Carti interesante -ce merita citit si ce nu -
Scris 20 August 2006 - 05:37 PM
Eu va recomand : Carmen Harra ;decodificarea destinului Karma de fiecare zi. mai puteti citi cele 10 vol ale lui Lazarev.
Scris 22 August 2006 - 05:44 PM
Ok OK .. Lazarev am citit ...
Dar unele nu. Va rog daca tot spuneti cartile puteti sa le faceti si o scurta descriere ?
CE prezinta ele, ce ne invata ...
Dar unele nu. Va rog daca tot spuneti cartile puteti sa le faceti si o scurta descriere ?
CE prezinta ele, ce ne invata ...
Scris 22 August 2006 - 07:36 PM
Va recomand cartea "Jocul vietii si cum sa-l joci" de Florence Skovel Shinn. Merita!
Scris 22 August 2006 - 07:50 PM
Fluturel, la Aug 22 2006, 08:37 PM, a spus:
si descrierea ???
Ce-ar trebui sa facem ca sa ne fie bine si sa nu regretam mai tarziu ca am stiut, dar uite, nu am facut pentru ca asa suntem noi, caposi, "dastepti", plini de toate ifosele din lume si cand da cate o nefericire, se alege praful de ceea ce am vrut sa aratam ca suntem. Lectura placuta!
Scris 11 November 2006 - 08:21 PM
eu de curand am inceput sa citesc tot o carte de-a Alexandrei Mosneaga numita"Tainele ocultismului".o descriere:iti prezinta metode practice de dezvoltare a fortelor oculte ale omului, ale celor 5 simturi ale acestuia si chiar al 6-lea simt. mie imi place foarte mult.o mai citeste cineva?
eu am luat o carte a Alexandrei Mosneaga intitulata "Tainele Ocultismului"din Sibiu.si nici nu a fost scumpa.o sa incerc sa vad dc o pot scana ca sa ti-o trimit cumva,in cazul in care nu o gasesti nicaieri.
ailies, la Aug 17 2006, 09:09 PM, a spus:
V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa-mi dati " indrumari ", de unde sa cumpar, sau sa imprumut... pt a xeroxa, cartile d-nei Alexandra Mosneaga.
Am incercat in foarte multe moduri sa fac rost de cartile doamnei, am fost chiar inselat de cativa binevoitori... e drept , mi-am asumat singur riscul.....
Daca aveti vreo informatie.... un semn la aistmb@gmail.com
Am incercat in foarte multe moduri sa fac rost de cartile doamnei, am fost chiar inselat de cativa binevoitori... e drept , mi-am asumat singur riscul.....
Daca aveti vreo informatie.... un semn la aistmb@gmail.com
eu am luat o carte a Alexandrei Mosneaga intitulata "Tainele Ocultismului"din Sibiu.si nici nu a fost scumpa.o sa incerc sa vad dc o pot scana ca sa ti-o trimit cumva,in cazul in care nu o gasesti nicaieri.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Somnul
Ce se intampla cand dormim ?? |
master_mind | 107 | 23.182 |
|
Instalarea lui Antihrist...apropiata dupa criza?
instalarea lui antihrist prin noua tehnologie..posibila inselare a ome |
rebelfire | 14 | 3.543 |
|
|
Zen` | 91 | 16.610 |
|
Experiment Romania | cobai71 | 24 | 10.433 |
|
Unde "ne ducem" cand suntem anesteziati? | nayomi | 50 | 7.371 |
Contact
Facebook
Twitter