convinsa ca merita citite.

Si poate va starnesc curiozitatea cateva cuvinte:
''Dialogul incepe...Am auzit plansul inimii voastre. Am vazut cautarea sufletului vostru. Stiu cat de tare tanjiti dupa Adevar. L-ati cautat in durere si in bucurie. Mi l-ati cerut cu insistenta, la nesfarsit. Sa Ma arat. Sa Ma explic. Sa Ma relevez.
Aceasta si fac aici, cu cuvinte atat de clare, incat nu se poate sa nu intelegeti. Intr-un limbaj atat de simplu, incat nu se poate sa faceti confuzii. Cu un vocabular atat de obisnuit, incat sa nu va pierdeti in vorbarie.
Continua. Intreaba-Ma orice. Orice. Ma voi stradui sa-ti aduc raspunsul. Voi folosi intregul univer sa o fac. Asa ca, fii atent; aceasta carte nu e nici pe departe singura Mea unealta. Poti sa pui o intrebare, apoi pune cartea jos. Dar fii atent.
Asculta.
Asculta cuvintele primului cantec pe care-l auzi. Urmareste informatia din primul articol pe care il citesti. Povestea urmatorului film pe care-l vezi. Fraza intamplatoare rostita de prima persoana pe care o intalnesti. Sau soapta raului, oceanului, vantului care-ti mangaie urechea- toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine. Iti voi vorbi, daca vrei sa asculti. Voi veni la tine, daca Ma inviti. Iti voi arata atunci ca am fost intotdeauna cu tine.
In toate modurile, pe toat ecaile, in toate felurile.''

Si apropo de filme, zilele trecute am vazut unul interesant, gen documentar. Se numeste "what the bleep do we know?'' si sincer, e primul de genul acesta pe care l-am urmarit. Se cerceteaza..sensul vietii umane, sa zic asa. Mi-a placut, e plin de informatii.

Prima mea carte in acest domeniu a fost "Trecerea vrajitorilor", de Taisha Abelar - o poveste reala despre initiere.
De asemenea, tot despre initiere, cartea cu acelasi titlu (''Initierea"), de Elisabeth Haich. O poveste ampla si captivanta, pe alocuri cam greoaie pentru mine, sper ca peste ani sa o inteleg in deplinatatea ei.
O carticica pe care am terminat-o intr-o seara, "In Tara Luminii'', de Cristina Roy- poveste despre un copilas care Il descopera pe Dumnezeu. Simpla si cuprinzatoare, atat de adevarata.
''Spatiul Sacru al Inimii'', de Drunvalo Melichizedek. ''O calatorie catre Marele Mister din inima noastra''-cred ca e de ajuns descrierea.
''Marele Initiat'', de Charles Broadbent mi-a placut. Un om cu calitati exceptionale pus in diferite ipostaze in viata de zi cu zi a altora.
Si..nu mai stiu momentan.
Sper ca nu v-am plictisit. Sunt multe carti de genul asta, trebuie doar sa crezi..si sa cauti. Intri intr-un anticariat si iei ce iti pica in mana din raftul "Spiritualitate". ;)
0

#23 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 13 November 2006 - 12:27 PM

dubito :yes:
0

#24 Utilizator offline   Aarc 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 13 November 2006 - 02:32 PM

Scarlat Demetrescu - "Din tainele vietii si ale universului"
Cateva din cuprins:
-"Pamantul este scena , iar oamenii actorii"
-"Ierarhia cerasca"
-"De ce a venitpe Pamant marele Guvernator Solar"
-"Evolutia de la piatra la om"
-"Materializarea din Tibet"
-"Rugaciunea poate inlatura Legea Divina?"
-"Exista spirite care au evoluat in spatiu fara sa fi imbracat niciodata haina carnala?"
-"Cele mai bune lectii sunt cele castigate prin dureri"
-"In Cer se face teorie, iar pe Pamant, aplicarea teoriei ceresti"
etc etc
:yes:
0

#25 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 13 November 2006 - 05:24 PM

Incursiune in invizibil---O M Aivanhov

Cuprins: Vizibilul si invizibilul
viziunea limitata a intelectului, viziunea infinita a intuitiei
accesul la lumea invizibila: de la iesod la tiferet
clarvederea: activitate si receptivitate
........
iubiti si ochii vi se vor deschide
....
ochiul spiritual
adevarata oglinda magica: sufletul universal
......
:yes:
0

#26 Utilizator offline   RocKarItZza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 22 April 2007 - 08:52 PM

la biblioteca se gasesc carti de Alexandra Mosneaga ? :P
0

#27 Utilizator offline   Scholett 

• ...inefabil
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-April 07

Scris 22 April 2007 - 09:01 PM

Spirit si suflet- Aurel Popescu Balcesti
0

#28 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 20 March 2008 - 09:12 PM

Cartea "Blue Blood , True Blood" ....

capitolul "?" ... dar are un nr... :o:

"La acea data , o federatia a lumilor cu descendente Lyra se forma in centrul Galaxiei Calea Lactee. Acestia erau acelasi grup de oameni par-blond , ochi-albastri si par-roscat,ochi-verzi ce au distrus Sodoma si Gomorrah dupa ce virusul SIDA s-a transformat acolo in epidemie. Acesta era grupul care a trimis "ingerii" ce au aparut in fata lui Lot si a sotiei sale.

Cu cooperare Siriana , ei au lucrat gentil in redirectionarea post-Atlantilor spre cultura Lyra , acum ca hibrizii reptilieni preluau controlul. Desigur , grupul Lyra izolat nu a realizat implicarea tradatoare a Sirienilor in problemele Pamantului. Cand cineva este prieten cu toti , de fapt nu este prieten cu nimeni.

Principalul scop al acestui grup era de a ii opri pe draconienii predatori. Dar , nestiuit de ei , Sirienii profitau de avantajul ambelor parti ale luptei. Ei ajutau prototipul mesianic sa ajunga sub controlul reptilian. Pentru acest scop , ei au creat un prototip pentru urmatorul stadiu al dezvoltarii umane. Acest grup a rapit o femeie tanara din anticul Israel , o femeie ce avea genetica umanoida extrem de pura , si i-au implantat genetic un fetus ce era destinat unui scop precis. Astazi , aceasta femeie este cunoscuta ca si Maria , si din acest motiv se presupune a fi fost o virgina.

Unii autori si cercetatori pretind ca Iisus nu a existat niciodata , si ca intregul Noul Testament este o fabricatie. Altii pretind ca Iisus a existat , dar spun ca el a fost un activist politic a caror afirmatii si miracole sunt interpretari gresite a unor terminologii Aramaice si Ebraice antice. Ambele tipare de gandire se cred ca fi simultan corecte si incorecte.

Acesti oameni sunt voluntar sau involuntar folositi de Illuminati pentru a darama actualele religii mondiale. Illuminati planifica ca in final sa inlocuiasca religiile lumii curente cu o noua religie ce va trebui a fi urmata de ori si cine.

A existat cu adevarat o figura christica pe Pamant , in acele vremuri. Personal , eu stiu acest lucru datorita muncii mele in cadrul Proiectului Montauk , atunci cand am fost trimis in trecut pentru a lua o monstra sanguina din corpul sau.

Exista o persoana numita Emmanuel. El era un produs/hibrid al femeii Maria si descendentilor Lyra. Maria a fost fizic rapita si implantata. Ea spune ca a fost vizitata de ingeri. In copilaria sa , Emmanuel a fost luat de la mama sa , si a fost dus in Marea Piramida de pe platoul Giza. Aici , el a fost initiat in anticele principii Lyra/Atlante/Egiptene pentru mai bine de 20 de ani.

El a fost luat de multe ori si in astral si indoctrinat in cai de a directiona masele departe de influentele reptiliene. Ordinele sale au fost sa uneasca cele 3 strain-uri umane ce aveau cele mai pure genetici Ari-ene pe Pamant. Acestia erau Ebraicii , creati de Siriusieni; triburile germanice , create de Aldebaran ; si ari-enii din nordul Indiei ce traiau la poalele muntilor Himalaya. Toate cele 3 triburi au foslosit un leu ca si simbol , si erau descendenti ai umanoizilor cu par-blond si ochi-albastrii , umanoizii Lyra.

Majoritatea acestor informatii pot fi gasite intr-un text/manuscris vechi de 2000 de ani , descoperit in Ierusalem de catre un cercetator Palestinian. Acest cercetator a tradus o parte a manuscrisului , acum numit Talmudul lui Emmanuel , in germana-elvetiana. Acest manuscris nu este accesibil in Statele Unite , si este dificil de gasit chiar si in Elvetia. Illuminati au pus agenti Mossad sa il asasineze pe cercetatorul Palestinian ce a gasit documentul , inainte ca acesta sa finalizeze traducerea.

Este adevart ca Noul Testament este complet alterat. Noul Testament rescris pentru a sprijinii deciziile Imperiului roman , cat si pentru a schimba perceptia supra lui Dumnezeu si a umanitatii. Clanul Pisos , o familie romana ce se relationau cu Imparatii Romei , au fost insarcinati cu rescrierea unor sectiuni vaste din biblie. Ei au fost instruiti sa faca masele sa se simta vinovate si ne-demne , si sa elimine orice referinte la adevarata mostenire ca si fiinte spirituale.

Sectiuni relationate cu reincarnarea , et-ii , adevarata creare a lui Emmanuel , si adevarata poevste a crucificarii au fost eliminate complet. Sectiunile preocupate cu apostolii si mostenirea umanitatii au fost complet schimbate pentru a permite generarea "mentalitatii de sclavie". Romanii au decis sa foloseasca crucea ca si simbol al Crestinismului deoarece in Ebraica veche , cuvantul cruce este TSLAV. Acesta este un homonim lingvistic pentr latinul ESCLAVO , insemnand "sclav". Primul influx al Crestinismului a venit din partea estica a Europei , extinzandu-se spre vest dinspre Israel si Grecia. Acei oameni au fost numiti "slavici" deoarece ei au urmarit simbolul crucii , si erau sclavi in cadrul Imperiului Roman.

Intregul scenariu al crucificarii a fost o iluzie si o inscenare. Figura Christ a fugit inspre India prin Damascus. Mama sa a mers cu el , si el a trait o perioada lunga de timp. Pestera in care s-a stabilit poate fi vazuta si acum in orasul Srinigar , intr-o provincie a Kashrnir-ului , un teritoriu contestat intre India si Pakistan. Mormantul sau este ingrijit de o familie Ebraica. Ecista foarte multi cercetatori manipulati care se strduiesc din rasputeri sa ironizeze si dezintegreze faptul stabilirii lui Emmanuel in India.

Pe dealurile de la poalele m-tiilor Himalaya , intre satenii de acolo circula legende si istorii legate de un anumit Emmanuel , ce a locuit pe acolo pentru mai multi ani. Aceste povesti afirma ca el a trait pana la varsa de 117 ani , atunci cand "el" a renuntat la corpul sau fizic. Satenii nu cred ca el a murit cu adevarat. Multi sateni din zona m-tilor Himalaya afirma ca el ar aparea din cand in cand prin acele zone ( materializare-dematerializare ?). Aceste lucruri preluate din acele locuri au fost publicate de catre o echipa de cercetatori caer la sf. anilor 1800 au stat in acele locuri pentru mai multe decenii , si care au scris o serie de carti legate de descoperirile lor. Unul dintre principalii cercetatori se numeste Baird T. Spalding , si a publicat cartile in U.S.A. Cercetarile sale l-au incurajat pe Hitler sa trimita echipe de exploratori in acele zone prin anii 1930. Baird Spalding a vorbit despre tehnlogia de time-travel si evenimente magice ce au fost asociate cu aparaitiile figurilor de tip Christic.

Doctrina lui Emmanuel este foarte diferita de doctrina publicata de Iisus si Noul Testament. El incurajeaza analizarea-Sinelui individual, si chiar afirma faptul ca castigurile materiale sunt ok , atata timp cat erau obtinute cinstit. El mai afirma si ca lesbianismul este acceptabil , dar afirma ca homosexualismul era ceva de nedorit/neaccpetat deoarece era o "deteriorare" a materialului genetic. Emmanuel s-a casatorit cu Maria Magdalena cu care a avut 3 copii.

Actualele dezinformari New-Age afirma ca Emmanuel facea parte din Ordinul lui Melchizedek. Ordinul lui Melchizedek nu a existat cu adevarat in acel timp deoarece era un ordin politic , nimic mai mult. Melchizedek vine de la cuvintele ebraice , melech tzedech , ce inseamna "rege darnic". Melchizedek era titlul dat directorului Sanhedrin-ului in Ierusalem. Sanhedrinul reprezenta sistemul-curte ce facea legile pentru oameni. Detinatorul acestui titlu mai actiona si ca consilier pentru rege. Titlul de melchizedek sa dadea din tata in fiu.

Emmanuel a criticat detinatorul acestui titlu , acuzandu-l de coruptie. Pentru asta , Emmanuel a fost ostracizat. Acest lucru l-a plasat pe el , copii lui , si pe Maria MAgdalena in pericol fizic. Maria nu s0a inteles cu apostolul Petru si nu a vrut sa stea in Israel. Crucificarea a fost inscenata pentru ca intreaga familie a lui Emmanuel sa iasa in siguranta in afara Ierusalimului. Emmanule a plecat in India cu fiul cel mare pentru a minimaliza pericolul ce pandea familia sa , si pentru ca era pus sub coontrolul reptilian. Pentru restul familiei , mersul prin Asia Centrla era prea dificil , asa ca au fost pusi intr-o barca si dusi pe Mediterana pana intr-o zona deluroasa si fertila , totusi dificil de ocupat de catre Romani datorita rezistentei locale.

Maria Magdalena si cei 2 copii mai mici , impreuna cu Iosif din Arithamea , fratele lui Emmanuel , au plecat spre Sudul Frantei."

interesant...nu? :D
0

#29 Utilizator offline   XXII 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-August 07

Scris 20 March 2008 - 09:25 PM

foarte. :o:

mai bine lansam un cordon in non-timp si non-spatiu si te citim pe tine... ca pe o carte deschisa.... :D
0

#30 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 20 March 2008 - 09:49 PM

Legea atractiei - Michael . J . Losier

O modalitate de a atrage in viata fiecaruia numai lucrurile benefice .
' Sentimentele pe care le aveti va face sa emiteti vibratii , iar Legea atractiei raspunde la orice fel de vibratie emanati , atragand catre voi lucrurile corespunzatoare , fie ele pozitive sau negative '

Anatomia spiritului - Caroline Myss

Una din cele mai clare prezentari ale medicinei energetice , facuta de una din cele mai de seama practicante . Dr Myss prezinta un model al celor sapte centrii ai puterii fizice si spirituale , in care a sintetizat intelepciunea straveche a trei traditii spirituale .

Cartile le-am comandat pe internet de la Editura Adevar Divin .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Activare ADN
S-a tot pomenit de ADN...sa vedem ceva despre el
Elias Artistul  6 3.619
Replici noi despre clarvazatori
stiu ca a mai fost un topic de genul, dar mi se pare cam vechi
Zenicholaz  17 3.355
Hot Topic (New) Atasamente Razboi sinergetic cancerului Bagherra  67 10.206
Hot Topic (New) Atasamente Despre Dumnezeu si Creatia Sa AnubisAnubis  340 15.345
Hot Topic (New) Necronomicon Kahila  82 17.091